Opinione

Sot në Kosovë imponohet mendësia se “liri e mendimit” është nëse e shanë fenë Islame!

Nga Xhevdet Pozhari

Sot në Kosovë përpiqet të imponohet si “liri e mendimit” vetëm nëse e shanë fenë Islame dhe tallesh me Pejgamberin. E, nëse e mbronë besimin tënd, atëherë e “cënon lirinë e tjetrit”.

Reklamo bizensin tuaj ketu

Kuptohet, këtë e bëjnë “veglat e pushtetit” të cilët hajninë e shefave të tyre mundohen ta mbulojnë me tema “shqiptarie dhe civilizimi”.

Ata të cilëve populli ua ka treguar vendin duke mos marrë kurrë vota për deputetë, mirëpo të cilët janë të parët që padronët e tyre iu japin pozita në pushtet.

“Vlerë” e vetme e tyre është të lehin kundër çdokujt që ua trazon komoditetin e atyre që ua hudhin nga një cop ashti për ta lëpi.