Maqedoni

Zaev: Mbetemi në qëndrimin për një njësi zgjedhore

Edhe në programin zgjedhor të vitit 2016, ne deklaruam që do të angazhohemi për një njësi zgjedhore dhe akoma kemi këto qëndrime, tha kryeministri Zaev sot deri sa u pyet nëse mund të ketë  konsensus që vendi të ketë vetëm një njësi zgjedhore.

Loading…