Kronika e Zezë

Therën me thikë një person në Gjermani, dy vëllezër nga Kosova dënohen me burg

Një 20 vjeçar me prejardhje nga Kosova është me 5 vjet burg, ndërsa vëllau i tij me nëntë muaj, për shkak të një therrje me thikë në Frankfurt, shkruan Gazeta Metro.

Gjykatësit në procesin e zhvilluar të hënën kanë konstatuar se ai kishte bërë tentim vrasjeje.
Gjithashtu edhe vëllau 18-vjeçar u dënua me nëntë muaj dënim me kusht për shkaktim të lëndimeve të rrezikshme fizike.

Reklamo bizensin tuaj ketu

Për arsye të panjohura, në mes të vëllezërve dhe viktimës së kishte shpërthyer një përleshje fizike në një natë maji të vitit të kaluar në Konstablerwache.