Maqedoni

Zaev dhe Filipçe do ta vizitojnë pjesën e rinovuar të Klinikës për gastrohepatologji

Kryeministri Zoran Zaev dhe ministri i Shëndetësisë sot do ta vizitojnë Klinikën për gastrohepatologji në Qendrën klinike “Nënë Tereza” në Shkup.

Zaev dhe Filipçe në shoqërim të drejtoreshës Kalinka Grivçeva, do ta vizitojnë pjesën e rinovuar të Klinikës për gastrohepatologji.

Loading…