Shëndetësi

“Viagra natyrale”, ja pija që iu shndërron në një bishë në shtrat


</p> <p></head><br /> <body id="readabilityBody" readability="78"></p> <p>��}ے�8��+b�#nj��”śHIvUO�]���vۧ�ݽ;��IT�f�TU��y؈}�؈=���ݗ�?�/�L���u)���i{�K$$�D”�H$��z�U��0 �ý��C|j�r�F��˃Z4�@�4�4� V���a�=ܻ�0`)%�!M8Kj?�|��j��XRa�2o|P��Gʣ(�i�u}V#�(LY��99`�M��4`���.�(IK9/<7�l��"^�z�G}���tU�'��,(�8K�;��4Q���$a�A�Ʊϔ4�zCŃ�j�{�?�5�˦S#C��A-���Ņ:�C��X�qk�C0���Ђ3>|��)MX���R���8�ڥ��r��1v����c�� �n]���”��v �� t+<,@��5=$Э�h��ߎ�@�£$l�_$�%xȺQ��s@��y&ȴ��N��I�9:���ƥ�d�t,��Ƣm_��b!�m�5�K,�%X4��EUŻ:��܄pd:�4�|���Q�GIi������[*�M�r�P�_ps�j��E�$�{�~��~�5J��~���i�=fIzuP�w;14��jЍ�aMKךͶzB�po��e��Ͷm;V�e���ֱ�����W>���O�bPs����Gf�/�7��O(D�7����Py�a�`&Ӑy�a�.W7JP��z���t��S�B@��*2��4��i�۽;wT�6��+%ɸ���”*҆z!Kț.��(�A���c�^:�n�J8�(M��uT�U �c�I ڪ �Q��䧄�C�V/�@᳜+�̀��2({<��5I=�Q��!��~D]�@� �j�%��<��bQ����+*_?VG��>�L�Y#g�;S/�������A�#+�J@}����c����=����;�e�C��$�B—p��3�LJiBS����MN�M��0�Æ�L��r�q�����ũ��t���!��M�[DyJNO���π�ȸ��U�����$��t�!��gQ��*ɀ �ĕ_-��l톮5(�Q �(#� 1�W0=g ҂!)��)�)H�/� !��,��W’%y�_���kyn�HJy�zX�”7ҷ��tk2.�rz8!NPz #�c��?<��F�@�bej�4�vΡ4t}�q3��$����ԏ��z�߅��(q(��C�!KE~��U�3��(�&@�أ�iFI�� �����C�!v���;�1;OU�]vN޿� ��8b���yć�@�j=��@Y��J�G��>9ϒIE����”3��ʱ2f�����0ٓQ����=Lg!�Ӑ�?���*+g�g}�g8u��؆�r��p֛�S`’@*]Y,κ>bꞁ�)�-WtM1����ќ�f���!*�m�����V㘺�)�TE��h��F?���K�:���u�_*ՔJ�:�[��:=��e��0�_Uf�<��?����ݿVv�o-�g���!"yO���5H�w��N��M���eZ�Ⱥi���=X1PT�k�?���S�uOA0�υ�������S�i@��d�J �_�#l�G�#)�:o&��2�������������. �i�3�&����r�2J��N�䚀%�b�D��[�����XвT�4����r��,� �Rq��;�.�d]�>�WQ4��=��nV���cs�kԇ�g�b�]惄�//��Ġ��eȟ�*��I��X�Z�g�ͧ��@J�o�b/����Y�o��}���c���U� ���:�܃�X��R��Qz��I·+�W��-��ž��L�@r�l��Wc�X����”�TC�0ף ��a5�+`���O3?UD���V^� �����a8_2`M�-�X�W}x���wY�ї�4�4�LM���m��[�o[��tW3[$�[js����AW���W @�Nc�K3ٍ��#˽f�v��]!9��&�9��l=�%�U��Y��0d�2�28-o->*-��Dx$�4���{=%��,���p�E{F��FtL��:�I�����Η ���D��U?,�@;�K <���R&lR��~��w��&�$r;���H—��F!�A�J5�Q_��7�5��K����ʆ;�l|�z���I�S�a���Wj.���bM�dY�=�I� ��P�̬f,dП3�?E��m�DvA�FI��Մ�*>0-�m7��i��_F,�2we�D�| ]���+X�`v�>�h<���O��Y�k���Ӷ�Z�T�=��i��*�Y"=��e�Νk���)X���&ãvE�P/��i �{ %E��(@�^5�����4�!�UQ�G�� *�iFG��޿����8&C����޹���>I�L�zC�.�r�{_4�Ԑ�q57�7����â?�=���K��7�@��_�T����bƗ��b��୬$�֯� A�׭�li���K�ԍ0��L���%b�vH����D]�G�y`�ӫ�H{��g1�(�j�BB����R�w�l�v�QAx��Q�β*�~�;/oJ�E�3.y�mD 7� �’��{����P)����.”�*�r�l^$���rbNzf.AS� J�����z��L$�p��C����KYp&1�o<�ڑ��^/����.��R�ٝ���7��9,���MZ�)?���|Һ�)=L��Vf3�$�`j�萡�,̷!#�I���3�ló��}AT� ���w�������f{����4�b�Zvg�ؓ�h L%@9"M��:�������r��i�F{f;;����c<����O3�-�ɫ���~S�,�X���~�Y�S������%�/q���b��e�fʵ��*�٫�P��2��p"���<��+��r���͵�1[Pj6��yZ�f< �X%:f{Σw��a��.�t-�-+V�3xY������1O�an&�����"�T�:�Dd�?��Z�NmB�e����i���Q�B� *B��9�Xlެ e�%�삣�� ӡ�z�{������@�g4���8����B��%�s%�^���]Y��ݵĩ,1������T�&V?J�]�Bk��ek���9�X~G5{F�${w�xs&�9��݌b*sE1�E+r-�j*�[9V08Pa�ÂB�њı��ys:+��BX��⺁���r/���%p�-��R���rJk(�&Űf?J�Dݙ�JPӧ>]�x��d͹H)`�=?����My�FJ�Da�m ��Э��8z�r�,�pᢎx�P~��:܍�ST$����)�r���F���V�=@�aC���{؍�+`��A �T���NY��k�p ̃���si�*R�D�@�F ��-js��.���Y(�S�}���}��������9 ���wG���z�<��~N~=�?�ۤ��bQ~�W��o����j���=Xbfb����}���_�&�����?����tJ �{���hi�� ���%|GY~�~}@U�:<����-�}R��Hiv�n5ۊ�h�F�{���c ���U�:e��z�i8�3��3#5"�A���!�M�B%;u�8-�[�p@A����.�.�>O�=!%��s/V��O R% �”Tr��]���S�J`���=��������’G�O�’���Bӟ|�� ���z��$ѡ��Ad.��_�׶P�����́�/6q�^�O䥕��I�h��� H:��y��Z���X��ǃ��ƪ�`?~P;�0����qc��3Um�F�ԥq�����b��*K��3@h��C��������b� ~�� �@���� ��)����&�l�`��n��<span class="c1" i="">���8t��� ��3�:g�jc7(:J��ΘR��c>���dE?Lī�_���,�c!�0����B��d4�+r�$�W?<���g?���}u�t������>ng��Tgl8EOW��q����ȊZ����z�K�Y��L� šR+��y̴BE]�t� &�.�vk=6�|�����w�y$|T�ܷ�o�����Y7�p� T�u�?�d’���,���9�*wx�}S}mc-�r_W�Z����3,<��V�����1�����uҭ=?�Lb�~� ?�^��F��|A骈���,��u��l��M7���x�K3͂�Kػ�Dl�iB$LP �HJ_�QP~�+8��;�� I6|O�E�ai����Q�[��yƇʈ�2��[x%�J�5x��n�x+�D�y�(ʧU؉����'���[��"8��,�'X52��Z�/k��w�6Xj[����^ୢ�aZ� X ������(<����� �B����(<��?���v��r�����մQęD !WM^��D�pC�7��������@�m�y�޹�|z�n�'��� �nj[�Σ��Π3�r*?� �J&kk�n��Q[����!��_:"v�5䶄��������e%�m}��#��D�t�%>��s��w�*��U�;�����$�����F)܏�g{�蘭��9����Th,�N:f�&0no�qBG ������rϰv��ֆ,��R�{�����y�rh��]�+an�o�]�/Yo�R���4EMa�F�{,�˧-G�t��5�H�[5�Д1Tܬ��/��l����C ���(_���`J~*{�;�_�2���5ʂ%b� ��H�[������Ӑ�’���$KđF�#��c�(/��CK��”�~Fe�m8�D�r9�� ��#�q�V�p���/_>���Ǭ#�N=��Y�$Zg�,�(2�ENE(�?�����E�5l ����ӵk�Z�’c������g��tm�ٺ��n��඙>uS�����-��,��”� K���P�ʼn}P�ʼn�ڢ�<��,���lb̔�Q�P�o�zm&?��&mwuG�t�s�FW��tF�����õ�Fә9C]�v�NC�9�]M.�<��?�19�Pn����e2�<���� =�u]�g��s�/ �)0C�t?{�O�7�����*��X�/w�O��b��L�ml��!�� ����v�>x�!?�5�k�5?ć���a/(���O-i�,��%�r�ơt )��>$�F����ˑ>;�1Sw�0Ы����`ޮ&���G5��;E�qY�k�6p8�,����7w;�ѣiJ{C6E���b����cypW�.P�@�+��dPMM��m@���:v~ ���� T ��]L��9m�c�����:�&�V-�Bb�~��_��LO-�”��<��.jш��v�!�����N� <���*o�ЏO���Dij�OK{�+�f�X9�O��X����z<��1b�M�&�g���6�n�����l�DS�V�P-�CtU���j�-�>TL�p~4��Mղ[c�����~t��s��)�ڂ�햡4��6�m�94Զc��6]-�yU�w�$[�[nNޜ�’��j�=z0~�S�f����)���y.��n�˛M��>r+���XO�G�q�QKi�4�c�X{�-�۪�t�u�꩚�Ru�P5]��:�X�G��n��j��^6-hi��m�����]�M�k��cbӁ��-ꨦ��W�k��p]m�0���n+�f02�-�j6aYMx�Mj�v�$�,%�����`������v�E>5�1d�� �Ŀ��XG���:�)D��1�f�*�jS�a�9,��Om گ�0��6q[�n��k� x�R�.#� �K� rö�T�Au]S-��t�+�S���0�}` �[�d�����jD�. ��j�lH4�Rjۀx�e��˰P�>rTò��Ő�4����M�ߢ`�-m�oZ�nf�kK4y”{����XDP��T�+0>G�Ũ����/0���v�d���X’����4K��� �i�� M��:>�|7�Mݍ�q�9�}� ��Z�”O�T�����%^:i�G�%��bʱa����wc��oG�>����#h).wÜl”f4 ���~��+��gb�P��`DϳT8���N��)Lɣ2��I�?ʌȒ�f€%8�r��*{K�ij�y{K}���^mo�oco)�!&� �]V�� <��{�h��sK�9��ե��K��$&h�pE;Z��R~��|�<em>�f;�]�iS�vȓ,�@�%�A�X4Ĥ�fy��YͅTH�coZ���J2P��>̬Q��A�/�:4(9�B��^���@�Ⴈ%hO& K1~� �6����;z>�` I��X$��l%����L�6N���*��VZ��7�.UR�cO�32�FN�#�Z.���tS� �Nof �.���r���ɍG�<span class="c1"><��f�5U�31�-��or��D{�(q������C��>}5�[gF��g!��P���M���/�wu����̪�X$a<��Bw�qJ�]F�y�ؿR�����O�O���{���m��� ��D�0�G�]�x��f�2c(ƍ�*�NZ<:*�uf~�߃R�B(���4�&��ʣ��g˅=X��$L�b ��0�m���M��0��k�|&����Ĉp��(����h1�9:D$�Ͽ��|���H�2�XK=�MaԹQq7�b�C�g�83l�LV;�b�Ǡ���|�9��,���NL8C���K���!� �TU-�yʇ���k�5�+K� ��O�����9���/��)9�a���e��p�{����8�p7J��L�X�z���p��svC��@�+����4a�������Лa���k/�V�F���Z5B5SIj�.�Dh����)��۷�` �y��x "�D�T�� �!���,qv�dnI����-K����'��a5��`�&�Y�Iv�K����)I6A�T���+u�Ȕ��hb�� �2�8�Y�/Τ �3���nhFiA7��b�w�&�)�2� ������7��kM����J�c����g����j�9MQ��(�0�!�v=�ex���V>��6�(J����w;_KXȰљ�W�Z�����Y��&]{-q�1�ߧ�ך�����,�?���f�u7�#��O{�8ڇ��P@��ƣ����x�TH�5//��0�L�^�bXO�$�b��h hǫh�7��g�a�g�m65�i��Vs��mO�l���-N���*N���)��’`�|F����y����53~`�����1,�/�������f�K��g}�)�k�}����Y��C���”~r��&ɈE����M�h�� ����%�� X����]�B������Z�������C�yM�õ&�]U�;�ε:����~��O�Ơ��~�G~���U�”G9g|��>U�6�5��U����< �����P�b1��c6�9�K��1=qT�B@�D0x��37��^��˛C`������ך^>������X��s���)�A�s�[u?U�’���)�*l�([��,_�|’�V����hu �|�4��Qk��a�wD����D�Z*”������~���’G�����Y7J�HP��s]��ȵ�3�f��{<��&�3��];' i*e��g� V�]��4��]������]�XOǥ2�ղw�Qw�jڸ�G��z�Y�i�zz��d�y��I�|�v3q̙���� ��<��x��=|sU�k[8�|f�[ɘ)8���}��I`�s���HK1$��y����ĵ���H��M����~q�:�aߊ��Kc` ����wU��B��������Qz{�����[+I"���(O<�⢌��o�|��Z�z�*����Ԯe���V�%��2R��@�(���!��I�y�c�-�E��X�4��q��̆S�eƷ�&�׋�D��9#v��y�R+f��D��WI�����۾U�n;���pQ�|��g��ˆx����S�]OEȠ0��c܇,!��r5�D[eu^~�n�����݆�� 3%����h�#0,��zn���n���v�Ȅ�� 7��p��~��s�Oi��Lh�a��C��J��*n�"X;XL����&cL=�.��Bá� ��oe���AE�*W��IE�6�+�[ic�&�}�%qKjS׾��-��9K�A~��9M�"6�٧�H�U�,d=�*���%A�)�)�4�C�<����)K1^�bj�+�p 5:;��`:����h�� ɴB}���3��#Š�Z�ʹI�2�]@��o��߿��j�$+�.�hl���G��^L�߱y;OޮJ;?g�y�|!KG�y�c@�1�8r��g�t���%ΘD���Rv�Z #���2���:��� ƪ��0�)�h!ŝ��Y�GT�tp}� 6�@j����KXs�K�҈Hɛ !�}���7S �|�$"0�'_tP�g$LJ�}��d��y{��<��?�C�e���!�0�*4�W0�G΋*73bXUa,���|,B���Q 2��dw"! Q�y���,L`��8�� �q��Gʭ)s��Ө~"�uςo;y�.E���e�O��ҡ��4M�{u���� 0/�,�!&z�tY�E�#C���G3|7����Na�RaY����!�Z��b���� P��XnE�G�d���Zrџ�z��+�½ �����=���Mm���io��>�M�>�^������%i�K�D��ɦ�kŃ��^��Aq����.��@�M���G�z=�;��>{ ��ۀM�@0^G�1��k���c�Sr���+PP����⡳KGͨ�U���U�E)KDC�8{ ]�m1d�L��[&�g��2�YŵU�Y�c[����=��a�u/�G�;/K�q�ۏQ�’�~� �t�xc l�g��6�>��>Hܤ� ZŻc�ڼQ����z>S1���BSTq���5�I���G�`���KG0(���UrBDs��+&�m���#�J݅�ɈX0� .e&��/n�̤�E1$�<=?�1�u7!����W�ȫ�� q��<��1E�g49g)z��x��|�R�o�a�A��얥�f�2��'^�JD��9��v���-�嘆)�M�؟sU���06w�4l���L���}|�Q[�b�iu��/ 0E���^�A�{�����-oF��u���_?�?v ��M�l^�u�_�&��o���% 0n�^A��x��3�]��}�ڻ�rx9��N��e �2��`�!-���WQNF;�͙[@�p;_驗���q��d6���/1�ւ�X/�5]��]s��Y�b|V�ر���|��[7�?�$��Q��_�k1n���M�ά�ڌo��p���-�n�{̊I�4�/�9�sٜ�ы�?�en-��D��� �|k!fn$�6��D|Z���EW�7zC(#�i�}��d$�� /��9��j� єO7�zˌ�s7NV_@���4�䱥F�u7P�������+�����?�}~Ʀ��Q*�LI�k���l�Zuj�tv��Txe5��hΔ��8��o}E0�4h���.e�+v%�>�5���_�+�&����|��_����T]���������E���[�&Ƽ�*��l۶c�Zf���m��!��#,_�;�~N���o� b?㵩1��|2�c�O��N�u||�<em>>n_�O�?P�6���rGq@���݄�fK��6,�m� f �̺��T2A&�L#N8s�d���k�d��N�  j�6� ��9�� ��6�s��� �`;D� @@�0wỆܫ�P�8��fl�� �s��@������j�&Tk���m[�Z��@u8� <��Y����Ә#�ƦB�Z6Ф�l�M�#f�!N!M���Fs�#%>ʗ�!���S��’ؐ�iYC�l��|��3{E�j�u��.5�|_wZ˻�^?��^M����u�Q,�>��%������#�s�>Mļs)5�{I��l�/��]���dQz���Yw���E��P�������Sd�n��R�i�5>�LSl��:?ɶz!O)� Gӗ|Ƕhج�D}�Y�~���<���Ϗ�<��|��C�����w�yS��w�R�u�ΛZ�R�H!�K����ܚ�(�!�2=yc�������,���K2�ݯ%�G�7�Xd���Y�WP��(G���_��2Bq�/B׉$�Rko߾}�����ClPi�z%)���+�a����s-����e�1�y]��Km�z�p�8Tm�O�j��:l���(8`�G��јu�1��=0sqk�F���Wt��QM;���Bu�E�U�*���D���ҾҪUQ`}���W�t�ntq_�#���Ur�i4��!HU�&�2|�*�1�O��B/�p#��Ӣy%�=�Dg~�~���J�BC/�“��Dzm����Q�wH���/-�4)N�ϙt���e��~�<���͙$�K����H��k�d�j8=���ߕ�O����T7!H�s)9V�b!�0�ZE�G�-{t=lt#� u�q��?���|�</em></span></em></span></p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/shendet/" rel="tag">Shëndet</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fviagra-natyrale-ja-pija-qe-iu-shnderron-ne-nje-bishe-ne-shtrat%2F&t=%E2%80%9CViagra%20natyrale%E2%80%9D%2C%20ja%20pija%20q%C3%AB%20iu%20shnd%C3%ABrron%20n%C3%AB%20nj%C3%AB%20bish%C3%AB%20n%C3%AB%20shtrat"><span>Facebook</span></a><a href="#" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fviagra-natyrale-ja-pija-qe-iu-shnderron-ne-nje-bishe-ne-shtrat%2F&text=%E2%80%9CViagra%20natyrale%E2%80%9D%2C%20ja%20pija%20q%C3%AB%20iu%20shnd%C3%ABrron%20n%C3%AB%20nj%C3%AB%20bish%C3%AB%20n%C3%AB%20shtrat"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=%E2%80%9CViagra%20natyrale%E2%80%9D%2C%20ja%20pija%20q%C3%AB%20iu%20shnd%C3%ABrron%20n%C3%AB%20nj%C3%AB%20bish%C3%AB%20n%C3%AB%20shtrat https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fviagra-natyrale-ja-pija-qe-iu-shnderron-ne-nje-bishe-ne-shtrat%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=%E2%80%9CViagra%20natyrale%E2%80%9D%2C%20ja%20pija%20q%C3%AB%20iu%20shnd%C3%ABrron%20n%C3%AB%20nj%C3%AB%20bish%C3%AB%20n%C3%AB%20shtrat&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fviagra-natyrale-ja-pija-qe-iu-shnderron-ne-nje-bishe-ne-shtrat%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-257303 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-shendetesi"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/sulmi-ne-zemer-a-mund-te-sheroje-nje-perqafim-nje-zemer-te-plagosur-hulumtimi-eshte-befasues/" title="Sulmi në zemër/ A mund të shërojë një përqafim një ‘zemër të plagosur’? Hulumtimi është befasues"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/10/gshok-69.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/shendetesi/" class="category-53">Shëndetësi</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/sulmi-ne-zemer-a-mund-te-sheroje-nje-perqafim-nje-zemer-te-plagosur-hulumtimi-eshte-befasues/" title="Sulmi në zemër/ A mund të shërojë një përqafim një ‘zemër të plagosur’? Hulumtimi është befasues">Sulmi në zemër/ A mund të shërojë një përqafim një ‘zemër të plagosur’? Hulumtimi është befasues</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-257291 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-shendetesi"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/nga-shtimi-ne-peshe-te-prishja-e-dhembeve-rreziqet-e-konsumit-te-embelsirave-para-gjumit/" title="Nga shtimi në peshë, te prishja e dhëmbëve! Rreziqet e konsumit të ëmbëlsirave para gjumit"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/10/gshok-66.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/shendetesi/" class="category-53">Shëndetësi</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/nga-shtimi-ne-peshe-te-prishja-e-dhembeve-rreziqet-e-konsumit-te-embelsirave-para-gjumit/" title="Nga shtimi në peshë, te prishja e dhëmbëve! Rreziqet e konsumit të ëmbëlsirave para gjumit">Nga shtimi në peshë, te prishja e dhëmbëve! Rreziqet e konsumit të ëmbëlsirave para gjumit</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-257280 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-shendetesi"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/shifrat-e-covid-19-asnje-vdekje-dhe-47-raste-te-reja-me-covid-19/" title="Shifrat e COVID-19/ Asnjë vdekje dhe 47 raste të reja me Covid-19"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/10/gshok-63.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/shendetesi/" class="category-53">Shëndetësi</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/shifrat-e-covid-19-asnje-vdekje-dhe-47-raste-te-reja-me-covid-19/" title="Shifrat e COVID-19/ Asnjë vdekje dhe 47 raste të reja me Covid-19">Shifrat e COVID-19/ Asnjë vdekje dhe 47 raste të reja me Covid-19</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-257182 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-shendetesi"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/situata-me-covid-19-ne-vend-msh-asnje-humbje-jete-dhe-pese-qytetare-te-infektuar-ne-24-oret-e-fundit/" title="Situata me Covid-19 në vend, MSH: Asnjë humbje jete dhe pesë qytetarë të infektuar në 24 orët e fundit"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/10/gshok-50.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/shendetesi/" class="category-53">Shëndetësi</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/situata-me-covid-19-ne-vend-msh-asnje-humbje-jete-dhe-pese-qytetare-te-infektuar-ne-24-oret-e-fundit/" title="Situata me Covid-19 në vend, MSH: Asnjë humbje jete dhe pesë qytetarë të infektuar në 24 orët e fundit">Situata me Covid-19 në vend, MSH: Asnjë humbje jete dhe pesë qytetarë të infektuar në 24 orët e fundit</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px" /></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/sulmi-ne-zemer-a-mund-te-sheroje-nje-perqafim-nje-zemer-te-plagosur-hulumtimi-eshte-befasues/" class="featured_image_sidebar" title="Sulmi në zemër/ A mund të shërojë një përqafim një ‘zemër të plagosur’? Hulumtimi është befasues"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/10/gshok-69.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/sulmi-ne-zemer-a-mund-te-sheroje-nje-perqafim-nje-zemer-te-plagosur-hulumtimi-eshte-befasues/" title="Sulmi në zemër/ A mund të shërojë një përqafim një ‘zemër të plagosur’? Hulumtimi është befasues" class="vce-post-link">Sulmi në zemër/ A mund të shërojë një përqafim një...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/nga-shtimi-ne-peshe-te-prishja-e-dhembeve-rreziqet-e-konsumit-te-embelsirave-para-gjumit/" class="featured_image_sidebar" title="Nga shtimi në peshë, te prishja e dhëmbëve! Rreziqet e konsumit të ëmbëlsirave para gjumit"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/10/gshok-66.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/nga-shtimi-ne-peshe-te-prishja-e-dhembeve-rreziqet-e-konsumit-te-embelsirave-para-gjumit/" title="Nga shtimi në peshë, te prishja e dhëmbëve! Rreziqet e konsumit të ëmbëlsirave para gjumit" class="vce-post-link">Nga shtimi në peshë, te prishja e dhëmbëve! Rreziqet...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/shifrat-e-covid-19-asnje-vdekje-dhe-47-raste-te-reja-me-covid-19/" class="featured_image_sidebar" title="Shifrat e COVID-19/ Asnjë vdekje dhe 47 raste të reja me Covid-19"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/10/gshok-63.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/shifrat-e-covid-19-asnje-vdekje-dhe-47-raste-te-reja-me-covid-19/" title="Shifrat e COVID-19/ Asnjë vdekje dhe 47 raste të reja me Covid-19" class="vce-post-link">Shifrat e COVID-19/ Asnjë vdekje dhe 47 raste të...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/situata-me-covid-19-ne-vend-msh-asnje-humbje-jete-dhe-pese-qytetare-te-infektuar-ne-24-oret-e-fundit/" class="featured_image_sidebar" title="Situata me Covid-19 në vend, MSH: Asnjë humbje jete dhe pesë qytetarë të infektuar në 24 orët e fundit"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/10/gshok-50.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/situata-me-covid-19-ne-vend-msh-asnje-humbje-jete-dhe-pese-qytetare-te-infektuar-ne-24-oret-e-fundit/" title="Situata me Covid-19 në vend, MSH: Asnjë humbje jete dhe pesë qytetarë të infektuar në 24 orët e fundit" class="vce-post-link">Situata me Covid-19 në vend, MSH: Asnjë humbje jete...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/ereksioni-i-vazhdueshem-dhe-i-dhimbshem-crregullimi-qe-kerkon-trajtim-te-menjehershem/" class="featured_image_sidebar" title="Ereksioni i vazhdueshëm dhe i dhimbshëm, çrregullimi që kërkon trajtim të menjëhershëm"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/10/gshok-48.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/ereksioni-i-vazhdueshem-dhe-i-dhimbshem-crregullimi-qe-kerkon-trajtim-te-menjehershem/" title="Ereksioni i vazhdueshëm dhe i dhimbshëm, çrregullimi që kërkon trajtim të menjëhershëm" class="vce-post-link">Ereksioni i vazhdueshëm dhe i dhimbshëm, çrregullimi...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ document.oncontextmenu = function() { return false; }; document.onselectstart = function() { if (event.srcElement.type != "text" && event.srcElement.type != "textarea" && event.srcElement.type != "password") { return false; } else { return true; } }; if (window.sidebar) { document.onmousedown = function(e) { var obj = e.target; if (obj.tagName.toUpperCase() == 'SELECT' || obj.tagName.toUpperCase() == "INPUT" || obj.tagName.toUpperCase() == "TEXTAREA" || obj.tagName.toUpperCase() == "PASSWORD") { return true; } else { return false; } }; } document.ondragstart = function() { return false; }; /*]]>*/ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-flexible-shortcodes/js/main.js?ver=1' id='mks_shortcodes_js-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/imagesloaded.min.js?ver=4.1.4' id='imagesloaded-js'></script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'> /* <![CDATA[ */ var vce_js_settings = {"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; /* ]]> */ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js?ver=2.9.1' id='vce-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-easy-social-share/assets/js/main.js?ver=1.2.9' id='meks_ess-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=5.8.5' id='wp-embed-js'></script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->