tjera

U raportua se është në lidhje me një deputet, flet Arta Elezaj

Aktorja Arta Elezaj ka folur lidhur me një nga lajmet e fundit për të dhe zbuloi se si qëndron e vërteta.

Pyetja për të ishte: “Arta pak kohë më parë u përfol për një lidhje dashurie mes teje dhe një deputeti të Kosovës. Na trego sot në “Shiko Kush LUAN” emrin e tij, ose tortën…”.

Reklamo bizensin tuaj ketu

Lidhur me këtë pyetje Elezaj u përgjigj: “Unë nuk kam asnjë unazë në gishtin tim, e ndër të tjera nuk ka asnjë deputet në skenë”.

Nuk dihet ende nëse Arta Elezaj është në një lidhje, por të paktën mund të heqim dyshimet e lindura për lajmet e fundit.