Maqedoni

Ziberi: Do të subvencionojmë kontributet sociale

BDI ka prezantuar platformën e saj para t

BDI ka prezantuar platformën e saj para të rinjve të Çairit. Kandidati për kryeministër, Naser Ziberi tha se ka parashikuar një sërë masash për vende të reja të punës dhe përforcimin e ekonomisë, me qëllim që rinia mos të shpërngulet nga vendi.

Çdo kompani e cila do të bëj punësime të punëtorëve më të ri se 35 vjet nga komunitetit tjetër prej ati që është pronari do ta stimulojmë me subvencionim të kontributeve sociale. Ju premtova se çiftet e reja që nuk kanë zgjedhur çështjen banesore të shfrytëzojnë kredit deri në 20 mijë euro”-tha Naser Ziberi, BDI.