Showbiz

Urimet që mori Bora Zemani në 30-vjetorin e lindjes

Moderatorja
Bora
Zemani
ka
mbushur
30
vjeçe
me

Moderatorja
Bora
Zemani
ka
mbushur
30
vjeçe
me
9
janar,

një
festë

madhe
ku
ka
mbledhur
shumë
miq

saj.


Emisioni
“Ftesë

5”,
ka
treguar
detaje
nga
festa
madhështore,
ku
mes

tjerash,
bie

sy
mesazhet

lidhen
me
dashurinë
e
karrierën.


një
ambient

veçantë
dhe
me
stil,
Bora
Zemani
ftoi
edhe
personazhe

njohur

shoëbizit,
mes
tyre
edhe
Olsa
Muhameti,
konkurrentë
dhe
ish
konkurrentë

programit

dashurisë

moderon
“Për’puthen”.Nëna
e
Borës:
 Jam
shumë
krenare
për
të.


Olsa
Muhameti: 

jetë
kaq
e
lumtur
dhe

gjejë
dashurinë
e
saj.
Kjo
mund

jetë
diçka

mund
ti
mungojë
Borës.
Do
ti
them,
jeta
sapo
filloi

Olsa


Aulona
Musta:
 Kur
kalon
30
vjeç
vërtetë
fillon
jeta
se
tani
do
ta
shijojë
tamam.


Semi
Jaupaj:
 Mesa
duket
jemi
përputhur
me
njëra-tjetrin
dhe
njerëzit
e
tretë
dhe

katërt
na
bëjnë
dëm.


Arjan
Konomi:
 I
kam
thënë
ke
shpëtuar
nga
shumë
gjëra.


Xhensila
Myrtezaj:
 Bora
ka
dashurinë
e
saj


madhe,
Arborin.
Di

them

kjo
është
epoka
e
Bora
Zemanit
dhe
për
këtë
nuk
ka
diskutim.