Maqedoni

Zaev viziton punimet në autostradën Butel-Luboten

Kryeministri Zoran Zaev sot do të bëjë mbikëqyrje të fillimit të punëve ndërtimore në autostradën nga Buteli deri në fshatin Luboten, kumtuan nga pres-shërbimi qeveritar.

Në mbikëqyrje do të marrin pjesë edhe kryetari i komunës së Butelit Velimir Smilevski dhe drejtori i Agjencisë për mbështetje financiare të zhvillimit rural dhe bujqësisë, Nikolla Babovski

Loading…