Lajme

Trump: Bolton ishte një nga njerëzit më budallenj në qeverinë time

Ish-Presidenti i SHBA’së, Donald Trump, ka thënë se ish-këshilltari për Siguri, John Bolton, ka qenë njëri ndër personat më “budallenj” në qeverinë e tij.

“John Bolton ishte një nga njerëzit më budallenj në qeveri që unë kam pasur “kënaqësinë” të punoj me të”, ka shkruar ai në Twitter.

Reklamo bizensin tuaj ketu

“Një djalë i shurdhër, i shurdhër dhe i qetë, ai nuk shtoi asgjë në Sigurinë Kombëtare përveç, “le të shkojmë në luftë”. Gjithashtu, lëshoi në mënyrë të paligjshme shumë Informacione të klasifikuara. Një droge e vërtetë!”, shtoi ai.