Shëndetësi

Ushqimi që nuk duhet ta vendosni kurrë pranë perimeve në frigorifer

Organizimi i duhur në frigorifer është thelbëso

Organizimi i duhur në frigorifer është thelbësor për ruajtjen e ushqimit, në mënyrë që të mos prishet dhe të rrezikojë shëndetin tonë.

Michele Bosevski nga Instituti Australian i Sigurisë Ushqimore tregoi një sekret që shumica e njerëzve nuk e dinë.

“E vetmja gjë për të cilën duhet të jeni shumë të kujdesshëm janë mollët. Ata prodhojnë një gaz etileni, i cili kur qarkullon midis frutave dhe perimeve të tjera, i bën ato të piqen dhe të prishen më shpejt,” tha Michelle.