Opinione

Sot bashkë dy kandidatët për Kryeministër, të koalicionit të “Shpresës”, apo të zorit!

Dy, kandidatët për Kryeministër, në zgjedhjet e

Dy, kandidatët për Kryeministër, në zgjedhjet e 6 teorit 2019, sot bashkë për festimin e përvjetorit të deklaratës kushtetuese të 2 korrikut 1990, apo për arsye të zorit!?…..

Dikur bashkë, kinse në koalicionin e “shpresës”, sot prapë bashkë, në përvjetorin e 2 korrikut të vitit 1990.

Në seancën e 23 qershorit 2020, të mbajtur në Parlamentin e Republikës së Kosovës, deputetët nga radhët e LDK-ës dhe LVV-je, të ngrefosur dhe kapardisur, pamundësuan votimin në Parlament, të marrëveshjeve ndërkombëtare ekonomike, për investime zhvillimore në Kosovë! Ndërsa sot Lideri i LVV-je z. Albin Kurti dhe Kryetarja e Parlamentit zj. Vjosa Osmani e shkarkuar nga pozitat zyrtare të LDK-ës bashkë, për festimin e përvjetorit apo për arsye të zorit!?

Politika arti i së mundurës, me shumë ngjyra, me premtime dhe shumë pakë realizime.

Maratona e bisedimeve, për koalicionin e shpresës, i dështuar ende puna pa filluar!

Takimet, bisedimet maratonike, për koalicionin e shpresës, të dështuara apo sot, takim dhe përpjekje për bashkim, nga dy figurat kryesore, dhe me “shpresë për ndryshim”!…..

Dy figura poltike me mendime – kontradikta antagoniste, diametralishtë të kundërta, rreth Presidentit historik Ibrahim Rugova, sot bashkë për festimin e përvjetorit, apo për arsye të zorit!?

Qytetarët duhet ta vlerësojnë…. 

Urime 2 korriku, përvjetori i deklaratës kushtetuese për Pavarësinë e Kosovës!