Lajme

Trump: Kurdët janë të sigurt dhe po punojnë me ne

Presidenti amerikan, Donald Trump konfirmoi sot se një sukses i madh është arritur në Siri me krijimin e një zone sigurie.

“Sukses i madh në kufirin mes Turqisë dhe Sirisë”, theksoi ai.

“Zona e sigurisë është krijuar! Armëpushimi është respektuar dhe luftimet kanë marrë fund”, shtoi Trump.

“Kurdët janë të sigurt dhe po punojnë me ne. Të burgosurit e Shtetit Islamik janë në vende të sigurta”, theksoi Trump në mesazhin e tij në Twitter.