Kronika e Zezë

SPB Tetovë arreston katër shtetas të Shqipërisë

Dje (25-tetor) rreth orës 19:20, në rrugën e ,

Dje (25-tetor) rreth orës 19:20, në rrugën e ,,Ilindenit“ në Tetovë, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë kanë privuar nga liria personat: E.Z (24), E.O. (19), L.S. (22) dhe F.Z. (19), të katër nga Republika e
Shqipërisë, të cilët kanë qëndruar ilegalisht në vendin tonë. Të katër shtetasit shqiptarë janë mbajtë në Stacionin Policor të Tetovës për procedura të mëtejshme.