Teknologji

WhatsApp ‘SHUT DOWN’, mijëra përdorues raportojnë ndërpreje të shpeshta misterioze

Gjiganti i mesazheve WhatsApp duket se nuk fun

Gjiganti i mesazheve WhatsApp duket se nuk funksionon për shkak të një ndërprerjeje misterioze.Mijëra përdorues u ankuan se aplikacioni nuk po punon të enjten në mbrëmje.

Rreth orës 21:38 të së enjtes, rreth 30,000 përdorues kishin raportuar se WhatsApp nuk po funksiononte për ta. Disa përdorues raportuan se aplikacioni ishte i fikur dhe disa thanë se kishin probleme me lidhjen e serverit dhe dërgimin e mesazheve.

Përdoruesit raportuan probleme me aplikacionin e rrjeteve sociale WhatsApp, në Twitter dhe  DownDetector.

Nuk është ende e qartë se çfarë e shkaktoi problemin.