Humor

Skocezi lëndon veten – lëshoi fishekzjarrë nga prapanica

Në videon e postuar në Twitter, aty shihet nj

Në videon e postuar në Twitter, aty shihet një fishekzjarrë që po vendoset mes të prapanicës së një burri nga një burrë tjetër.

Shoku i tij, i veshur me një pallto të zezë, më pas vazhdon të ndizte fishekzjarrin dhe miqtë fillojnë të qeshnin.

Raketa papritmas fiket dhe shkëndijat prekin shpinën e burrit duke e bërë atë të largonte shpejt fishekzjarrin përpara se të eksplodonte.

Ndiqini pamjet në videon e mëposhtme: