Maqedoni

Vjedhës nga Shkupi dhe Prishtina arrestohen në Gostivar

Zyrtarë policorë nga SPB-Tetovë, gjatë ditës së djeshme rreth pres 12:30 në rrugën Iljo Antevski-Smok në Gostivar kanë privuar nga liria S.R. 56 vjeçar nga Shkupi, A.M. 40 dhe H.A. 68 vjeç nga Prishtina, të cilët në periudhën nga 10:00 deri në 12:00 në tregun e madh të Gostivarit kanë plaçkitur disa qytetarë të Forinës dhe Debreshës. Tre personat e privuar dyshohen për dhjetëra vjedhje, andaj edhe janë ndaluar në Stacionin policorë të Gostivarit. Pas dokumentimit të plotë të rastit, ndaj tyre do të ngritët padi adekuate.

Loading…