Opinione

Urimi dhe ftesa!

Netanyahu në letrën e tij ka uruar Albin Kurtin

Netanyahu në letrën e tij ka uruar Albin Kurtin, derisa ka theksuar se e mirëpret në Izrael për ta inauguruar Ambasadën e Republikës së Kosovës në Jerusalem.

Kujdes Albin!

Mos po hidhërohet Turqia dhe ata përkrahësit tuaj me mjekrra të gjata dhe pantollona të shkurtuara.

Në Izrael e mbajnë kapelen në maje të kokës.

Po besoj, ju e dini pse!?

Albin,

izraelitët kanë shumë thënje, një më interesantet është:

Mos e përshëndet një njeri, nëse muajin e fundit se ka lexuar një libër!