Lajme

Zyberaj kërkon rinumërim të plotë të votave: Meliza s’duhet të gjykohet para se të zbardhet e vërteta

etlir Zyberaj, kandidati për deputet nga Aleanca Kosova e Re ka se Meliza Haradinaj nuk duhet të gjykohet nga publiku pa u zbardhur e vërteta.

Përmes një postimi në “Facebook”, ai tha se Haradinaj-Stublla dha shembullin e rrallë të gatishmërisë së ballafaqimit me të vërtetën.

Postimi i tij i plotë:

Meliza nuk duhet të gjykohet nga publiku para se të zbardhet e vërteta. Ajo dha shembullin e rrallë në politikën kosovare të gatishmërisë së ballafaqimit me të vërtetën.

Drejtësia duhet të zbardhë skemat kriminale të komisionerëve kriminal të cilët krijojnë skema manipulative me vullnetin qytetar.

Vetëm rinumërimi i plotë dhe transparent i votave i nxjerr para drejtësisë këta kriminelë.

Përndryshe, këta kriminelë do të ia hedhin pa u ndëshkuar.