Maqedoni

Spasovski: Dorëheqja ime nuk është zgjidhje

Asnjë gjurmë nga i arratisuri Sasho Mijallkov. Shefi i policisë Oliver Spasovski tha se dorëheqja e tij nuk zgjidh problemin me ikjen e Mijallkovit dhe në të njëjtën kohë do të nënkuptonte triumf të kriminelëve. Spasovski tha se policia është angazhuar për zbulimin e vendndodhjes së ish shefit të DSK-së Mijallkov ndërsa përmendi lokacionet ku ai mund të ketë lëvizur që nga momenti i shpalljes së vendimit të Gjykatës për arrestin shtëpiak.

https://www.youtube.com/watch?v=MsD9av1DqfQ&feature=youtu.be

The post Spasovski: Dorëheqja ime nuk është zgjidhje appeared first on Alsat.