Opinione

Zëri i Albin Kurtit qe 20 vjet ishte për debat në interes të popullit tani ky zë ironizon Enver Hoxhajn!

Zhurma dhe artikulimet mediale këto ditë janë d

Zhurma dhe artikulimet mediale këto ditë janë duke bërë jehonë nga ftesa e Enver Hoxhajt për t’u ballafaquar ne pesë debate televizive në lidhje me programet e dy partive që përfaqësojnë është shume naive dhe e pa kurrfarë efekti ne prizmin politik aktual pran zgjedhjeve te parakohshme.

Sipas akuzave te njëpasnjëshme nga të gjitha partitë politike kundër vetëvendosjes posaçërisht kundër liderit te saj zotit Albin Kurtit, si presion qe mos ti lejohet as qe te jete kandidat si deputet manje as si kryeministër ,në anën tjetër një kryetar partie ti bej kërkese për duel debati është tejet skandaloze dhe e pa vlere.

Shumë lider botëror nga burgu kane dal si kryetar dhe kryeministra shtetesh kur merret parasysh dënimi i tyre nga prizmi politik!

Zoti Alnin Kurti nga shumë analist partiak ne kundërshtim me vetëvendosjen paragjykojnë zotin Albin Kurtin me veprat kriminale qe kanë bëre të tjerët si ne vrasje , hajni , ryshfet ,korrupsion etj. Ndërsa veprimet dhe gjykimet qe iu kanë shqiptuar zotit Albin Kurtit janë te natyrës politike, gjë që shumë lider botëror nga burgu kanë dal si kryetar dhe kryeministra shtetesh kur merret parasysh dënimi i tyre nga prizmi politik.

Prandaj akuzat e tilla tregojnë edhe pjekurinë e nje shtrese te sëmur politike me një trend politik i keq qe u menaxhua qe 20 vjet.

Injoranca dhe mospërfillja e zotit Albin Kurtit ndaj asaj ftese është se zëri i Albin Kurtit qe 20 vjet ishte për debat ne interes te popullit keta e ironizuan duke e përgjakur mohuar dhe degraduar me lloj lloj skenash deri me arrestime te shpeshta e burgosje. Tani ky zë Popullit ne krye me albin Kurtin ironizon dhe është kundër Enver Hoxhajt, që ishte në qeverisje deri me tash dhe këtij populli i krijuan ,dhimbje ,varfëri dhe pa siguri, duke i humbur shpresat popullit deri në vetëvrasje dhe demoralizim !?.

Enver Hoxhaj, për t’ia rritur nëmim vetes bëri këtë thirrje po zoti Kurti e ironizoj me të drejt duke e lenë te ngushëlluar dhe si i deklasuar me gishta në gojë.

Nuk mund të jetë temë e debatit se ‘Kush është më i mirë, më i ndershëm,me i drejt më i ditur,më i zoti dhe me patriot ‘ – Albin Kurti apo Enver Hoxhaj duke i bashkuar edhe Avdullah Hotin ,Ramush Haradinajn ,Behxhet Pacollin,Fatmir Limajn etj

I gjithë populli do të thoshte : Se Albin Kurti është ma i mire prandaj ma e rrugës është qe ne ketë një debat publik te bashkohen te gjithë se bashku këta për tu përballuar me debate publike kundër Alin Kurtit.

Disfata humbjet dhe pamjet sipas sondazheve, po shihen prandaj ky hap i Enever Hoxhës mund te quhet si përpjekje e një shou spektakli rivalizues kinse barazim garues ne zgjedhjet paraprake.

Enver Hoxhaj, për t’ia rritur nëmim vetes bëri këtë thirrje po zoti Kurti e ironizoj me të drejt duke e lenë te ngushëlluar dhe si i deklasuar me gishta në gojë.