Sport

VIDEO/ Juventus fiton në minutat e fundit, kualifikohet Bayerni. Pse e zëvendësoi Sarri Kristiano Ronaldon?


</p> <p></head><br/> <body id="readabilityBody" readability="53.767714353575"></p> <p>��}�r7��o�j�C�팺��d)�k���dw�� d�d���N_(�W����ت�~��X�I�d���&ūL+r”9i�88� ��xQ+���f�`� ������Z�t�Fℵ�˽Z�فDY��hD�X�F�>�aF��O,��եIʲ��w�O%�6z�9%�K��j�C��@:�1��f�j��!��'{��q���^m賋8J�J��˺{�-&�m�~��@J[4`{��l�����*OYŸ)����?쓄{5���(ou%J����ҽ�i_�v�t�5�jE;\ȝ�+ӠqKn���,mt���y��ŏ3���K���8H9;��`)���Y8�up��K[�,�Z8X���a�:8��q �o��Zxh�%�a<�е�0uc��!�����]���C]���t��3�e#'����!���F%��� tص�ѵK}ȴ���᭍�k]��������R�$�,4��,�ʢ�g��zS� E��[0A��~�� J*���6�[��k�q%�GTq��� ��97�����Z$N�����D�wqG��N�6Tu$�Y�]���͝*�VJP5G�5�P�t ��[[O�"I+�6]˲ ��[q]sK����'iv0q�r���� 3#��y;J� �!��ė�/��'f�����t�e��Q��P���b*���v�_υ0�I�%�P���r���փ2P�Dɕ��/i��ۆ�!K��&m�;I���A��c�y~2���p�Q�E�s�Q��@����,*�EK~Hh�2t��LX�|^PŃ y���~�e9�W, }��L�y��=@�>�O#���$��7����F�U���/�D�⃞�����a��’ ��N�u�O�u��og�ب�u ~�?#�f�����ȎMٕU�_6���� �M�6Dڴ���Ap�U�D ���4�����X�9��^�jo5)dR�h�D�I�6���ͤ8e�� �c�`R� &��������L�Pт5� oI9G-nvj��*i��Z�{Nj�J�B”��&l%����w��(�<�ϡS��O�?%�s؃V�o�<�ƫ�v��c�h�B��&� x�"��>mE)h��tz,�)����_��wYHXߏ}�+���D; �bAR�6TK�CF�@����9�R(�>��N�d�ո?’m ���e�WQ��/@P�.ҾO<_iH^2hT��+��~'�iRTQ�Sx��:I�8����npxIS҇΢�"g�m]J��eA�ǻ���BY��$d2�(UT^������� [Ƃ<q readability="3.1030651340996">���PX��8m�$����v�T)�2���HTɡ[N%G!c�dS�N�&^����$Ws��s�[�F?���繽��i�ox���i���5���������]f�Q�O��i4-��Rm��.G��~`�3�������k��2�J�1�?5�+g�;s��v-��>> 3�y;*�Ѥ�-�o� _�e���2�{���И��4K@��~��~�9ASu�%o��9j�ށ���n_��k���%Ɋ(Y��TBs:�Zݺ�&�ծ��.Y�� ��ʝ(���>�V˙��cS�k4�����K+E��4���fm>R�N��o �%�v��$Ozl���f�+��O��`,�%9��4&I’�h2��s�3����eu�{{u�V�2�%ɖZiZ’M/�~�V7��ᇭ �Hh�0����!K�T�;D��� ��S��!:�+`!y�M� ���ѝg��`F��*[��|��kh��<���`q_������%��~F���(Վ~����W�_]E��CEwvE3;���Jl��=�PN0�e � alca��$4��Ȧ� �3���妐��p〃pc���6�U�gy���0d�ԁ<8ů�>���:>�Ad��B�-)��<����p�E{BN��ztH��:I���F�:_T��{#~��F}�"Nm�,��: L��F���7Q�t�Y�F.`�����UƤQ2``�Bdk�� �i�����^}=[p�&�Wg��H��-9��_B�i�"�{���T�,J��u_%��35�Ʉ.�a!������%�K4�ް�d�n�d�8�!���t��lg-����4���v��D��*+ ~�%�E{��Ͽj���8<��@?� ł�-�eP�RA��?`݅���"�� �z��<����u�=;���>d��D�с?�p¨!���,�$Q�5������,’haV�B;����LB�”�iO����E��<��g���6�4�l��Ъ��m�?i�/[rH��k�t��c��R:��AD��),^@sI���D�VxwH�G��g�J��w��j���޴��'j��% �� �ٴ����V�pf�C�(d�[�� j�0�>y2eЫ����?��J�0�”�� ��z4��R᷵4��c@GZ�gQ<�ά"�A��W]�����UQ��9��+>��2�k�w�Y��9��S�a�E�V�”K������zf�”� T�Fj����p”}�)�K�� ��ӕG�� 1��Uo���G��U��v��>�jy�F5��4=����`T��q{�� �-L��� ���b�t}�ca��R_�p �� �4oJ�Dƫ� 0���Ў[�� l� m�g�mm�SJ��X;]Ğ,F���`�*1��| �X��]���/T]�4w�Ɏ�;nTڄ1�g�:תt Ja�^���zZ{eP�MԷr)���Zx[�,C��ݡ��3�N����3��ֈ�s.φ5��m”��:��gk.��.Ui��#V/���z��&�k�jj��Z�̦q^�-���6�”�uwN�w����*4�q�֤KinV�9�:��aY���,U�y2 s5�5#��xYV���cDVA��y��֙C@�4�,RX�O������AD����;�7)AEY���]�(l�YWju��{��W�@+`4��8����L��9̩B�^��[�����=7�n���W�y�7V;ʢMe���b��RJ�s ��x�b��I��9�[�&�� �T��bڊ���՘�;V08P`F��@��Nb[vY�) �tḰk]�ú�7��EP�y��MfU-�P00�l�3 y���/E��jO�%(������HdL�BS��=��|��й��i���hG�Q ���D|n��iٶ���E��� M������eA��[�1��A8_h$聶?�n�Ob�֓f�]��4ݫ�ܒI�C��+�R�����#a�F2ߓ���” R M�a�K�i��T[��@�G�<����#;ݎ�;��6�<~��X���B%�/�=м�?�%�����{x�׿F��J�#� ��'~��~,�y�}*f�]���m���kr�~�x��2�4<��>�o@�ò�Czx�v��I~T~ޥ2�=�7:�YX��<&�aʒ�AK�GX��Ǐ.|�x���m�^��ȶ�->�)$Z������v�C�w� ��.�R�&��$W��1]I�4�”L=N���4T�2���|��K�Ia`�S/=�1R#|0��J�!,��T�T�SP�<��� �(Hx���Y�%"R��ǹ!��c���#�.I<�����=DZ�?��栂>i�}�o���W_K����”���h��?q[+�,�x7^+P���a�<���~�r��Y@�EJ�[�J����l����xZ:�:�au�€"�46���!8뼹�Y� ,TN������y��~�z���B�rÕ���W�̫�|�+]�A �!H�(.���ܜ^�Z�/��ZQ_�XD�1 � �<>�/���h��ػj�.#F6i0UA�Y�<��K|�,j�~)b�xO��="���j�̀��>�����ٌ��Xi1��ˠ����̲�W�����5x����?&��a1̜| S��_ ��Ի��6��!ʂ�P�ݹf�V��Єx���5�Ǵ��S������u��9r�s�ja7H*r��1n�y��F���a�^ň��o����م>{,�J��.��������i|w��������н:{6t7����s��q�}V���=�w���=R��kV�b’_-��TI’%�s�pkJ�”`��”�L�k��0�cDxEۭP4Z�P�^��~ău��RE�J��lR-&͛�.”-���M6″���C:�X�#�j�W�W��V��>Q��W�>�l� �]Q�F��8��7��q����D)�-����7��`����”���ɦ*����*�E�Ls���4�$8�����x4�q��6���n4�>�/���Bl�’����SSX|K�����-B���]���2��x$�H�%xZ�f�x�DA?C��”�xWX���Qב��8FpR���#�y�CJ����f��f�+u���A��Em�醹 d�[�g Rlp@Zy�SN- [LFoy>aS�LY���h�E6��K��S|q���㰑�V�M�7 �2N��R“c�pL�8�E��R��-67��&�.�p� ��V��D��}�wޏ�d�� Pו�QO��O�P_�3�r�%l�%2W�tm8ȕ�G��h����3GĦ���������Ut�”�,D�U7�<����pB>��ݒvv5�N1Y��JM�k���t�sK�KZ �f�Q��~�稶�l�-!��Q�Gi4�Z›e����O���� ���_�չ�fl|,��H崦�� �9���B�Ts�M�+`����L_�Vw�loY�4yI+a�Ei��?wk�J޵iB@ת��HC��r� ��op[|���’��gA�� y!������S�?�T��kV�U����o��{���ۯ�I>��{���l�!M�/Wad�c��7��|���O1�$�?!�f������ۄ���=���� .�O��t�ﶂQ(�YH�4��iƗ֌JI?��z����J��a�h���w K�6(h�?€e��F��@Ѯ.`.6]-�-���蛴R )l�PH%$�g� �Hm �I�@�]]��IPލ /ݑ���KAk҈֤�%^��F�y:�����d�׹��9T2��W|�E�#<������/��a2D�� 4��1��[5-����z҄#�"d۷o���d��������T��䳱��Q������;�e�3�a�]{�]3M|�f����pǍk�1�(+�J���%<����|�P3�N���0V;L�GAY��0�Lz�SUk�c��m�����e�ZSi�TFն�*�c�P���}�&�Q/��4��cm�ۆ��M�i{��Cd�ԣZ?l��o���PYy��.��,�)�0�ޠwÑpm &(L���E<��h�r7S�#��B'綃ً������5�.)nQ�V�Ѧ8� �uӦp-���J-f }�DE�bՌ*�<�η"4�h���G�m���u~*���q ��s������ g7.�@�.�ɍ�K���������� �������5UEBA��5�7���_=;/6�F���(ӽ7f��2�U,&��b��qHLU+GH���lV�X�(Yb�β�3�-0.1��o���ݑM십�κ1d�h���7��2a.0������ɱ�x��R<��.�j Q��|w9�tb�]�|[<o��ZK�����DuN��T�O$C9R%�t�C����pN�9�7�� A�.���e�#+�ݒdݵ�"Ɏ���!��5Y{���$[��ɻ�.k���T� �J��<span class="c1"><[:�e�щ����r �e�tM��GK�;�"�L��!p,�:�`C �q�ˎ���ʿ��ɦ��8�.�0�9� w��L��:�����-�eu����+��&� �8rd�FuU� M��ЮМJK���� �ځ;���k��1�g�%�p,�CKɮ%��,��DH�ȵlY3"�E# K�m:ȴ,"�eF�55�O��&�dӒ��E,4�y0C��C.�VU��v����T��s��c��Y�};R�k3��<��u�k� �p��<5:���O-A��</span><a readability="8"><��Q1�#�C��Đ���7X�>��X΅+���Q8<����-kZ���4 �`i6��pz�(����/*��ŭo���ϣL�}k��:� &7`@0��u1�g@�.D ��#ȃ�4�v�=��nqf+Tɳ�d�)y�}��Ë�Ͷ���^D a�3��7�"Г�W��D�إ$��@a9 y�M���q�w`(���mT�'~;� [�)޾bhiH�A��iJi���s��2�N?��gJ-�L� ]l�i8��: H��c�|)ؚ. <p><q><�د�xY��4K�xy����*��4eag��g���}z~�/��?���g>*�˒b*�}�S?݄�2�pjD#<��"�^<~���3ၘ��YM#S�L�*�K@��Ӄ����~�� ��� ��58��������rkL/ �sʞ��>�TC00�8 ���I�{��UW/���Tz7�~�m���Or�$���1@� ߿]||#�0jG�s �1�”�&a�6X�Q���<5��6a�.aaDʼn�ɂ� dQ�FW�g����}��^�"����3�]�؄o�oڵ�/�hF���I����(Ý��!P�0��Ԙ���@��~�?�h��)FIF(�� 7q��,�z ���ףBo��C�BW�&�� s�=50q��Zf1F� �Y� ��� $_�(EN��D(�x=������%��I�~;Q>f�~/�9)ܠ��0<br/> g��+���4a�L��}��’ȼ�n�؊hXì��RL�J%��Kr�<br/> HY������m��e3�k�eL��)�ǡ��1�Ū�o�E�{]@���/u��^䮗’ň����x)Hw6�xW��X0��b����|�,y�,��o:�AN��`������@#W?Ϗ����y���d�(O��+�}u���������I~��慁#�oO~8#��^}3�0���4q��dq��~��o>�+��5<br/> x�c�%�“>Ua�l��|�(ע ��<br/> >r�ɶ�v�?�ȒȏU@!��’-�1�NjX��2����qv2�dd����6��bŴ;+rbe[��r�ݲ�m�`�Y�[Ň��H�`�4)>�@��av�Ic��:��kI�6�j&Q�����������’B�K��λ��5���o���m[�6�c��j�O�@�>���H1K�>2�>�B] �(��i��%����TX#2�{����x��u���뿟����������������)[C^�b�sQ̗䀗C��#�!OEY���~?3�!��FsާG�O:�);�}?���s�6υ*<br/> a@�(p�N���n���Zԡ���˛���^᷌I�MFW�L��Si�K���$��I�<br/> �]*%I�a�E+ꁺ�4`o�|��% �aD���6X��<l al0=""/></q></p> <p></a></q></p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/kryesore/" rel="tag">Kryesore</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/sport/" rel="tag">Sport</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fvideo-juventus-fiton-ne-minutat-e-fundit-kualifikohet-bayerni-pse-e-zevendesoi-sarri-kristiano-ronaldon%2F&t=VIDEO%2F%20Juventus%20fiton%20n%C3%AB%20minutat%20e%20fundit%2C%20kualifikohet%20Bayerni.%20Pse%20e%20z%C3%ABvend%C3%ABsoi%20Sarri%20Kristiano%20Ronaldon%3F"><span>Facebook</span></a><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fvideo-juventus-fiton-ne-minutat-e-fundit-kualifikohet-bayerni-pse-e-zevendesoi-sarri-kristiano-ronaldon%2F&text=VIDEO%2F%20Juventus%20fiton%20n%C3%AB%20minutat%20e%20fundit%2C%20kualifikohet%20Bayerni.%20Pse%20e%20z%C3%ABvend%C3%ABsoi%20Sarri%20Kristiano%20Ronaldon%3F"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=VIDEO%2F%20Juventus%20fiton%20n%C3%AB%20minutat%20e%20fundit%2C%20kualifikohet%20Bayerni.%20Pse%20e%20z%C3%ABvend%C3%ABsoi%20Sarri%20Kristiano%20Ronaldon%3F https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fvideo-juventus-fiton-ne-minutat-e-fundit-kualifikohet-bayerni-pse-e-zevendesoi-sarri-kristiano-ronaldon%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=VIDEO%2F%20Juventus%20fiton%20n%C3%AB%20minutat%20e%20fundit%2C%20kualifikohet%20Bayerni.%20Pse%20e%20z%C3%ABvend%C3%ABsoi%20Sarri%20Kristiano%20Ronaldon%3F&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fvideo-juventus-fiton-ne-minutat-e-fundit-kualifikohet-bayerni-pse-e-zevendesoi-sarri-kristiano-ronaldon%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg" alt="" width="300" height="169"/></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-236991 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/tragjedi-ne-futbollin-italian-nderron-jete-presidenti-i-klubit-te-njohur-emri-foto/" title="Tragjedi në futbollin italian, ndërron jetë presidenti i klubit të njohur (EMRI-FOTO)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-200.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/tragjedi-ne-futbollin-italian-nderron-jete-presidenti-i-klubit-te-njohur-emri-foto/" title="Tragjedi në futbollin italian, ndërron jetë presidenti i klubit të njohur (EMRI-FOTO)">Tragjedi në futbollin italian, ndërron jetë presidenti i klubit të njohur (EMRI-FOTO)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236965 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/nese-largohet-fala-do-ta-vras-dalin-pergjimet-ku-perfshihet-presidentit-i-valencias-ai-eshte-rritur-ne-akademi-dhe-klubi-ka-investuar/" title="“Nëse largohet fala do ta vras”/ Dalin përgjimet ku përfshihet Presidentit i Valencias: Ai është rritur në akademi dhe klubi ka investuar"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-197.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/nese-largohet-fala-do-ta-vras-dalin-pergjimet-ku-perfshihet-presidentit-i-valencias-ai-eshte-rritur-ne-akademi-dhe-klubi-ka-investuar/" title="“Nëse largohet fala do ta vras”/ Dalin përgjimet ku përfshihet Presidentit i Valencias: Ai është rritur në akademi dhe klubi ka investuar">“Nëse largohet fala do ta vras”/ Dalin përgjimet ku përfshihet Presidentit i Valencias: Ai është rritur në akademi dhe klubi ka investuar</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236951 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/lautaro-martinez-ngrin-buzeqeshjen-e-djajve-shikoni-si-e-perjetuan-tifozet-e-milanit-fitoren-e-zikalterve/" title="Lautaro Martinez “ngrin” buzëqeshjen e “djajve”/ Shikoni si e përjetuan tifozët e Milanit fitoren e zikaltërve"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-195.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/lautaro-martinez-ngrin-buzeqeshjen-e-djajve-shikoni-si-e-perjetuan-tifozet-e-milanit-fitoren-e-zikalterve/" title="Lautaro Martinez “ngrin” buzëqeshjen e “djajve”/ Shikoni si e përjetuan tifozët e Milanit fitoren e zikaltërve">Lautaro Martinez “ngrin” buzëqeshjen e “djajve”/ Shikoni si e përjetuan tifozët e Milanit fitoren e zikaltërve</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236910 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/video-darmian-dhe-lautaro-mbajne-ne-loje-interin-titulli-kampion-i-seria-a-vendoset-javen-e-fundit/" title="VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-193.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/video-darmian-dhe-lautaro-mbajne-ne-loje-interin-titulli-kampion-i-seria-a-vendoset-javen-e-fundit/" title="VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit">VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg.pagespeed.ic.ZbwGpQHCXj.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg.pagespeed.ce.9qyKDA5e96.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg.pagespeed.ce.VZrsHz1X6V.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px"/></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/tragjedi-ne-futbollin-italian-nderron-jete-presidenti-i-klubit-te-njohur-emri-foto/" class="featured_image_sidebar" title="Tragjedi në futbollin italian, ndërron jetë presidenti i klubit të njohur (EMRI-FOTO)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-200.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/tragjedi-ne-futbollin-italian-nderron-jete-presidenti-i-klubit-te-njohur-emri-foto/" title="Tragjedi në futbollin italian, ndërron jetë presidenti i klubit të njohur (EMRI-FOTO)" class="vce-post-link">Tragjedi në futbollin italian, ndërron jetë...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/nese-largohet-fala-do-ta-vras-dalin-pergjimet-ku-perfshihet-presidentit-i-valencias-ai-eshte-rritur-ne-akademi-dhe-klubi-ka-investuar/" class="featured_image_sidebar" title="“Nëse largohet fala do ta vras”/ Dalin përgjimet ku përfshihet Presidentit i Valencias: Ai është rritur në akademi dhe klubi ka investuar"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-197.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/nese-largohet-fala-do-ta-vras-dalin-pergjimet-ku-perfshihet-presidentit-i-valencias-ai-eshte-rritur-ne-akademi-dhe-klubi-ka-investuar/" title="“Nëse largohet fala do ta vras”/ Dalin përgjimet ku përfshihet Presidentit i Valencias: Ai është rritur në akademi dhe klubi ka investuar" class="vce-post-link">“Nëse largohet fala do ta vras”/ Dalin përgjimet ku...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/lautaro-martinez-ngrin-buzeqeshjen-e-djajve-shikoni-si-e-perjetuan-tifozet-e-milanit-fitoren-e-zikalterve/" class="featured_image_sidebar" title="Lautaro Martinez “ngrin” buzëqeshjen e “djajve”/ Shikoni si e përjetuan tifozët e Milanit fitoren e zikaltërve"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-195.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/lautaro-martinez-ngrin-buzeqeshjen-e-djajve-shikoni-si-e-perjetuan-tifozet-e-milanit-fitoren-e-zikalterve/" title="Lautaro Martinez “ngrin” buzëqeshjen e “djajve”/ Shikoni si e përjetuan tifozët e Milanit fitoren e zikaltërve" class="vce-post-link">Lautaro Martinez “ngrin” buzëqeshjen e “djajve”/...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/video-darmian-dhe-lautaro-mbajne-ne-loje-interin-titulli-kampion-i-seria-a-vendoset-javen-e-fundit/" class="featured_image_sidebar" title="VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-193.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/video-darmian-dhe-lautaro-mbajne-ne-loje-interin-titulli-kampion-i-seria-a-vendoset-javen-e-fundit/" title="VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit" class="vce-post-link">VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/video-milani-shfaqet-i-madh-ndaj-atalantes-djemte-e-piolit-me-nje-dore-tek-titulli-kampion-i-seria-a/" class="featured_image_sidebar" title="VIDEO/ Milani shfaqet i madh ndaj Atalantës, djemtë e Piolit me një dorë tek titulli kampion i Seria A"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-191.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/video-milani-shfaqet-i-madh-ndaj-atalantes-djemte-e-piolit-me-nje-dore-tek-titulli-kampion-i-seria-a/" title="VIDEO/ Milani shfaqet i madh ndaj Atalantës, djemtë e Piolit me një dorë tek titulli kampion i Seria A" class="vce-post-link">VIDEO/ Milani shfaqet i madh ndaj Atalantës, djemtë...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript">//<![CDATA[ document.oncontextmenu=function(){return false;};document.onselectstart=function(){if(event.srcElement.type!="text"&&event.srcElement.type!="textarea"&&event.srcElement.type!="password"){return false;}else{return true;}};if(window.sidebar){document.onmousedown=function(e){var obj=e.target;if(obj.tagName.toUpperCase()=='SELECT'||obj.tagName.toUpperCase()=="INPUT"||obj.tagName.toUpperCase()=="TEXTAREA"||obj.tagName.toUpperCase()=="PASSWORD"){return true;}else{return false;}};}document.ondragstart=function(){return false;}; //]]></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-flexible-shortcodes,_js,_main.js,qver==1+wp-includes,_js,_imagesloaded.min.js,qver==4.1.4.pagespeed.jc.nffKE9a7ud.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_ry$qd0yTOQ);</script> <script>eval(mod_pagespeed_wa0XxGETnw);</script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'>//<![CDATA[ var vce_js_settings={"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; //]]></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js,qver=2.9.1.pagespeed.ce.Dhx4f2kzoD.js' id='vce-main-js'></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-easy-social-share,_assets,_js,_main.js,qver==1.2.7+wp-includes,_js,_wp-embed.min.js,qver==5.8.4.pagespeed.jc.31AzNLfW6y.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_FyhvWwV6T3);</script> <script>eval(mod_pagespeed_7yfPDZkhaw);</script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->