Shëndetësi

Si të bëhemi të suksesshëm në jetë

��}ے���:b���n��


<br /> </head><br /> <body id="readabilityBody" readability="101"></p> <p>��}ے���:b���n��*��ҭ�q�d�u�3�g���”�UT]�Y~8�?��<;6��?�l&�*�,6٢�G��] 3��L$Y��t�vv9f���ƒ�G�4��7�7��'��7��.�ƻ�f��#֌�� ��h�`�ޣ�(i�i��l��׏�Q>ǚ {�����T�r�ǣ1͂V��G��ҷ���c�j���$`��8�*%σN���I�f ��!Ad ��MC����ы`�����%��}�� �hH�7�x2%��v_ [���K��{a� �n�7$����^�Wi�<+��f�g#�6{� Zp����&���Ҧ@�� ���ު48څ�m�r��56K� ΅�l�� �n]���B]�C���6L���nm��Zt���a:е��ަ�E]@����G�ǚX�$���0%�$qБ��k�c�&��� ���[� ߹� R���5΅�I*8�T�htY���{u�ys�(E��0@��AȎ�0N*���.�ws�o�ŕ���Q��*T�sn�X�����8���3���=5Nz͋n���)(>fIv���v�Ш��A7<��4lK�l۷�Ohlm=�T��ǵ<�����u��([�=J�ː�k��cps∝ �Tf��`�#o��;D�D����M0B�F��L�>z��R�8�Ô�N�����~;�>d݌?��0�I/�QPq�����{�T�֋�K%��@14�#*�K��m{I�G�]�b’j�i�D����ӊ�,��� �j�t��Ġ-CЍ�%?&t�2tl�BX#�|&����< ��� �� ��{M���h HGU��aL;i!65��c���8sʏ4�DQyr�ƽ��2.gM)h�eA��}xOZރJ��4�,M�ޏH��O�'���U���eZ�5$��u?H�����x�#0�լO@mɿ�4�ȫӗd� 0db�����XB���%i�e�f��&A��(x�Fq�(�7�����9M腌)-��ū��l�DL���&W�y}�yQ����3�:-.�#A�,vdkהFV�|��a갴�@���ߋ|H��$�G��Ӏ����L���S�:�Iԣ�q�Ы�w�$F�~�����E�����l� �~�P���7!#A�E*y]1���C�5h�Y����# �2Ah�T�_c���J6� ��,�؎,&��pl�(����R�6oD�AT���]��a0ޫc7���aq3�� w�cc�:r!�s7e�9�x�G�`��j�@h��J��;��֭]��5�?h�.�5 ��#*F��P0��R�|ܜ�����h��M�RE�%`�`��mӤS5�����_5r��S����r�Z�YTh!'b��]q�a���o�m������͟�i�E��m�4��G��Ə�� �> :p���R��V��؟��ۙ�Z���ؚ���š�-��b4i����뱬�7��۔W8V���,O��{�3�h�c�#� x���k4޽LJ��@x)�k~��݊�_�݉R��,k�k�]�m�%7��Bo�j/�{!��;r��L�s챹� B�”p+��fU�4���F.�c�]B�����l���.c9�|R �]y*�:Y==�<,���#��.���Ŧ��EM��n<���nur�"LI����Q��W�_#g+���}ӥ� ���������ߚ�����8���]���__�~w_3�=�fO�7ڈ ����X�#��S��4�"��Id䣉Ma��g���M9u�C �9�g����,o�}E,TzPֵ�G ���# �_�* �A[��|�9rg�K�wƋ �O�I��k�+�-t�h��J{f���Aʼn�8.e�:���x-��@;�A�Ă��|$o �LE�0�`t����^&�7�}��N����o��w��W'�:L�mu���ݒ��|�����Z`�HPv_���+5����"�9 �1N:�a<��p�^�)�q��m=#����Z^)��1�Xgi�x�rM]՚�����cq>k<���O+� �R�G��Gs��f� ��9r���-��w�>��e�oݻw��^��P3%F�”��ʍs�_`h���y��#4� �����g�4(��8 ��W ���t�nm�[1���>��5�z�;;dC�����>”�D����y�4����[jD’8��q���ӥ�X���t;����K9�+&��bqd��qt�9��X��S�@A�!H�m1�����T����1� Q6����Nv;N� �(����;�[vlHނ’7��.�n�|@#q^0��E�B_=�E.594�!���f�x�E(Za�VWG�!-H� پb=K��’x�# ��Wn��8?S��,Þ[΂ ��L�0e�*%ևv�Y���M�6��lk�/��e��%gA�Fg����cg��D���X�k[3�D����@�)OX�”�O�3�8��]L�a:�6����9eAC,��.����zX�Bd�*��L�ؤyK� *�*Ȁ:������V�lϾ�ښ�TL�sv�H=YNV/e����b�ob �Y��U��z��i8�?�.��7e*m����N�&]�R��:�7�Sdj�^�&�a�쁢���L{+?��B�ۊdY�B��.�fXT�D����������kL�^��j��E�f��L|�j�c�*Cx�/M9<��g�u�u(���Z������V�y�W���r��j�� �k�p����5V�9N�5��(s��Ո�]��xc�t��d�jVkA���,rS�jE���B��Y׹S#@��q�(,�g���u"����"�H1��͛u���l�^B��St6v�����A�y`F�Jg�2��.)���xa%k�� �W/��Ԣ����Z��֘��-DSג� ����Y��*ud-w��p��1�����f�x�d�>a�xfֹ�qLE�xL��R����{ORʁ3��9�+�I�-�7硓~1s�.L����7�#�g2�����f��0(��F��ƛ��I1�ه”5Nwg���iȢM�V��r�0�.���m��p!s����ў��(]�� �[�㺺g�V&r8qQ�6��eԞ�p]�^����p�|LadKM`�?��m����Ñ�G��s �K�t�cK�@Agg�X��{�),���,�(“�T�%�t0բȡ��1NjF�[�G|:� �Iw��N�CwF�?m����F4�IH_�0���e?�~J~�ǟ��������?��}���闇�8O�`����ʇ�v��p_�=�59�V?x�G�SdnNC��w$���L�H�._��:bP�’�=����� {��7RE$�E�aj�,Ɏp�=��I��>8�N|�Ӊۜ��m),;eD�G|8+Z�����dg�G��mI�=�`[�e{�l��P� �s<��Wt|@�,����)H<���@~�S������BhRP�3�I�PG�+�~�0"��M�J�8휥`���H�BA��T(�.�.�Bw�<��'��p�H��"2�wMh��%0IC�I��!G���yrzxr�=)���k��?q�(�r�,�Mӛ� /1��R���/��Ƕp���x����́��Vf�.(����Xh��0��2���0V�C�nn:o���Ӊ�&"U�I�Ah� կ�9؏�δ��Vn�1��x�]��ɯt�8C�� A�8�.W�5;�3 h����k���y1r�it ���c0����z���"Ϭ�|��4d�S|���S�]�%7Q�����=In��Q��8k�4�Y��Ck�]0��8���^$�Žf �O�/��n��n�@�~X�1���J��pX��{�J�q�]�m�"��ہ������Mɚ������^S��/�7�o*����[�A����)��:�� ����4�B��߄����Bvn.օ����6�1uY(Ϳ����?�dz��������+��Q��v�e�EuƊC�t&�;�����^[ы�}ts��t֣=0��4*��|#-wQ:]d����+����F�����7�~x�c��z͕�9"�*�IM��FN��t��<�و НEt��>GX��ܯ꯭�}�ҷ�Z��.���U���Q���7��u����� �n�Y����0��y�9 R1~ߘe���/VY�tö�3�r�fZ��ǻ��&-�1A)#�<��ǣ�Dp�lw�� K5À�>�Qi�]6G#����a����G���n�@� t:�f�xK���0C��2�xW87�’���w�8%pvjY�3�T5�����/j���m���q�8�`,�aZ� “���^@��&���&E��0�di�p���˨�,� ۧ�XJXD�0��✆P �������6+wT�����I��6c��Q0}�W�O�tS����ڤ�q;�j�v�+�pN��j���6�r���c�Z0�;qY��B�ش�p��2W�c~d���R�}}��#��L�H�%^��g��7N*���W.Q��� �>�}DL+ߊ3 ���m�kz�7,tu҇qO(�X��&S�����_���l�����am^ĭE}�Vpu�b��Gp��94|k�� �+�; .��׬�_�_;�g�G�i%�;q�,�O�՚Z)R�6-(�Z 04e��T�A�F� �%�d �77/�+z��}y)v�R���s����!��Q�E”VY���o�5�������n|�;L�’#7���;o��zp���ch����i�SQB� w��=O�0W�m3����H� ��L�w+Llq��ti�Ҍ�RbI?�� �:������”a��ƣ<���;�, �0I�����f'�P�<|�4sc� �o6R$�U�g !��^M���5�.z��L���L%�Vȋ%�� ���C!kJ)k��gV͏&�7?�֤�mm�FJ<^�o��,�����|����U�������|y�Y�Rҡ0a�M!&L��#�N��덙��sl�tW�t�vm����:�z��5�s�8���]qf����Tm�pH#�9����<���R��F��C�}Ȋ�'U6T2����":���3y�2�5���X@&��~ŀ_��4�����*�;�r>_����H�����’�b��lwm��e������S�qP�g�_��C���hA�D,�`qQ�6�o��b��Cri:�̾���3���ʻ |�~�| z?�G�xָ8X��xt�v�a�fc�t�ś�*� �$rI�2���(^����ʿ�����s���b���շ/���t��ɵ�+�˘��T�”�V|[4�0��i�Xl��#$�]�Ws=}�+(�U*�7K�T7ĥ8�D���R����� �U̒�C�(�l�9�Z[I’���e.Ͽ�OŎ��F4���]��(���s���I�M�L����^?:ս�Ʃbk’����o{Gʑs����N=�;)w�_��Y���y����S5�m+��;DST�7T��!��O�x�롢:��������T-Ǜ(��=�~p����C���M,ն}����Ħ�W|{��p�d�/��W��2�[�Ō�oҌfy�ʩ7�Sݞ�S�.{crjۦ��’�����{��Ǟb����~��+����.�kZmU��z`�-���Y�b�h<��#G>��V�S rD8�� C�iI3܈А$a`�)./cg�xJ�h�`0�����C�4�vGAk��{�΀ ���`���4�LoĀ̀f����x6t����q�N��>�l�e@�Մ���RtI4��Xuo�ȴG�D쵛%q�;�D��H���� ���od���y��3�19��z)�@�1O3�N;}��=�X ���䄡�}���`�s2����ht]��(E{X����H�DO`����u�Ǡ��P�=6�y}��,��@����2xP9tHF�Ps���O� ��4��h��7�PC%B����]�”3ȱ�!�|!����]����ɏA�M��O,”��b�d��R��� r�B���$�{b{O�d�T4C�G�@��N,$9��2�5] w�>�]J46��r:�*J�h�k�C۶�m�G��o�m�G��׉Uv?&�^�/�S�tr2�j�4�s5�Q�m9Ro�;�n,i�wG�!�p -6a���s�P�b�`۸�.’�Ez�n�4B�j����_CF��ڥƾ�o|��Q7������K0IL���~�P9����k*R���0Z0{�|,0�?�8�~����t*9L�o���|��D�Y���&GwIplʦ��N0�2*y����J�������� ��wr�*(mR������M�ډ�0��”�?aQrI�Ig��)g�d��,��ߕ�p”���Ȇ+����,G|���2|�b����FXՑ��hr�@�4Pk�h��7�#��K�5*�� �<��4b!yr�F���K<�����B����J�(�S/,Bύ��z��$#s_���3�OD�M�#��L�df�AF�Ń������ w�".� �����f:���y� �'n� V ���8��G%G&�,I�e�IJ�',��3����C���;b��� ���3t:��)�chBӌɎf¿�^]�F���-��<����`�p��+�2���PH�� @E�'�c�@BH.R�8KuqA��#p�*fj����ŝ����8~�`q���Yf�Q2��W�)g�����4��b9v;"+u�6]���3Uc.� S� >nX���4�r]�����G�~���<���ө]�1�dH^��l�aƇ����3«$a�K����T@Ae�g��C������_�ę��;�!LEژpGL���̢��w�''A�;Z���J��3���r�ʩ���<��.��C��)�3>]���i��!���5LG1�ZtP�GL`�5��S�)�%M�h<���g��r����c*��B�</p> <p>�A�U��”*G�tf����J��� e(�2�yAª_~.��|�����W”�`&�ʏ�+�Vf���F�����B�M8j��ޅ-�� ۶GgQ�8D�<]��0�X��=�^|o6ԌU�D��3�8�xηn웲�8�T�sG��O�����"�~������i��n��ft,Tfa�.��rۚ�g��V�m`)�<��r���9w��*��$�;��� q�w����,G��a@��~����tB��7�0�'�b�^f����Eq�{d �A�lD��x|C؆2�� �?���Y��L~i��"��8O�<(ډ�ۇINT��ZD�J�hFT��J�/e��!m�ڳ�(p��GM���Fb���"��nt:JUU�m�2խ���9å ���o��� a�7��S�s�DuI���!�;�sJNC6�Dz;�x=��ڃ�1���Y܂~9���`>��-�Kqü��4U���f+d�s���~0#�u�-8#�X�n�$>�+�NX�’�j�.��U�����<��M��Or��]���W�z�L�oe�OP�c��S�j[|�-�o��o���ɶ��]�&�+�+#"�7��[ρ��$M���;�M���q�8W�8>��$� �t�tw>(�-�,%7�C�F����c�;�’@Ό�����”i����_���jy�?�u�>�B�/N|E���<~��XK��˝�৹�,�N�dY���U��B*�^�(ᱠ��.�rܦ�Yɒk�}si~���,g8ˮ'���L�U@����.�ߴ��7Re�8Xq�|6ѳ7o���j��ʺ�ȕ�7���r2�A5[�p*ٚ:��:[@]��lM�Zdk7uٚ7����t�j*r�:r�/�a�VZ��&3>�aFκ]���sV� �)7#6 B�7��Sp�2�o�Ͼ����C��w�P�l�,ƳH�2ĉxd�<��q'�`T�'P��{^��R*+�U Q�yR�ݰ�w����]a��k��躦k����nt�[`�u��k��~�`Q�Y>V@��ÿ��`7G6d�2�� RhH~Hh�& ZV�U��J�%eCp6����8��e4�”���phDB�%O��� / �#_I)�D� O#4�=>;�8���혾���u(��D�V�Φ��j�”��[�C�ס��EV�N@�E� �ʕa#�/����O��`��6������9��������� �.��0e”H*c��9aV�L�6۲ ߃k�f5���䚮�:�v��o�繚n&�p΢���,<���6Lů4���j�^�ר�ױ��eC&�(SX� 3��b��O��LD�=)�D�K� �+`�^65BO�� 0D&�UaF��^����Ǭ~�o@]���68&1)~Ǿ1z��g�څixp}.2*���3���k���1����ҏ��u��:z~=?��y�:7��X��:��(P�|��H�Ё�R� [Zqr��0W:}��袏{���y��v�}U �D��� fTJ���ɓ���LV��uv�% ĭƢ��uP�:(}�A�f7�.;�S�.I�lސ�Y��?�[M*-3i˯F^}{rzt�|�~9����hs��`M�3;�E�7e��>��:��Z�X�!�{�(Q|V�b��;�Z�Z!�t��9<(�odb27f��q;+����b�v�[zd��"]�o-�f�Lx�� k�����:�����܍dL��:)y�j~ò�X����2��KO��[�ư_C�Q�}%빲9�;R�YS�@o�*����Z^u��_Sl�n�H�����_���%�_�r:���8�X_}���wga$uK_����!��Q��dD{g��D�rzH���j㋽��b�E#��Ғa�"Pr���ù�*�~�7���z�mD]¶V�ByuI��(Ov9p�����s+G{�.�x}��up˘��H����� ���QX]�1*�ۛڭ24�,��?]?�ggPE�}�Vip��|$i����7�L��u�j���w�k`�,�l ��` K�u7�C�M�&#��x�t]����r�9B�s6��PM$[�XGqK3[@_f���c�V!׿S�;���*xqws���h����� ѣ���T�ƶ�8_��x;�}�wa��~ƾ|w�[|�����5�+֠�_5]�o�G�� ު�>r%tMn��ž�����n���L����� “P|�;�M�$r��Ք�������_@�zk���ۆc�Rؚ�A�,��1�a�HW����0Ox�˷**��;MNA��k��/�D�”%,�r���p%U���*�U%���T�2����’����A*Uaw�9q��b���j�H�n� ?AM�JeT��hz%����:�U’��D��íi��g�|�m/�’,i��t� ���7@�@3�x�X���”9��I��a� -K�c����0�hS-�&�q���o��m��o�/h ;�)2R��h�t�G4 1���o��C ��s$(�-$� M’a��pĪ0�#��gXI+�&�_�wt�U�ʆܟ�x�7����Q�’?cq�~f`˓C$����j��~NC��4���n����(��Yr�t�v�7�~�bc/t���!y+�i�Ej���$�UF��Jm��l��,�>#�����’�O7�����IH�T(�C�fY�`;M���X�,Ɉ�)�b]t.98rj��N�!��[��,:��xDy��!�m ��nA�i�o��n�DL�|@�׼ܽ�EBB��ۿ)��g����mM��Ŵ�q�/�#맇�O��������1��rq�J ��������OХ���u�Dhڴp)N,N�◂{�L��Q��l�gY<���u#��`��#�wM| ��[��wDӌ&,K�)#x(1�~1q^��i�ƛQ�5|�nDo��1~�d��Ұ`ϝ�g׷�/~�94}6�+��e�,|��j�oM��^�l��{K҃�ϯE,0Dz4�#?`�y5��6{|�9+f��� �E8u�UZų��2���X��w�$���)���(��n�x��V�y���G@=<���<��[0�ϔbm�z�ʊ:M#Q�?�8,o�ixv �槠���1�VnȀ�����Ꟃ^}m�!��Yh�_�aNœ`|��5����>ǿ7R�| J�Y�y{H��q�B�<���F�ݍP݆I.&���s�s��Oy=q�lI��I�}�5�l,�YG�� ��X�2��3�6��͆Y�u�ݴ$���j�.�ر��R9F�ާ��[��~���0@���F��OA�����&����!��i���-��F���+y��^��f t%z;q�0�04e�8_�F� ���V�x�i�̵��㸝����tm#f�d�V����Fxu���-�qY�X��y"�[��[�h�k�Z�i�&$S}2�[��}4{]�D�h��-b,��M8N`:�<���8������5#=<���M~�*�3aW,�CJ�Z�돒:K�px��`u����y����)�y�C3�N���c����5�G�Ѥ����b o��tR&땼b�n��b�G��~C#�=��.Fa���ع��I̝�51T���|=��M�?tO��+�c�X9��=�ֽǧ�~�iǏ����0�4�P�纣�KL�5���i��;���i���?�_5L<��ղ-h�U�1��Tm��]uL�T��!L��=ꪦ����٪帊�ڎۆ?��(�f����놭�������D��P��c���ă���u.�E�@� Y.B�T�o ��uh�����!�k�Pm�nk���{PeZ�jk:��_��[`wt�|��>���倁�VTϱ�=�u� ]�T�0�=�ة�uh>�>0��9�Cp)�V=KQu^�TT�s� �R}0�p/~F(eX�w]հ,”~%@B�:�v”~��4 Zj�W�����e��fY�)�z�ޥm֊�Ἲ���΋�R��w��<��s5�כc�-0�y[�|�A[���������*�v�+ tGʑs����N=�;��-�Q��x z��� b:�� �� ����������T��&��zO��>�Zd�(j>����b��]w� b��/c�q���i0��rb��]����{�lTN���S��;�1��X�N���X;R�c�p��<9�o!' hkm߅޵�`���(.�^x�;6�7�>,�c9`f �̺��U2�&:.#.8r�`��ݳ�k���mïa~���ਚ�p�P�v����.�����!>+f�؅�J�� s �M��X�����G���6��ᣴ�� h-�&�ַJ�<��Rj�c; ��p�c� � (,~�P�b��Ǐ�4�ѧ/��ܛI�I���OW�A8:QT�QZ���V�U��DŽZήjfnw]�O�6�8x�2uJ�o �KcW��?W�g?��� ����|.��i+��͉��i੻0�h3�����F��t���A�f�)��K��]�h�Ȅ%A�d��~��j_��I=�6޽{�����lPe�z)+8_��.��x]�ε���K��T�J�A� �o���ol���e�N�fH��Q���� ��,4`�y�G��ќM��d�U{`���*F������-�M�V´�U����Q�O��Q�E@��]k�u�Qǁ�+n� ^2�<��:��C��M�CN�I^��r2I����.�6�Q�f�Q��ϺA�fӪ���6M�i�u{�U'HD���Ȃ6 ;du 4=��]�}_�k{�s��Iu%CdɅ�XƋ%��ƅ��u<(hĿՌ�G�VܹDG܃���la2</p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/shendet/" rel="tag">Shëndet</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/vip-pages/" rel="tag">VIP PAGES</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fsi-te-behemi-te-suksesshem-ne-jete%2F&t=Si%20t%C3%AB%20b%C3%ABhemi%20t%C3%AB%20%20suksessh%C3%ABm%20n%C3%AB%20jet%C3%AB"><span>Facebook</span></a><a href="#" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fsi-te-behemi-te-suksesshem-ne-jete%2F&text=Si%20t%C3%AB%20b%C3%ABhemi%20t%C3%AB%20%20suksessh%C3%ABm%20n%C3%AB%20jet%C3%AB"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Si%20t%C3%AB%20b%C3%ABhemi%20t%C3%AB%20%20suksessh%C3%ABm%20n%C3%AB%20jet%C3%AB https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fsi-te-behemi-te-suksesshem-ne-jete%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Si%20t%C3%AB%20b%C3%ABhemi%20t%C3%AB%20%20suksessh%C3%ABm%20n%C3%AB%20jet%C3%AB&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fsi-te-behemi-te-suksesshem-ne-jete%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-256670 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-shendetesi"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/pija-qe-forcon-zemren-dhe-jep-vite-jete-mjaftojne-3-filxhane-ne-dite/" title="Pija që forcon zemrën dhe jep vite jetë, mjaftojnë 3 filxhanë në ditë"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-525.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/shendetesi/" class="category-53">Shëndetësi</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/pija-qe-forcon-zemren-dhe-jep-vite-jete-mjaftojne-3-filxhane-ne-dite/" title="Pija që forcon zemrën dhe jep vite jetë, mjaftojnë 3 filxhanë në ditë">Pija që forcon zemrën dhe jep vite jetë, mjaftojnë 3 filxhanë në ditë</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256661 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-shendetesi"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/sa-shume-seks-ne-jave-na-ben-te-lumtur/" title="Sa shumë seks në javë na bën të lumtur?"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-524.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/shendetesi/" class="category-53">Shëndetësi</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/sa-shume-seks-ne-jave-na-ben-te-lumtur/" title="Sa shumë seks në javë na bën të lumtur?">Sa shumë seks në javë na bën të lumtur?</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256634 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-shendetesi"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/asnje-humbje-jete-dhe-44-te-infektuar-me-covid-ne-vend/" title="Asnjë humbje jete dhe 44 të infektuar me Covid në vend"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-517.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/shendetesi/" class="category-53">Shëndetësi</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/asnje-humbje-jete-dhe-44-te-infektuar-me-covid-ne-vend/" title="Asnjë humbje jete dhe 44 të infektuar me Covid në vend">Asnjë humbje jete dhe 44 të infektuar me Covid në vend</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256547 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-shendetesi"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/melcia-komponenti-i-pafajshem-qe-rrit-rrezikun-e-kancerit/" title="Mëlçia/ Komponenti “i pafajshëm” që rrit rrezikun e kancerit"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-505.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/shendetesi/" class="category-53">Shëndetësi</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/melcia-komponenti-i-pafajshem-qe-rrit-rrezikun-e-kancerit/" title="Mëlçia/ Komponenti “i pafajshëm” që rrit rrezikun e kancerit">Mëlçia/ Komponenti “i pafajshëm” që rrit rrezikun e kancerit</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px" /></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/pija-qe-forcon-zemren-dhe-jep-vite-jete-mjaftojne-3-filxhane-ne-dite/" class="featured_image_sidebar" title="Pija që forcon zemrën dhe jep vite jetë, mjaftojnë 3 filxhanë në ditë"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-525.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/pija-qe-forcon-zemren-dhe-jep-vite-jete-mjaftojne-3-filxhane-ne-dite/" title="Pija që forcon zemrën dhe jep vite jetë, mjaftojnë 3 filxhanë në ditë" class="vce-post-link">Pija që forcon zemrën dhe jep vite jetë, mjaftojnë 3...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/sa-shume-seks-ne-jave-na-ben-te-lumtur/" class="featured_image_sidebar" title="Sa shumë seks në javë na bën të lumtur?"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-524.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/sa-shume-seks-ne-jave-na-ben-te-lumtur/" title="Sa shumë seks në javë na bën të lumtur?" class="vce-post-link">Sa shumë seks në javë na bën të lumtur?</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/asnje-humbje-jete-dhe-44-te-infektuar-me-covid-ne-vend/" class="featured_image_sidebar" title="Asnjë humbje jete dhe 44 të infektuar me Covid në vend"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-517.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/asnje-humbje-jete-dhe-44-te-infektuar-me-covid-ne-vend/" title="Asnjë humbje jete dhe 44 të infektuar me Covid në vend" class="vce-post-link">Asnjë humbje jete dhe 44 të infektuar me Covid në...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/melcia-komponenti-i-pafajshem-qe-rrit-rrezikun-e-kancerit/" class="featured_image_sidebar" title="Mëlçia/ Komponenti “i pafajshëm” që rrit rrezikun e kancerit"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-505.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/melcia-komponenti-i-pafajshem-qe-rrit-rrezikun-e-kancerit/" title="Mëlçia/ Komponenti “i pafajshëm” që rrit rrezikun e kancerit" class="vce-post-link">Mëlçia/ Komponenti “i pafajshëm” që rrit rrezikun e...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/seksi-testi-qe-zbulon-nese-zemra-juaj-do-te-duroje/" class="featured_image_sidebar" title="Seksi/ Testi që zbulon nëse zemra juaj do të durojë"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-502.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/seksi-testi-qe-zbulon-nese-zemra-juaj-do-te-duroje/" title="Seksi/ Testi që zbulon nëse zemra juaj do të durojë" class="vce-post-link">Seksi/ Testi që zbulon nëse zemra juaj do të durojë</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ document.oncontextmenu = function() { return false; }; document.onselectstart = function() { if (event.srcElement.type != "text" && event.srcElement.type != "textarea" && event.srcElement.type != "password") { return false; } else { return true; } }; if (window.sidebar) { document.onmousedown = function(e) { var obj = e.target; if (obj.tagName.toUpperCase() == 'SELECT' || obj.tagName.toUpperCase() == "INPUT" || obj.tagName.toUpperCase() == "TEXTAREA" || obj.tagName.toUpperCase() == "PASSWORD") { return true; } else { return false; } }; } document.ondragstart = function() { return false; }; /*]]>*/ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-flexible-shortcodes/js/main.js?ver=1' id='mks_shortcodes_js-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/imagesloaded.min.js?ver=4.1.4' id='imagesloaded-js'></script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'> /* <![CDATA[ */ var vce_js_settings = {"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; /* ]]> */ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js?ver=2.9.1' id='vce-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-easy-social-share/assets/js/main.js?ver=1.2.9' id='meks_ess-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=5.8.5' id='wp-embed-js'></script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->