Maqedoni

Zekir Ramçilloviq propozohet për nënkryetar të ri të Kuvendit

Zekir Ramçiloviq, i cili nga 1 nëntori do të veproj si deputet i pavarur në Kuvend është propozuar nga deputetët e BDI-së dhe LSDM-së për nënkryetar të ri i Kuvendit.

Grupet parlamentare në fjalë këtë kërkesë të tyre gjatë ditës së djeshme e kanë dorëzuar deri tek kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, i cili pritet që të propozoj që Ramçilloviq të zgjidhet për nënkryetarë në seancën e 116 që do të mbahet sot pasdite.

Ramçilloviq si nënkryetar i Kuvendit vjen pas dorëheqjes së Vesel Memedit.

Loading…