Maqedoni

Zaev dhe Sugareski në ekspertizë në rikonstruksionin e largpërçuesit ST Shtip dhe ST Probishtip

Kryeministri Zoran Zaev sot do të bëjë ekspertizë në rikonstruksionin e largpërçuesit 110 kilovoltësh ST Shtip dhe ST Pribishtip.

Largpërçuesit është me gjatësi prej 25,21 kilometra, Bëhet fjalë për projekt kapital infrastrukturor që i ndërlidh trafostacionet ST Shtp dhe ST Probishtip dhe është me rëndësi të veçantë për këtë rajon. I financuar me hua prej BERZH-it, ndërsa investimi për ndërtim është 2,45 milionë euro.

Kryeministri Zaev do të shoqërohet nga ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski dhe nga drejtoresha e përgjithshme e SHA MEPSO, Eva Shukleva.

Loading…