Showbiz

U duk sikur u ndanë, Beatrix dhe Donald bëjnë “plane” për fëmijë!

Dyshja

e
përfolur
e
momentit
Donald-Beatrix

Dyshja

e
përfolur
e
momentit
Donald-Beatrix
duket
se
kanë
lënë
pas
mosmarrëveshjet
dhe
keqkuptimet
e
tyre
dhe
tashmë
duken
sërish

lumtur
pranë
njeri-tjetrit.


E
gjitha
ndodhi
pasi
ata
fituan
mundësinë

shohin
një
film
brenda
shtëpisë

“Big
Brother
VIP”,
sepse
edicioni
i
lajmeve

ata
imituan,
ishte
videoja

e
klikuar

“Youtube”.
Këngëtarja
krijoi
atmosferën
romantike,
duke
ndezur
qirinjtë

oborrin
e
shtëpisë,
ndërsa
morën
verë
dhe
kokoshka
dhe
u
ulen
pranë
njëri
tjetrit.

Pas
rikthimit
nga
disa
orë

këndshme

prani

njëri-tjetrit,
banorët
e
kanë
ngacmuar
çiftit
mes

qeshurave.
Gjatë
bisedës,
Beatrix
ka
shprehur
dëshirën
për

patur
një
vajzë
me
partnerin
e
saj.


Pjesë
nga
biseda:

Arjola:
E
pasken
bërë
zemra
një
dyshek
apostafat,
ruajuni
se
mund

dalë
ndonjë
djalë
sonte.

Beatrix:
Vajzë
kemi
dëshirë,
llafi

bie.

Donald:
Ke
vajzë
dëshirë?

Beatrix:
Po.

Donald:
Ok,
kam
një
katalog
unë
aty
si
bëhet
vajza.
Ke
dhe
një
si
bëhet
çuni,
çuni
është

i
thjeshtë
,
me
dy
fjali.
Kurse
goca
do
i
çik
punë.

Egzona:
Receta
është

e
gjatë.

Rikujtojmë
se
dyshja
kaloi
një
periudhë

vështirë
brenda
shtëpisë,
ku
konsideruan
edhe
ndarjen
si
zgjidhjen
e
duhur
për

rregulluar
problmet
e
tyre.