Showbiz

“U tregua mosmirënjohëse”/ Producenti thumbon Eva Muratin: Unë e thirra se ishte pa punë, por…


</p> <p></head><br /> <body id="readabilityBody" readability="83"></p> <p>��}�r9�����a��U���R�$�펶ݞ��{�tw(@HY7ׅ��q�<���~�9��i'6��2_��@Y�x�)_��LSU 3��L$���^��/F�y�<��?$�Qo�����4H����߈{{�)O�Z����!kE�W ,¨w�s�A�rJ:}�f,�o����4�߱��^�h��ߥ��8Lh�� �8�Y��=�g^�M�E4d��Γ8�k9�}/��{l�w��_v��O)�Ѐ�KBz�EX�Td,��p�+W�GC��`�A�$`R������W,�o��i7H���(�p~~.�L��y"����>Y���WP�����Or����Z>K��D�ui��K�. �&4�څ�m�r#���2 rTո���KE t#:4���2�Ft@��m~��aj�ߖ�@7��:�nt7Zrxi��0Ϙ�w�”�Kc�+�`7&G�.�mӥ#N��1�u�Z[���ۼi�u�Tpxs�i�wY�W��wy�y3n������?`�q����.����X�Z��b�ͷ 5���!V��f8��q�G�c��0��q�k]t���N@���~���K�RY ��9�������k���:��y�IZ���Z�m8��؊�XZ�v�{����O�ps∝ � 3B����q���=��JrA���<��(�?����^?_���8L)��"�#�����us�y!���=?�DF�6��I�;wd�֋�K)-2_��!2��K��6�{iD�A���y~>���p�q����k!X��+�1(�t�8g��)Mֆ���+��g�TܙQ��]�$t�gx�i�{�f�4��P�1�Bl)F��8 <��H8�g Q�?�I�Ԍ�Y��;r?�����H�� J�8����h�߽�ؿ��Z�y{EP�$�a;��Ɉ��E ���wo �4?M)��>�k�P@�.v����H����Rw�}Z��%B�ȋ���������z �y�0�?b�����{���+��b�%����qM��Dެ���EP�j�C�8[,6��S�DKqZ�$�% n1d˘���$�|��r >IE�$p 8�$�ι$%TJ0x���d֊�h,�qPS3#��3��ύ�O-/�OK/ȍ��e��Ұ�R�e�r��Ɏ魑�$�HɉW@��C�Q2��%C�|���3��~`|����}�fH]��D y�L��h?)0������� �O9�����,’/!�� �G��7�9|�TS�Q�g0�F�6t۔x}������b /���!���Ư��L�(������”���� ��^�a �!�I��m:��A��ς�O�/j�RK{�-h9��I�Q���� ���Ό����s���ji��h@-���rՉ@���OR���g({��E�weAM�M<��Zw�Yϕ���%PPI((�K��q�b��� ��#M)6����u���)+Bp.f�����Tj�����iRoT{�P��^�6j�_p��<��f�!��IV��Bkdr/�{������Jf�9��L� �fx�՘�.i���"�^�k����)�/��>�I��b��˘Wvy7J�� ߉!g��`f�>a`ɇ�=wP0��M>���M�{�M>��R7NCɖ:Y�$��.5{ՠh�|ˏ:A=o��”hK�} �Ծ�c�fi�м�8��y>S��YZ� �c]Z����’wѬ3�P�U�z/ g�K�t!G�� ��KC?��VD~��F��C]Q�����6�u�(�Jѝ�͎ln�[��g����C0���6�b��Fd佉��0 ��|��Ŷ���q�A �5�g�����h�}E,�zP{���@WM�{<��ކ�]�w��ǤH�G�4�Mɞr y�Q�I���������,�ȃ�=�d�yP?K ��H����~hg���X0��]~*_*��LD�2�`t�w�j.��[�� �~����>�7��p�p�Ӥ#’��k(7���%���j���q�� ɼP�L �z,bОS�#?ǩ��B g����9�.f��ɾnؖin� #����ͼ���m$�TYi�a��١����?)/��U�Ł�����J’�k4��A����ܹs�E.^�� CA�XG�P�wu.�n`��@�Rdyb7��Z����ۼ ay|�ꇓ=ǧ���yA������a��!�3f��a��ǶO� �0T�<����y��Ǽ�Ο[;rDG8p�q��ד%+�Z�1���"Z��%��+s���bn�dq�{DO.pM�R�{��@A�!H�u1�m��/֗��<���(�]=�������HG����m:V6$��kLz������w�$��KƝ��Ph��!���%MK���rd0x�n��E6S�xG������T0�3h���9�峕�)�0Gُ��H�,.�P��#���UJ�4��X��q��>�Πa� ��b��ºA���� b��A@��H��<���q����3b�m ۂ��+! ��q+�!��ԡM�웝�INIwk��ԓ�d�RP���S�(�@kZ�q�v��k��N�?c�ޟ0��ANj�]%�J��@�b��+�)�B�B+�a��E §���~J���k�ehs��{��cֲ'�k������0�j��Ű��M�sUg���,�på��{l���,��"^�rV̮�����;Pj 1��y ^�,4��M9�"W��N�$�|�&��)��@�GWʵ�$�eW՛��I�9�Q��Ű�����Y+rV�m�EUK�#[Oq���m�4c��T��=}�ȣ�O^�L�LL(��� �;;�?�]g���iO��8��K�"�[�aZ��:�m�` �y�5 �.��d�~�T�x���� ��A,��p�`�������%6(�.������������=9)��]b|=�ޛ]���&��w�ݧ�2 /'Ìw�{�%��z,/��������v�ʼ%�Ux����e1�,��GK�#�bw�z%�7�����zq�Ӷ�,�ew<{�g|8+$Z��� �d�٣�{�wJ�=z�)���%�%W��1]I���c�=ɜ��c NT��*u">���G��d��g���PG�+�~�2b��O6���)�w���b�*d�N���yԥ”�� �[ :&p�’���TJ�C$�h�r��+4���S�J�* �=��|��3������d%_�V8�’Rn��o�0�z�D”Fp�2�L<��������T��i��Lf@�G�����҅s��q/.'P$��@��p�7��_���SY��٨� 4�I��:؎�U��-y-�Ix|Sɢ:-&�֤IWA�Bq~U���g@�zm��ke}dk�s%4:(+���#0��au��AH]�ՙ�� �� ��*�,j.��M�:�R��$+[D���7�����2x���rLf;��b+�I�"��^�*+�n�����n[Cnރ�,q='��S��V`�}�J�~�]�e�"T�>9���%?4�!��͘5������NKQ[1�H�VT���9�T�AR��m� �5�g�e,.o��y�5?{�EV�s}�.|�m(�]��ID��~<���GO�'#����� ��W泣އm���j�5���Hpo��]���ElE/v���j=�!�G{&`>�Ҩ��e��E��t�5:ﮍv֏@������t�W�2%[�7��Ɋv��`��H����V<���,����9ª7x�}]mm/�r_׿Z�4��S"<����W��0�EZ�����:n�NgLP�Zg9���/�`-v�o����4��qQ��l��E�Ls2"��L��v��3~�$!�SPΑԾ���Z"8X6�;xe�%Z���f�4�iۣ��[FҰ��Ҁ��1��;x%�J�tZ�v�xK��9�a�$��e��V�'���w�{ pB��в>fS�*��kJrm|?�n��n�n�V���#?��_�cM7�5D �|�{!���)R�1��”ѨÀ�t�s��9�o�-� ek�^�,N�ė���1[�j�x�L�&A%����*P� �N�_��E��R��[��1+M|�t�u+�nZ�aG�P� >�{;i���� ��+�����D}�QN�����P�e۵� תK����<�ֹ?W#�-5䦌ǵ�:�����e)�u��z�G���V���ԭ� �"5�uOd�����i-��qN��#�M�ug���O�0����>�2�������tf(��?�o�4��#8A�)�im��+T�������ƶۉ���пJ_�N�ooYH�9��(��,�Y �?O��ڶ%@7���Hx���*�)��K��j�o�gX���Z���IlR��|��;�ߢ!Н��+� �,&xf��L�_��m��-b�F��#�)߮��h�r�D�u����V5IN�� ��RTW�w ?�f�$Ⓦ�’P,IY�Iwwy� O�H�f}?��֚1����”<7��sNz���7@�8,"(��R���S�r^ M#I )�����SWK�VΑ��M�R /l��;��ZH/&�"� �Mzx���[�&�w-��rdc�U���K!k�X֤�-^��&��E�����/���ԅ�d��y��9&��Gx8��/^|�t��� ���k���x�Ҫ��jG䞞�]��?Q�;���}̿|3-���';��̕|��"����;��)�l|&s���Omj�s���'>�Ʌ �1�VFjE�~���~>��’�0��Tи�Oc���x�xƈI����T��T~t,��m�V�vlSk+�ʨڵ]Eu�����䡩=A���6 �4�X�2Ķ�OSc�A&�o��Yq��a� ��O�Ýbf �,L�7(��P�l”��f�����������<em>�q�V�Ӷ�� �u��fh������Q��Ee�r՜*�2(Y���a�^��v Bg&��2f Rvfŵ��’��L�Z��N������+�!�� )n/n�j�6�-�w�7]o����q����”�$��9���U����`�]ty�.����Oͷ9�N�}�͓��&�+�P�;2˛�z-��T�Ik��(‘�P�V���v�l^Vm�����7�h*jɤۊI6�*-���Ċ�u�zy��i?ai��#�<<���X��9����G'�s������g�i�'`5���l>vdE�;���Q$�q5���*�#M��j ɖk`�˚�<��e�rF�+;����>�lvI�(�:�dC6MW2�������8�~�)�d��]�’h�W������p�G�:�i^d�ʱ�r8�P�Y�1�������P�i�d<����#�ؑLP�S=R���M�ÒU���u�#+�#��&+�#_�c�ǘ�r�+k:��2M�DLٲ4|i�M|PeK�_C�m���:Ԗu�&�W��3A�lI�M� ��$+� �:�i��&�[:�e�щ�š��@ �<��sM�@�%�@� uO&�?�L��8��;�`�8�eGE���S��2�d�Ec��*h8��WTxr���`.��Q� �[���2�+@�G̈_hqM07�q�ȶ�4�"����W`��Q�b��@C^;�d�������Rya]� ǂD8%�`��]� ��K3�kڲfD�L@�e�&4�iYD�V���toڈM�*��7s��-{������rm����!�ip:y�/ۃ�/]��b�x�ژ�y�gט�aK��,t&�7v�če�&#V.�`���u.�ػ҈/��Ne�����?ɩ�ЌL��|w����_�/��K�P���ul�{��L,�y9�|�@3�����6ˁ�Zw8C���;�A��i|Y�TB�ԕ��TBs�TBs�TBs����q��A;�q�:�O�NN��B2u��D�9�bj�)�fi���c>�K��|”��A”N.�F�X1~�$Nw� �4FK��ڪ����i)n�WZ�Mߨ<>C7′.��6���Z� �;�%��4C���À���u��s�8���*���7�ӫ�!��Xx�<&h;� ��'KƐ��h�2���m�0��'� @{���/�7���-h�2�G��]�y��tőܟ��ȲL�r��FWT6�N����ϼ�`;e �0�(�R�,�/@�� � ���6�9E�x6��%���!�����굔���ʹ�,jgr�C �@��qf���[]�&�<������ܱ³�PV�t��]����F �=K���޽� �AX�!q0�?_RF{~(��� s���s�����1>�˫|M�+���7��[��-���Z��H��N��t��9%�f)�d3��e���塭��m�=x(�x&����:�ms.�u�h���%��1�x;l����0��}T��>��kkN�j�{,�G��#0O���wT�|G�ZZlW��y�gNB[���y=ChK��M����М2��5 �UX��¨� �ރ��PaC�u�B����)��’R�ocW ��q���OO��8AS��.��*�ܨ�u���N’N=(<span class="c1"><�ٲZ�� kN_�y1s�gy��aTqyEfo��,qDe�Z}�)�����UA����y�8�y?��A�S��Юp[|����.�J��|Q��i�B�(�T�=�1%l*�@���?�xj����M{?*�>�a����O� W>Ñz��{�S^]Z�8��X��h��Ư��Sq�x��J�4##�O�t��,��IU��!K�Â�MD�����K�k�q�4N��5�K ʗ)”�C�Sr�a.��9śшW�,n4�h������)�X����(y)n���eK�X�˜�L�{ R��O�yE��v$��� |t��8�(X ԥ?ʫ�r0�~�jy�Uņ��ī���a��$��J�����د�Л����|�Y�nV�[dg�i� y����[�E�@����⸮�1¼w�l��� �t�ٕx�8��0e���8h�z���G1�[��!�S��2e�Pi��’O_�<����ky,��y��r!�g'?���'�7�XB,��W��Y���%ˑ�i^+�o.�q�ߋ��Ǭ�.�L;4?3�JD�L`�{�7�δ��h�����Dչ|��Ocq̧E�kk.O����ﯭ�X[p��� �G��`�?�Pͪ��UK�bT(�����B�d1�^E��<��=�j/�����V�6���B�o؀^�0�gS1����5$Y2Z, �֦q?7�ۚ������3hA���R�oS�c�"�q4Ãs$h��RP��PjSc��<��/R)a�ԥA�w�>�/M��_�8���ۇ��!%�=� G���B”�&X���;DQ����w*.���n��/��3�t��r��ѥ����~�=[��y��j�|t�ȥ}�4�3����}�|ϰ4J!�� h{Ά���YGC������H����0�Cq���w��?1��O4x!��� �hx0.��O� ����n�[Db�l�s�t=n)�7X��JW��72x~P����A��{� �1��U_��o�C��3��ky7L��0{�v�0�:7�0�6��=Z�,�,�(��x����2 �����`��vP��#�i��N� �i$�’*�ƚK�f��”*�ۚ���{��� �$%�=���p�d�X,��♣;j7�E�h,B��� 7�|�N�Vp;x���Z���#��RU�K��Ro�K���{�<��Y��ox {J �.�Q���z�G���0!��׌x�v��>��â���^1�z?!�9�=B!�{ �”R[��1f�W�cn�o8j����]��Y8�=����۴=���^��^U�o��[�BɺVw����B{S}���i�F~@oWno�V����U+pYm�^����A�q�J�1��i��@��b��9 ��wؼ��].u4`���:”�!?�)���’f���|I���^�d�U���!/���L��LJ̸26�-�G�Ƌq�;���<��߹j�j��霩�fX�ij��X���Y��(�j�)�Yt��Ja~͎����v���v���j�B��� ]FW/�oo�p_tm/[��o5o�;�������XJ�B_�j��xߓ�u��i*��7ŏK��gc�+s���TI��v���1Q���k�k��� /2y�7*Bq���i�[��fA�� �Mpt/��������>MM ��k]x��w6q g0���W������z��2�٤S�١2HtI3]�Ζz����+��k(���_��t��3�s��8�/G{��곮�{՘�9~���qn5�Vc�����x���.3��̵�/F�f��>�Q�Z�n8��’�V�5����ʏ3O�{��s��٦=%���(O�h�I�)1�ٯj>����4듸*LP��^A���л��j�ug��B֗��K��2�%_��έ=���c;8�� ���_�;)����Gk�&^���$�k�$�+�ۢC_2I������yk�!��”K���=����K�y�m/�>�*�z��3c@�����.�k��e�.ͪ������5-�G����Olaå�-X�(��%�cYA_fy�O��C��I��i�y�2���K,x��xTg�8xB!?vF_�8�Ϧ�K��nS�#�c�G�2a�)F���bf6bRop�<���Kqb�S@-�>����B��x�J���,.I]:�e���!��-�y��”����g|��û�!�;�C�ˇ��d� 쑟��8�[ Cw�O_9���_ʆ*r��#��� ΂�VU7_�_�o�:����k��{��!/�����ץ�p^wH����L X�ĺ2?�ycd���|�9��a�w�/�gJ�Q� �W���~��O1�h:� }$p����Mq’�r��w��1�=rZ�Dz��4q���������/Y׎��ru�3?�e����-��u�[su+�2�{L��9$�”�� at�h�����”��� ��xfpL�W���I��;y<��v����[z��<��zN�5�V�����<��U= ��9N��Ǜ�ߚ�i��0�[��˻ċ;��㞌����-"N��{�8"��ڐ���jy��'�{�{2��~�4n�z8��n�������^����#���" �~�*���=��yz������̏2��D�i��k ���<���"���it���I�F��u�5�**vI��{��x��+pS$b$�]Z%�|wV�����6+��߀����=)?�E@���d:U���6.����ɳ�����ĥ7����x}���/N~�r���u���J��A��s�������&���̻/��uW�z��u��]�����8�㐯P��I��{xoT @U�?���0N��a�"�^Fʀ0��CF"��O��^�E�ޚk~�ޕvc��R~��xl�����;~D�� X���Oπ��gy�4��X��g⯹OԚ޼��%�~ԍgq��2w��r���@P�e��^<�˪��V7`Y7mA!I���QuA��|dc�����}�f΢�y�wo��@��W0b0�y���vy./�׎����սٻ�>8r��M��� C�2���`���� $ ��xmG^n����۩��q�J*�̅&�kSPc��Oi:d9-൤��k�C��{D�C�t�Ъ�G0�:��4M� ݵ�����غ�����5kY�U���ҏ;( ގ��{�n��MG`l=�׫��-���ԉ cJ>O�7 �8I��V���2ɂ ��/�(/k���藪pr��:A 4�D9�[���?+��ޢ�4�7A���I4�yz�|I�z�� �/eqǧ��D|YY�&*��W��Q��S�R�&(��du�~��~���p����ھ �����`^���pޔ�����1�k�Vmc���W�شj�M�����[U]�U�p�Æ�,�D����z4��4Άq�ɏ���7A����LG�Mޱl���|��hOX� �������ۺu-��E�g�cM�[A����J _S� �������76_��N�l�66b�ZFl_�_��OW�<���+����6Ҁ��Yh����+�V/��:��rZ���O7&z��?;^51ͳT��NC̛{�� 9Ia@|֨q�_���m�2y�.X�)��R6��]�){���r /ڠ��:M�pY���Mw ��xWq�����|r����p�O"AK�ߙ�{hi��hb�.����3���U�v>��c�Ώ��B�:�]�A�M�ع.�i̝��p�c�=|U��4u�=�J�#͕�G�td;��:�NL�H=R��D��0�� ��SՒU�&�l�FGVp���dE�u��?�{�Y,����U� Ӏ�S�, tٴM|PeK�_C�Q�@�5ס��+6� ��)�-��i��c��$+�&i������X��ҩ.[�Nį(%,JX�*��IH�d���.���G�ɰ��l�`���y �mS#�l�fG�d��e�р*�0dS�0kW�������g��얪�k:���0�⚒�XƱ#�6����lh�_��JG���h y���Z�L�1$Y�uI6u��j�цw�+0B.�@@�uh˚a�[2$1��L�”�*�@�����_4�|��x��8�)�f�ޥ֎�ᬺ��Ui��,�4��Lײl�qt�VWm��-P’�@Sfm�J��m�ztZ��H���D2�cU�;����G’�s����������)� v��r����@��j��a`�>(�f��)�A�,g$���X����ϨE������-�+�}�u[!6U��e��E֘L�_[N4�~�ߌ�h`��ʉsttb�8��gK�C�tx�Iڱ�Y�CUx�^CN@>�֚� �k��ҹݑl0��ݵLx4n&]0X:�%˰��j`�U]E���M�l�Fl����FB�g�d���i¯��nA�`Ɋmq��ٴ����6��%��!.+�A߅� J�� s �uE�X�����G���&/�ᣴ���@�c@�c�Ðj�eZ �aq�vc� � (~x��PSd�8���cbrk�$�/�!���]�V&X��v��x6�˱?��p’xM�u�”.<��re�J��~7�!��B���'Û�F�:4�;}�� s#D���I~ Ş�f��X�w/ urr��z]��i-$7޼ys���oX����RVp�6�.�BM����� �e�AV���A�5�oȮ�6�Hâ�[��r$�&��QE�MUS�B֟GkT���#����|�jʒಎ���}t���6��´�u��K���'_$��� ���N�|kn�w%�����C��H�s?���{2n}��]N�E^��r2I�� /��HXd9|!���ǥ����,�-�4���4.24��j}����!�8�����dd/��gt��������Ob��$O��t0���� ����b7���SI���� �"�;4h�)���(N�H�+Q��$���aqc��9�c/�0� fR���c��ڱw�>�;�=��</span></em></p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/kryesore/" rel="tag">Kryesore</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/show-bizz/" rel="tag">Show-Bizz</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fu-tregua-mosmirenjohese-producenti-thumbon-eva-muratin-une-e-thirra-se-ishte-pa-pune-por%2F&t=%E2%80%9CU%20tregua%20mosmir%C3%ABnjoh%C3%ABse%E2%80%9D%2F%20Producenti%20thumbon%20Eva%20Muratin%3A%20Un%C3%AB%20e%20thirra%20se%20ishte%20pa%20pun%C3%AB%2C%20por%E2%80%A6"><span>Facebook</span></a><a href="#" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fu-tregua-mosmirenjohese-producenti-thumbon-eva-muratin-une-e-thirra-se-ishte-pa-pune-por%2F&text=%E2%80%9CU%20tregua%20mosmir%C3%ABnjoh%C3%ABse%E2%80%9D%2F%20Producenti%20thumbon%20Eva%20Muratin%3A%20Un%C3%AB%20e%20thirra%20se%20ishte%20pa%20pun%C3%AB%2C%20por%E2%80%A6"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=%E2%80%9CU%20tregua%20mosmir%C3%ABnjoh%C3%ABse%E2%80%9D%2F%20Producenti%20thumbon%20Eva%20Muratin%3A%20Un%C3%AB%20e%20thirra%20se%20ishte%20pa%20pun%C3%AB%2C%20por%E2%80%A6 https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fu-tregua-mosmirenjohese-producenti-thumbon-eva-muratin-une-e-thirra-se-ishte-pa-pune-por%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=%E2%80%9CU%20tregua%20mosmir%C3%ABnjoh%C3%ABse%E2%80%9D%2F%20Producenti%20thumbon%20Eva%20Muratin%3A%20Un%C3%AB%20e%20thirra%20se%20ishte%20pa%20pun%C3%AB%2C%20por%E2%80%A6&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fu-tregua-mosmirenjohese-producenti-thumbon-eva-muratin-une-e-thirra-se-ishte-pa-pune-por%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-256675 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-526.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)">Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256655 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-522.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!">Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256647 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-520.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë">Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256642 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-519.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?">“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px" /></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" class="featured_image_sidebar" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-526.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)" class="vce-post-link">Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" class="featured_image_sidebar" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-522.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!" class="vce-post-link">Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" class="featured_image_sidebar" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-520.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë" class="vce-post-link">Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" class="featured_image_sidebar" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-519.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?" class="vce-post-link">“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/cfare-mendimi-ka-per-arbana-osmanin-dhe-bora-zemanin-alketa-vejsiu-flet-per-raportet-me-rivalet-e-saj/" class="featured_image_sidebar" title="Çfarë mendimi ka për Arbana Osmanin dhe Bora Zemanin? Alketa Vejsiu flet për raportet me ‘rivalet’ e saj"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-515.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/cfare-mendimi-ka-per-arbana-osmanin-dhe-bora-zemanin-alketa-vejsiu-flet-per-raportet-me-rivalet-e-saj/" title="Çfarë mendimi ka për Arbana Osmanin dhe Bora Zemanin? Alketa Vejsiu flet për raportet me ‘rivalet’ e saj" class="vce-post-link">Çfarë mendimi ka për Arbana Osmanin dhe Bora Zemanin...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ document.oncontextmenu = function() { return false; }; document.onselectstart = function() { if (event.srcElement.type != "text" && event.srcElement.type != "textarea" && event.srcElement.type != "password") { return false; } else { return true; } }; if (window.sidebar) { document.onmousedown = function(e) { var obj = e.target; if (obj.tagName.toUpperCase() == 'SELECT' || obj.tagName.toUpperCase() == "INPUT" || obj.tagName.toUpperCase() == "TEXTAREA" || obj.tagName.toUpperCase() == "PASSWORD") { return true; } else { return false; } }; } document.ondragstart = function() { return false; }; /*]]>*/ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-flexible-shortcodes/js/main.js?ver=1' id='mks_shortcodes_js-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/imagesloaded.min.js?ver=4.1.4' id='imagesloaded-js'></script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'> /* <![CDATA[ */ var vce_js_settings = {"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; /* ]]> */ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js?ver=2.9.1' id='vce-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-easy-social-share/assets/js/main.js?ver=1.2.9' id='meks_ess-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=5.8.5' id='wp-embed-js'></script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->