Shëndetësi

Si të ruhemi nga alergjitë e vjeshtës


</p> <p></head><br/> <body id="readabilityBody" readability="28"></p> <p>��}�rG����P��v��ݠDzH��زu,��;��QD��P_�G~��}ۗ=�</p> <ol><<��y�d( ��=��8h���s-hL�cNM�)��A�k=Ҟ��/��X4X;M �@�OOD��l ���8�4+j)ϣ���b��F{,J�"ⱖ�y,L��cC~ �a�U����9�}`PYq�X&��b�i��i��`yt%��_�~�� E���s���t7�G�­Y��P��.����7Ѩ�h"��)�{�@꣤�.�q��Ł@n��o]��vq ���]�ޖq@���`����. �FxX���2�Fx8���mzH���Z�o�xH�� �m���Y6jr��hb� 2-���$a�F�BG��ۺ���L�� ��1-��m��y�x�6� x��$ꈼ�����~��u���.jC _G�x��iV�?����?��2�G��b�P+��9d ��(K;�3��G]=ͺ͋N�4�i�|$����9�A��Z �X��:��-����Γ�i�Z�ݖ��N؁o�Z&�ִ�O��2���tfN���A:�̂q ��I �#�h���1�`���h<��x<���'�n��)�Y��`0e<���|����g�ǢS���<��F�&j�;��~����"�iv�eei�aLG��(�ጷ�,-�p�!���#�Q6�i�p�ҢH��h���`�;��?)�XU@'M�}����б�a !��3 �,~�������5+�P� �E��)�&BlN�4�C�i9�2�ox�8����3�?�>���5�=xRDܼ�X��’�� QK����u��l�yns������W���/�2�)!IA`�{QJ8~�Q A��E��ز���`�N�d���acWo�&�*~�)d}�)a��M�6o�”m2����y�&�����h�j�F��� ��d}5��V�WhB���D�=/�04�Sa�d:s���ũ�3��Ŷlc�%�������4�J E�� e�=֤��ʌu��`�1㴟@AX�Y$B� �B”�)RH���^9�G����C`dJ��|PH 9Hȧ�I����P��Hև�k���ңt}��0~BG3@�}�)��IK�@A�r��)�2`�w?�”�}��%L�J���]��G)V4 �}�^ ���<��b�r�"�$,�� �e��t�4�R ��ɤ�<��7�j����NC�,O��h�xYk�RXٱn��QjO���� g)���E{��^���X�mT��Q��)��VP3 ��_��m�Οsz�%�61Fj���4�&Rax��HC ᄂ`DA�s̓A�c��UW��O�s �Z���k9��Ze�&��h�ͳ����!t�K���$��V2������`��_V$ʁ�nmь�?� e��Ɵ�����/���]3oCm��^��Ե�7�g��0|���ѹ8��T�����|ׄ������(��F<>��l��I����=�~��XV����9e8ZO�”:��|oJva��J̜�i������o�x#�JK�y͖��4��F�a�k8�+�voW�G��ݥ&�)}Z#׻iڍEd���3�ϱ��7x5K�4��u>���OC��H�vA�S���ˬ��b���”T}ޝb�F�~��gr�V,���I�bL�u��-�E�ݥ�t��eQx�K#�v�u�l��Z;�w�⥕J���oFI;.��k 9�����”;ppԱ���&�6a�A/��DcW�BE��q�ѷ��]6�A`&���{��|����8�Z$�X��>��˃/�$*�?��I�{��6��[O�zt��еe�Ȱ�ǒ́�n�[�u�λ��u�c��٪;��FʹX|���Yz�-$� n8V����l��iY�g�v�’���.��uc��u�������J�N��F�m�Y���=c�Q�>s�v��Y{ ve�/+�~��D�Y��{X3c�^�6��t��`�r���(v��”K%�l�J=TH����F��A�JS�����@n�[S’aT��O���իg��tH����7���&���tq�zI�ϲ�K��e�)S��Q�”О3��ߤY�g�M�K����с�8-���.E��)��W֎�H�k��Ѥ��a8r�ɡ�����f�4���4�އ�ZF���|$���;̥���/T��<�´���;z��8�Gi����"F��ҁqy�O5��K;W�?`�ɷr�g��i��]຅g��㷲�j���޶К�5���G��m9�!)�Wh�=��n� �>K�D<��|��Y�%���F1�ܧoow�L�K���"a���_hj�̳�j�TѠHG��,*�,Nۃ�J�[��<span class="c1">_y���`�FI���%�^�:�̒�|?��0L*31�����)4LǓ�]L�a{X7ȷ2�=%A -0��>�Ea(����d� �;K�d��C�ܛ�rx1O��/+r�ͮ囫�o�k 6��y Z�f< m ��L�ۭEL8��m�����z��7�ܢlKXu/����Y��y6s=�� ��t��JKYǑ����/���Sg �C�E��2�mN`-c!���D(��fO�7kAE���D��hl�'EOk�8|h'2)c��MLR��G��L��9ܹҮ^��[ZD��۫��4��ma1�j�,�rbu�"�V�eh�6�<��2��0�`��hf�X�l�#��9�ٙY�n�0���o�+R-�j����8b�fP�5&�=��ޜ��z�ȁF]�V û>nȇ<��O�S�i�g��f5=�P�/ �l�K0u�f9�/����Ͼeh��x? y�d"g��H�#ڃ�4י�k6�գa���KZ������z�o��4a ����2�_&�����>� �o�p�� �M�$��h:g�h>i�M0;O������A�B���.D�$c��a�Q�ɩ�ꋜ�r M�.�?h��9Z4*?ч�2����h/�K�{��>�!�v�/��s���8!��#�����ѷ��x���’�U���As ���o���ʼ���%-[>z�G�� ������� ׁ���$��a�hO·�(ԇ���5�~��|k|����&�aktu9�E =Jr��(%b�Է��GI���i�p��U̲7�W�”��+ZPO��M�v�|������ʺ��ݿi-���mi&��e�b�i�8��D�b��Nه��h1M�}���e��H�ʐ34�T�T����iJK�)(Hx���E�e�#��GZ�OD#���”�22�4rQs~� m���� ��4��7���/�~�>99zv��xb+� ���m�*�T�z7uծWH~D/�ZJD��_��/m�He��LS5g2r>��+yA:J˗΅Nj��TM�hЍ-�D���T��W_��(ob�z>�6�x.���{�3�粖[��&-ڸ��N�ѯ5騌c�D�!S�_童9��) �^[�@5U_ټ��F<9T~��9�@|qs����l�oV'>�2Qd��&�67�gYsɏ���i��E-�nl�Yv�8=�y2��A]�8�;�2��t ��pz�H�v��NX`~�A�Hv;�w�,��G�1�&A�I;Hj�� �~̮4���>3VB�w��T��Ќ��6Ҽ�o��� �8��>��8E�s _=l�D�s�1�T_�0���P>���*%�c��.�_V�s{�,�”���H��C�C’����ӿ=���>�._}>�V�Օ��q�m���W�kv�ӑ��8�‡ƣ��ȊV�쫛������h6�Q����i�D]ht�5:?vm�Kc(��ٻ��A�pi�)�<��UlPej�K���]�-z)l���zP&6W�ZU&.y����&�1�9&ܠ�fUt�y~��-�Mݴ�,M��l�{�ӴM��nw��ml�z��#�S��Fy%_� ��R&kۮ ��.����)o��_(���)�q�<���G5�"߬D�eny�����[�� tnY��Q�k����%22��@��ҏX�Zȟ�܏�gs�����]�A��cN�ܤ }�u�6�8�}Pۀ�Wt��޳��&���t]]!���1ܯ4���mt%̵�F��k��=��G*i-��4�#����݆R)]���(�F�m��:�0B��-�������oo��״�� �B�?��}�s�?�ˆ!V�Q��D�� 7:������������ː�'����h�m�.p�7N�Q>x��’��dtx�h�4.�La�,�Q��UX�r�g%KB�6ʄJd��Ya`+Cctxދ?LJ���T+( 9�q6p�y&�},b����AaYDaG� ��jXe��n���飕�17�S����I;j��3�[e�ԢDc���.��p����nUx�$�Xc�~f�P�6�5mn�U�Q��2_��G낗�d�ץ�oK�d��E�(��*r)����/_���1�ȻUG������4�YM��Գ�(�+B���O���y��9�_�lǯw^���a�j�+��������9��م_�<���3�o���_����7Kl2`X> �e��JDFn�d�ӎ}0�i�~㺿<��,'99�0(�XhWi"ЈwM�1�_��[g�o&o�uf��M�͎�2��o��Nc����a���x��9U���P�I�i�1��P����gu2�<��_�ޡ���B���{��pm3&PN�p� ��,`-T1�8�-i���?K���C3���b�f���ڪ� ~&���� j����[�9(� �;�=QH�T���H�AƢ���M�^��u(H�8�ʇ�Ҫ8tژ=s1ҧ�2f��1���|�| x��O��Ӹ?��Ĺ��U�y֘�e�%�U�d��_�DH�sq���ug��la�e]4m�l.kŬ� �tTT�~(VWy����*Bث�HdI��i� ���[1ה�'"�=U%�(��u�8�8h�`�����0N�99�)N:�7q�� ���t����['�k���t��1CӃ��;��L�[��iƚ�L��l�?Ol���҃O����vۆf��l��2Gwݖ��,���c,�4�(����O �;�O��Ϸ����S����q^����L9��YN�s�Ʃ�k�ZG�3�zn�4��T;v���{����tSN�t���|�i��g��aH�?N�)&���-�a�Fׁ:1W�<o/></span></ol> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/shendet/" rel="tag">Shëndet</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/wwinstant/" rel="tag">wwinstant</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fsi-te-ruhemi-nga-alergjite-e-vjeshtes%2F&t=Si%20t%C3%AB%20ruhemi%20nga%20alergjit%C3%AB%20e%20vjesht%C3%ABs"><span>Facebook</span></a><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fsi-te-ruhemi-nga-alergjite-e-vjeshtes%2F&text=Si%20t%C3%AB%20ruhemi%20nga%20alergjit%C3%AB%20e%20vjesht%C3%ABs"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Si%20t%C3%AB%20ruhemi%20nga%20alergjit%C3%AB%20e%20vjesht%C3%ABs https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fsi-te-ruhemi-nga-alergjite-e-vjeshtes%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Si%20t%C3%AB%20ruhemi%20nga%20alergjit%C3%AB%20e%20vjesht%C3%ABs&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fsi-te-ruhemi-nga-alergjite-e-vjeshtes%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg" alt="" width="300" height="169"/></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-236958 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-shendetesi"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/njihet-si-bima-e-lumturise-kjo-lule-lehteson-depresionin-dhe-emocionet-negative/" title="Njihet si “bima e lumturisë”/ Kjo lule lehtëson depresionin dhe emocionet negative"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-196.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/shendetesi/" class="category-53">Shëndetësi</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/njihet-si-bima-e-lumturise-kjo-lule-lehteson-depresionin-dhe-emocionet-negative/" title="Njihet si “bima e lumturisë”/ Kjo lule lehtëson depresionin dhe emocionet negative">Njihet si “bima e lumturisë”/ Kjo lule lehtëson depresionin dhe emocionet negative</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236940 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-shendetesi"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/pandemia-lezha-durresi-dhe-tirana-me-rritjen-me-te-larte-te-fataliteteve-ne-janar-mars-2022-vetem-kukesi-me-ulje/" title="Pandemia/ Lezha, Durrësi dhe Tirana me rritjen më të lartë të fataliteteve në janar-mars 2022, vetëm Kukësi me ulje"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-194.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/shendetesi/" class="category-53">Shëndetësi</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/pandemia-lezha-durresi-dhe-tirana-me-rritjen-me-te-larte-te-fataliteteve-ne-janar-mars-2022-vetem-kukesi-me-ulje/" title="Pandemia/ Lezha, Durrësi dhe Tirana me rritjen më të lartë të fataliteteve në janar-mars 2022, vetëm Kukësi me ulje">Pandemia/ Lezha, Durrësi dhe Tirana me rritjen më të lartë të fataliteteve në janar-mars 2022, vetëm Kukësi me ulje</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236726 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-shendetesi"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/asnje-humbje-jete-nga-covid-19-ne-24-oret-e-fundit-ja-sa-raste-te-reja-jane-regjistruar/" title="Asnjë humbje jete nga Covid-19 në 24-orët e fundit, ja sa raste të reja janë regjistruar"> <img width="145" height="100" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/covid-raste-spital-1-145x100.jpg.pagespeed.ce.7IpfNxVgFh.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/covid-raste-spital-1-145x100.jpg.pagespeed.ce.7IpfNxVgFh.jpg 145w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xcovid-raste-spital-1-380x260.jpg.pagespeed.ic.0omMDZ_nxl.jpg 380w" sizes="(max-width: 145px) 100vw, 145px"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/shendetesi/" class="category-53">Shëndetësi</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/asnje-humbje-jete-nga-covid-19-ne-24-oret-e-fundit-ja-sa-raste-te-reja-jane-regjistruar/" title="Asnjë humbje jete nga Covid-19 në 24-orët e fundit, ja sa raste të reja janë regjistruar">Asnjë humbje jete nga Covid-19 në 24-orët e fundit, ja sa raste të reja janë regjistruar</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236634 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-shendetesi"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/kanceri-i-zorres-se-trashe-testi-i-rekomanduar-per-45-vjecaret/" title="Kanceri i zorrës së trashë, testi i rekomanduar për 45-vjeçarët"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-171.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/shendetesi/" class="category-53">Shëndetësi</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/kanceri-i-zorres-se-trashe-testi-i-rekomanduar-per-45-vjecaret/" title="Kanceri i zorrës së trashë, testi i rekomanduar për 45-vjeçarët">Kanceri i zorrës së trashë, testi i rekomanduar për 45-vjeçarët</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg.pagespeed.ic.ZbwGpQHCXj.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg.pagespeed.ce.9qyKDA5e96.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg.pagespeed.ce.VZrsHz1X6V.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px"/></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/njihet-si-bima-e-lumturise-kjo-lule-lehteson-depresionin-dhe-emocionet-negative/" class="featured_image_sidebar" title="Njihet si “bima e lumturisë”/ Kjo lule lehtëson depresionin dhe emocionet negative"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-196.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/njihet-si-bima-e-lumturise-kjo-lule-lehteson-depresionin-dhe-emocionet-negative/" title="Njihet si “bima e lumturisë”/ Kjo lule lehtëson depresionin dhe emocionet negative" class="vce-post-link">Njihet si “bima e lumturisë”/ Kjo lule lehtëson...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/pandemia-lezha-durresi-dhe-tirana-me-rritjen-me-te-larte-te-fataliteteve-ne-janar-mars-2022-vetem-kukesi-me-ulje/" class="featured_image_sidebar" title="Pandemia/ Lezha, Durrësi dhe Tirana me rritjen më të lartë të fataliteteve në janar-mars 2022, vetëm Kukësi me ulje"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-194.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/pandemia-lezha-durresi-dhe-tirana-me-rritjen-me-te-larte-te-fataliteteve-ne-janar-mars-2022-vetem-kukesi-me-ulje/" title="Pandemia/ Lezha, Durrësi dhe Tirana me rritjen më të lartë të fataliteteve në janar-mars 2022, vetëm Kukësi me ulje" class="vce-post-link">Pandemia/ Lezha, Durrësi dhe Tirana me rritjen më të...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/asnje-humbje-jete-nga-covid-19-ne-24-oret-e-fundit-ja-sa-raste-te-reja-jane-regjistruar/" class="featured_image_sidebar" title="Asnjë humbje jete nga Covid-19 në 24-orët e fundit, ja sa raste të reja janë regjistruar"><span class="vce-post-img"><img width="145" height="100" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/covid-raste-spital-1-145x100.jpg.pagespeed.ce.7IpfNxVgFh.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/covid-raste-spital-1-145x100.jpg.pagespeed.ce.7IpfNxVgFh.jpg 145w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xcovid-raste-spital-1-380x260.jpg.pagespeed.ic.0omMDZ_nxl.jpg 380w" sizes="(max-width: 145px) 100vw, 145px"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/asnje-humbje-jete-nga-covid-19-ne-24-oret-e-fundit-ja-sa-raste-te-reja-jane-regjistruar/" title="Asnjë humbje jete nga Covid-19 në 24-orët e fundit, ja sa raste të reja janë regjistruar" class="vce-post-link">Asnjë humbje jete nga Covid-19 në 24-orët e fundit...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/kanceri-i-zorres-se-trashe-testi-i-rekomanduar-per-45-vjecaret/" class="featured_image_sidebar" title="Kanceri i zorrës së trashë, testi i rekomanduar për 45-vjeçarët"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-171.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/kanceri-i-zorres-se-trashe-testi-i-rekomanduar-per-45-vjecaret/" title="Kanceri i zorrës së trashë, testi i rekomanduar për 45-vjeçarët" class="vce-post-link">Kanceri i zorrës së trashë, testi i rekomanduar për...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/covid-19-ministria-e-shendetesise-publikon-shifrat-shenohen-49-raste-te-reja-asnje-humbje-jete-gjate-24-oreve-te-fundit/" class="featured_image_sidebar" title="COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë publikon shifrat: Shënohen 49 raste të reja, asnjë humbje jete gjatë 24 orëve të fundit"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-164.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/covid-19-ministria-e-shendetesise-publikon-shifrat-shenohen-49-raste-te-reja-asnje-humbje-jete-gjate-24-oreve-te-fundit/" title="COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë publikon shifrat: Shënohen 49 raste të reja, asnjë humbje jete gjatë 24 orëve të fundit" class="vce-post-link">COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë publikon shifrat:...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript">//<![CDATA[ document.oncontextmenu=function(){return false;};document.onselectstart=function(){if(event.srcElement.type!="text"&&event.srcElement.type!="textarea"&&event.srcElement.type!="password"){return false;}else{return true;}};if(window.sidebar){document.onmousedown=function(e){var obj=e.target;if(obj.tagName.toUpperCase()=='SELECT'||obj.tagName.toUpperCase()=="INPUT"||obj.tagName.toUpperCase()=="TEXTAREA"||obj.tagName.toUpperCase()=="PASSWORD"){return true;}else{return false;}};}document.ondragstart=function(){return false;}; //]]></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-flexible-shortcodes,_js,_main.js,qver==1+wp-includes,_js,_imagesloaded.min.js,qver==4.1.4.pagespeed.jc.nffKE9a7ud.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_ry$qd0yTOQ);</script> <script>eval(mod_pagespeed_wa0XxGETnw);</script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'>//<![CDATA[ var vce_js_settings={"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; //]]></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js,qver=2.9.1.pagespeed.ce.Dhx4f2kzoD.js' id='vce-main-js'></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-easy-social-share,_assets,_js,_main.js,qver==1.2.7+wp-includes,_js,_wp-embed.min.js,qver==5.8.4.pagespeed.jc.31AzNLfW6y.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_FyhvWwV6T3);</script> <script>eval(mod_pagespeed_7yfPDZkhaw);</script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->