Lajme

Theret kurban te vendi ku iu bë atentat Prokurorit Arjan Ndoja

Theret kurban te vendi ku iu bë atentat prokur

Theret kurban te vendi ku iu bë atentat prokurorit Arjan Ndoja dhe Aleksandër Lahos,  i njohur ndryshe si “Rrumi”. Nuk dihet nëse janë familjarët e Aleksandër Lahos, apo prokurorit Arjan Ndoja, të cilët kanë bërë kurbanin.

Nga fotot dallohen dy automjete dhe disa persona teksa bëjnë kurban një dash. Në besimin mysliman, kur një person vendos që të therë një kafshë për hir të Zotit që ka arritur një qëllim ose ka shpëtuar nga diçka e keqe.

Në 1 nëntor iu bë atentat prokurorit Arjan Ndoja, i cili ngeli i plagosur bashkë me Aleksandër Lahon, ndërkohë që vdiq Andi Maloku.


Etiketa: , ,