Showbiz

Stresi me të dashur të re/ Reagon Keisi: Krenohesh se fle me burrë të martuar, urime, je kurvë


<br/> </head><br/> <body id="readabilityBody" readability="31"></p> <p>��}ے7��:b�C�LK��b�/��=}�X�=�l���Y Yd�T�E�?��~�n���9���X�d3�*���[l�5�f̮*���Hd&����N~�0���`o�1�!�z��앴��A��u���F�kA�<.:}ɇ�$�/Y��0�s�n�>��n�쇳�3���e4��ĭ��YȲf�^BN��+?�iʚ.k� �Y� �$ꭋ���[�fq� �������fq� ���un[�A^U5���bQ��r�m�Zx�����@�������C�t���q@��!�FI�!�&�#���F:%����Jt�k��k��&���ǃû6�u�ZĂû��X��&����`���,�����A��L�a�D�w`��/��A�����]�ou��ŵ����0�/j�snY����$��>�S}������y7j��Ȟ�4��mtۭ��jP5G�5�P�t ��{[[�� Ik�6]˲ ��[q]KK������”`���qjN��aBaF(��y=΁��B�”��$��~����GS������U��q�”R�/�1�?N�����!�4��$2J���O��lݻ’��^�^Hi����o����n�ΰ��E���(�P��#�IU </p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/show-bizz/" rel="tag">Show-Bizz</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fstresi-me-te-dashur-te-re-reagon-keisi-krenohesh-se-fle-me-burre-te-martuar-urime-je-kurve%2F&t=Stresi%20me%20t%C3%AB%20dashur%20t%C3%AB%20re%2F%20Reagon%20Keisi%3A%20Krenohesh%20se%20fle%20me%20burr%C3%AB%20t%C3%AB%20martuar%2C%20urime%2C%20je%20kurv%C3%AB"><span>Facebook</span></a><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fstresi-me-te-dashur-te-re-reagon-keisi-krenohesh-se-fle-me-burre-te-martuar-urime-je-kurve%2F&text=Stresi%20me%20t%C3%AB%20dashur%20t%C3%AB%20re%2F%20Reagon%20Keisi%3A%20Krenohesh%20se%20fle%20me%20burr%C3%AB%20t%C3%AB%20martuar%2C%20urime%2C%20je%20kurv%C3%AB"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Stresi%20me%20t%C3%AB%20dashur%20t%C3%AB%20re%2F%20Reagon%20Keisi%3A%20Krenohesh%20se%20fle%20me%20burr%C3%AB%20t%C3%AB%20martuar%2C%20urime%2C%20je%20kurv%C3%AB https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fstresi-me-te-dashur-te-re-reagon-keisi-krenohesh-se-fle-me-burre-te-martuar-urime-je-kurve%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Stresi%20me%20t%C3%AB%20dashur%20t%C3%AB%20re%2F%20Reagon%20Keisi%3A%20Krenohesh%20se%20fle%20me%20burr%C3%AB%20t%C3%AB%20martuar%2C%20urime%2C%20je%20kurv%C3%AB&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fstresi-me-te-dashur-te-re-reagon-keisi-krenohesh-se-fle-me-burre-te-martuar-urime-je-kurve%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg" alt="" width="300" height="169"/></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-238737 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/spanje-shakira-po-ndiqet-penalisht-per-evazion-fiskal/" title="Spanjë/ Shakira po ndiqet penalisht për evazion fiskal"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-338.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/spanje-shakira-po-ndiqet-penalisht-per-evazion-fiskal/" title="Spanjë/ Shakira po ndiqet penalisht për evazion fiskal">Spanjë/ Shakira po ndiqet penalisht për evazion fiskal</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-238729 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/e-papritur-aurela-gace-terhiqet-nga-muzika-zbulohet-arsyeja/" title="E papritur/ Aurela Gaçe tërhiqet nga muzika, zbulohet arsyeja"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-336.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/e-papritur-aurela-gace-terhiqet-nga-muzika-zbulohet-arsyeja/" title="E papritur/ Aurela Gaçe tërhiqet nga muzika, zbulohet arsyeja">E papritur/ Aurela Gaçe tërhiqet nga muzika, zbulohet arsyeja</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-238711 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/keisi-reagon-pasi-stresi-prezantoi-te-dashuren-e-re-dhe-sqaron-te-verteten-e-lidhjes-me-djalin-misterioz/" title="Keisi reagon pasi Stresi prezantoi të dashurën e re dhe sqaron të vërtetën e lidhjes me djalin misterioz"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-334.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/keisi-reagon-pasi-stresi-prezantoi-te-dashuren-e-re-dhe-sqaron-te-verteten-e-lidhjes-me-djalin-misterioz/" title="Keisi reagon pasi Stresi prezantoi të dashurën e re dhe sqaron të vërtetën e lidhjes me djalin misterioz">Keisi reagon pasi Stresi prezantoi të dashurën e re dhe sqaron të vërtetën e lidhjes me djalin misterioz</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-238486 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/martohet-arjola-demiri-publikohen-pamjet-qe-po-bejne-xhiron-e-rrjetit/" title="Martohet Arjola Demiri?! Publikohen pamjet që po bëjnë xhiron e rrjetit"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-314.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/martohet-arjola-demiri-publikohen-pamjet-qe-po-bejne-xhiron-e-rrjetit/" title="Martohet Arjola Demiri?! Publikohen pamjet që po bëjnë xhiron e rrjetit">Martohet Arjola Demiri?! Publikohen pamjet që po bëjnë xhiron e rrjetit</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg.pagespeed.ic.ZbwGpQHCXj.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg.pagespeed.ce.9qyKDA5e96.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg.pagespeed.ce.VZrsHz1X6V.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px"/></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/spanje-shakira-po-ndiqet-penalisht-per-evazion-fiskal/" class="featured_image_sidebar" title="Spanjë/ Shakira po ndiqet penalisht për evazion fiskal"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-338.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/spanje-shakira-po-ndiqet-penalisht-per-evazion-fiskal/" title="Spanjë/ Shakira po ndiqet penalisht për evazion fiskal" class="vce-post-link">Spanjë/ Shakira po ndiqet penalisht për evazion...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/e-papritur-aurela-gace-terhiqet-nga-muzika-zbulohet-arsyeja/" class="featured_image_sidebar" title="E papritur/ Aurela Gaçe tërhiqet nga muzika, zbulohet arsyeja"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-336.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/e-papritur-aurela-gace-terhiqet-nga-muzika-zbulohet-arsyeja/" title="E papritur/ Aurela Gaçe tërhiqet nga muzika, zbulohet arsyeja" class="vce-post-link">E papritur/ Aurela Gaçe tërhiqet nga muzika...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/keisi-reagon-pasi-stresi-prezantoi-te-dashuren-e-re-dhe-sqaron-te-verteten-e-lidhjes-me-djalin-misterioz/" class="featured_image_sidebar" title="Keisi reagon pasi Stresi prezantoi të dashurën e re dhe sqaron të vërtetën e lidhjes me djalin misterioz"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-334.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/keisi-reagon-pasi-stresi-prezantoi-te-dashuren-e-re-dhe-sqaron-te-verteten-e-lidhjes-me-djalin-misterioz/" title="Keisi reagon pasi Stresi prezantoi të dashurën e re dhe sqaron të vërtetën e lidhjes me djalin misterioz" class="vce-post-link">Keisi reagon pasi Stresi prezantoi të dashurën e re...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/martohet-arjola-demiri-publikohen-pamjet-qe-po-bejne-xhiron-e-rrjetit/" class="featured_image_sidebar" title="Martohet Arjola Demiri?! Publikohen pamjet që po bëjnë xhiron e rrjetit"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-314.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/martohet-arjola-demiri-publikohen-pamjet-qe-po-bejne-xhiron-e-rrjetit/" title="Martohet Arjola Demiri?! Publikohen pamjet që po bëjnë xhiron e rrjetit" class="vce-post-link">Martohet Arjola Demiri?! Publikohen pamjet që po...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/sulmohet-ne-vjene-eskorta-e-azet-degjohen-edhe-te-shtena-armesh/" class="featured_image_sidebar" title="Sulmohet në Vjenë eskorta e Azet, dëgjohen edhe të shtëna armësh"><span class="vce-post-img"><img width="145" height="100" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/x281855066_3925507621008372_6403088280191944833_n-696x392-1-600x360-1-145x100.png.pagespeed.ic.-YG6b8Z0dR.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/x281855066_3925507621008372_6403088280191944833_n-696x392-1-600x360-1-145x100.png.pagespeed.ic.-YG6b8Z0dR.jpg 145w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/x281855066_3925507621008372_6403088280191944833_n-696x392-1-600x360-1-380x260.png.pagespeed.ic.ciwwuRdwlc.jpg 380w" sizes="(max-width: 145px) 100vw, 145px"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/sulmohet-ne-vjene-eskorta-e-azet-degjohen-edhe-te-shtena-armesh/" title="Sulmohet në Vjenë eskorta e Azet, dëgjohen edhe të shtëna armësh" class="vce-post-link">Sulmohet në Vjenë eskorta e Azet, dëgjohen edhe të...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript">//<![CDATA[ document.oncontextmenu=function(){return false;};document.onselectstart=function(){if(event.srcElement.type!="text"&&event.srcElement.type!="textarea"&&event.srcElement.type!="password"){return false;}else{return true;}};if(window.sidebar){document.onmousedown=function(e){var obj=e.target;if(obj.tagName.toUpperCase()=='SELECT'||obj.tagName.toUpperCase()=="INPUT"||obj.tagName.toUpperCase()=="TEXTAREA"||obj.tagName.toUpperCase()=="PASSWORD"){return true;}else{return false;}};}document.ondragstart=function(){return false;}; //]]></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-flexible-shortcodes,_js,_main.js,qver==1+wp-includes,_js,_imagesloaded.min.js,qver==4.1.4.pagespeed.jc.nffKE9a7ud.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_ry$qd0yTOQ);</script> <script>eval(mod_pagespeed_wa0XxGETnw);</script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'>//<![CDATA[ var vce_js_settings={"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; //]]></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js,qver=2.9.1.pagespeed.ce.Dhx4f2kzoD.js' id='vce-main-js'></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-easy-social-share,_assets,_js,_main.js,qver==1.2.7+wp-includes,_js,_wp-embed.min.js,qver==5.8.4.pagespeed.jc.31AzNLfW6y.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_FyhvWwV6T3);</script> <script>eval(mod_pagespeed_7yfPDZkhaw);</script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->