Maqedoni

VMRO-DPMNE: Qeveria për momentin është në nokaut

Aleksandar Veljanovski nga VMRO-DPMNE në em

Aleksandar Veljanovski nga VMRO-DPMNE në emisionin “Rruga drejt” në Alsat vlerësoi se bllokada nga VMRO-DPMNE për punën e Kuvendit është e suksesshme, duke theksuar se në periudhën e fundit Kuvendi nuk ka caktuar asnjë aktivitetet, shkruan Alsat.

“Kjo bllokadë aktive është finalja e të gjitha gjërave që kanë ndodhur më parë dhe që kanë çuar në bllokadë. Mendoj se bllokada është vërtet e suksesshme. Mund të them se qeveria për momentin është e nokautuar dhe po shohim që tash e 10 ditë nuk ka asnjë aktivitet në Kuvend”, tha Veljanovski./Alsat.mk