Maqedoni

Vetëm në Shkup për 24 orë janë hospitalizuar 79 pacientë, gjithsej po mjekohen 592

Gjatë 24 orëve të fundit në Qendrat Covid n

Gjatë 24 orëve të fundit në Qendrat Covid në Shkup janë hospitalizuar 79 pacientë të rinj për shkak të komplikimeve nga korona virusi. Gjithsej 592 persona të dyshimtë dhe të konfirmuar me Covid-19 po mjekohen në repartet infektive në kryeqytet, kumtojnë nga Ministria e Shëndetësisë,

– Advertisment –