Showbiz

Zbulohet ish-bashkëshorti i Arjola Demirit, i përfshirë në “masakrën e Bllokut”

Aktorja
Arjola
Demiri
ka
folur
gjithmonë
rreth

Aktorja
Arjola
Demiri
ka
folur
gjithmonë
rreth
vështirësive

ka
kaluar

jetë
dhe
problemeve
me
ish
bashkëshortin.
Tani

është
pjesë
e
“Big
Brother
VIP”
historitë
e
saj
kanë
qenë
edhe

shumë

qendër

vëmendjes
dhe
vetëm
dy
ditë

parë
ajo
ka
rrëfyer
me

shumë
detaje
historinë.


Arjola
ka
pranuar
publikisht
se
ish
bashkëshorti
e
dhunonte
fizikisht
dhe
se
e
ka
tradhtuar
për
6
vite
me
rradhë

aktorja
ishte

djeni.
Ato
vite
nuk
kanë
qenë
aspak

lehta
për
aktoren,
nënën
e
tre
femijëve
e
cila

luftë
me
depresionin
ka
tentuar
edhe
vetvrasjen,
prej

cilës
e
ka
shpëtuar
nëna
e
saj.

Por
kush
është
ish-bashkëshorti
i
Arjola
Demirit?

Burime
për
Albeu.com
ka
mësuar
se
ish-bashkëshorti
i
Arjola
Demirit
është
Ajax
Boshnjaku.
Ai
është
personazh
i
njohur
për
mediat
dhe
botën
e
krimit.
Emri
i
Ajax
Boshnjakut
është
bërë
i
njohur

tetor
te
2018
ku
ishte
i
përfshirë

masakrën
e
ish-Bllokut
ku
mbeti
i
vrarë
Fabiol
Gaxha.
Ajaxi,
miku
i
i
Ervin
Matës
u
akuzua
për
moskallëzim
krimi.

Gjithashtu,
burime
për
Albeu.com
bëjnë
me
dije
se
Ajax
Boshnjaku
është
sot
babai
i
dy
djemve
binjak
me
një
grua
tjetër,
me

cilën
Arjola
Demiri
ka
edhe
çështje
penale.

Arjola
ka
treguar
se
ka
marrë


fund
kujdestarinë
e
3
fëmijëve

ka
patur
nga
bashkëjetesa
me
Ajaxin,
pasi
ajo
nuk
ka
pasur
një
celebrim
me
ligj
me
të./albeu.com