Kronika e Zezë

Sulmohen fizikisht dy gazetarë në Shkup

Dy persona mbrëmë janë sulmuar fizikisht ng

Dy persona mbrëmë janë sulmuar fizikisht nga një grup i personave të moshës prej rreth 20 vjeç në rrugën “Esperanto”. Një pjesë e mediave informuan se bëhet fjalë për gazetarët Lupço Cvetanovski dhe Dejan Andonoviq.

“Më 14 nëntor 2019 në orën 02.30 në SPB Shkup është denoncuar se rreth orës 01.00 në rr. “Esperanto”, në afërsi të një objekti hotelierik, L.C. dhe D.A. janë sulmuar fizikisht prej disa personave të moshës prej rreth 20 vjeç”, kumtuan nga Ministria e Punëve të Brendshme.

MPB është duke ndërmarrë pasa intensive për zbardhjen urgjente dhe të plotë të ngjarjes.