Showbiz

Wilder thotë se do ta shkatërronte Tyson-in në ring

Lennox Lewis, ishte ai që kishte hapur këtë deb

Lennox Lewis, ishte ai që kishte hapur këtë debat, duke thënë se Wilder nuk do të mund ta mposhte Iron Mike-un e ri.

“Shpejtësia e të menduarit, gjatësia ime, lëvizjet e mia, këmbët e mia, atletizmi im, janë avantazhet e mia kundrejt Mike” tha Wilder.

“Pa dëshiruar të mos respektoj Mike i cili ishte një boksier i madh, por unë mendoj që asnjë boksier nga shkolla e vjetër, nuk do të mund të mposhte këta të shkollës së re, sepse nuk ka logjikë, marrë parasysh evoluimin dhe teknologjinë e ditëve tona. Do ta shkatërroja atë djalë”, tha ndër tjera Doentay Wilder.

Iron Mike i pyetur për këto deklarata të Wilder, ka qeshur dhe është përgjigjur: “Nuk e besoj, por më pëlqen ai djalë, sepse edhe unë do të mendoja të njëjtën, sikurse ai”

Këto deklarata, Wilderi i kishte dhënë në vitin 2018, kur akoma nuk kishte përjetuar humbjen nga Tyson Fury./Insajderi.com