Teknologji

WhatsApp vjen me një mundësi të re për të gjithë përdoruesit

Aplikacioni që përdoret më shumë nga të gjitha moshat,vjen me risi . Tashmë ne mund të theksojmë fjalën që duam të vihet re më shumë duke ´´trashur´´ tekstin me formatin ´´bold´´.

 

Si bëhet kjo ?

Mjafton që përdoruesit të vendosin nga një vijë nënvizimi përpara dhe pas secilës fjalë dhe në këtë mënyrë e gjithë fjala do  të jetë e nënvizuar.Po të vendosim nga një yll ´´asterisk´´ para dhe pas fjalës,do të jetë e ´trashur´ me ´´bold´´.

Nëse vendoset simboli ~ në të dy anët, teksti do të jetë me vizë në mes. Tre nga këto simbolet “` në secilën anë të fjalës bën që  të  ndryshohet  fonti.