Showbiz

Vogëlushja Alea Krasniqi ka nevojë për ndihmë

Alea Krasniqi gjashtë muajshe nga Ferizaj, ka n

Alea Krasniqi gjashtë muajshe nga Ferizaj, ka nevojë për ndihmën tonë që të shërohet nga leukemia akute.

Aleas i nevojitet trajtim në Turqi e për këtë familja kërkon ndihmë për shërimin e vajzës.

Deri tash familja ka mbledhur 99 mijë euro teksa iu nevojiten edhe 11 mijë euro për të kompletuar shumën për trajtim.

Familja bën apel tek të gjithë ata që kanë mundësi të ndihmojnë, të dhurojnë për Alean.

Të gjithë vullnetmirët dhe ata që kanë mundësi ta ndihmojnë Alean mund ta bëjnë duke kontaktuar babain Mexhit Krasniqi: 049334594

Pos numri të telefonit më poshtë mund të gjeni edhe numrin e xhirollogarisë bankare. /Insajderi.com