Shëndetësi

Shurupi i trëndafilit, antioksidanti i fuqishëm që do t’ju largojë stresin


<br/> </head><br/> <body id="readabilityBody" readability="51"></p> <p>��}�rG��q���YH6���$�CR��a��X�����Q@��4����ؗ�’b�y����O�%’��h��R����fvwUeeeeefeeU=�w�˄�A�{�� h�?hd���g ����_4�~2�I�Պ��V�}��”�z�{��,��;�i��Ə��HNc�KJ�u��*�x$��aBs����Q�”(�����lZ,�!;h�}v��i^�y�{���cc��$��O���}HY��@��}�?,��”c)�P��� �hDR4h�L��;�|��A2� ��}a� 2j4J:�����l Ӡu�H%n�|�B���� ��,����ಖ��%RN���8Xʅ��rl���v��օm�� �j��Ţ��r��t+<@��5=Э�0��o�x�[�� �]��Q7Jrxi��0��wwB��Kc�+�`�FG�.�] ӣc���5�u�Z;Ă�۾k�u�Xpx�i��X�WUU��0��n�!��]P����8�Ӛ�����/� ��V�#�f��B�~��!��sIҸ��1C�~���8�.zQKU�@���A��i'Ш�V��9�������k���:��{�Iڨ��Z�m8��؊�XZ���{����O�0s∝�� 3B����I�� �6QM%� �C4�h�?��4`~���ՉS��z~�����q6=`��^ !�iߏ$�Q���b��n��=�����RJ�̗4Eu����~�R�C��~��&�v�tB=Ϗ�&U5�N'��82h:���4�=F3�4��" b�e-��R���qx�I��:��i$XQz�X&��2�g����=��^��H|�<���>�(�?�’�?e����+^�������x1���Ew�F��x_�%@�A����”�ɛ�0�H� ��Hg9 �C?����bhAI�?*�l�}�“��y�1�,’Xq��ه�2P��7q4��|x�L��A�e�N1�����Xq,b��)��O@.�_#��/�L��/} 9٨��+b�R�g���’��-���&H�4@��_o�M.��8+��'(�P��Pن����Xw��^�L,_Y,):�흁�」�TEҜW��V���~���{~�_ MikJ[�W@þI<�����6�)��0?T$KW���Y<�����e�����ZV���&ʌ�϶�WjE��Z��%�ݥ�W�Ef����wb��$�~���oK���Y�>��<)����Īx_ᴭy��'^�E�h~m��ʺ k)�b�?q+���u^�8�/��_��N&>��������r��^*w�I���ip$�l��җ���A�}���,_V����ی8 �g�9`��r���%Nя��A�{�j�ƻw`�r� ��u�d��X3�^�I��fyw�V`�ޟM�%���72���QXh�nV2�ϱ��27h-���*B��,��”E���R�H�%����!y��-�q{�y�2�Q�0�V�`����0K�wB��L�i�h��H�|�I�”�5�4J��I|������i(�R7˚��ɕ”��M͖o�Q7(@����R�Ȳ��,=0p��,�ʬ�-d�OA�W��<�����-��i���̳��L0TeU�> �9��W��)�”I��}ݣ�|WD~�F��#P�N�k�_��:��U�m�CAfG6wڈ���3�z��d�1v�����|4��&{��l’���CnpPn�ֳ[�_�E^t��”H}(�*zk��U��� !����+%qR$�Cw�h��y<�ې����$Y�]��D�B����D�i��<���C;�K �~ J�3ؤ^$�.���?OcA�v�|���#0e�J��&W�����n�[e�0���oތ�������=dL������ܼ�s�O�m��TK5�XD�t_��������"�9���s�z/ЉJ8a���8��u9!�Nt�Te+�i�U���V�����Re�ş��i�f��G� �Z^�Ԃ?����|��0֚����U��m��J�ٻw�K[�dmfl�Ա� iBQ.�����@!�@yQdy�`o�Z_�}��}^���<��K�y����K =yA����_JOK��}�����p6��OF�?�;`���л�����f>��l����n��EF�N��j��4o���K:/���_��[�dq�{DO.p%�R���$�֯� E�׭�mmU����`�&`tD������8��M�8b��0��*و�;0 �e�����W�$��K⚱&W���ȴ4h�@G6��d�EUt��;����C�31e��R�6!�g�&��V��<q>̓�j�˪�g�+��Zj��ڀ��qހ{�O@[l)ں�� �ѻS^�a��^!�Z�[Tl ���eX��12Kc����Lj-(v=�E�5i)��M���2�*u�0�&d� +��c8�2��d0�0��i�b�f h(������v������z��4����$E͞�[�0�J�zEki^��%��cl�Y֒e����,Ck��e)���9�X|G3{��${_��{uf���T�ڍW�Z��T�;%V08�`���r�9�m�U��,t2�f|օ�� 1���,�ApV���U���lQ�#A��S�Y�(�$͘�(/U{�+AK��H}�Vd2�”A�0ង�ۃ���&�V+�}��(/��Hn��iٶ��т�N�a�$4���S���ޫ*�in�’4�X0i��`��o�|�ے�ub��f�AtK.AAg�ZJ��{�.$̃����$ᲪR�Dʀ4��T�5Z4�hѨ”w��O�����~���O��~���K��| �(��%pB�}g3��o�C������_’�T��� �>���_~{ ‘E6�Ŝ/�>x����K��1������ �����4`��~�`�BZ��eBv|��!�,�(�=�2���7�CYx��=&�Q�����}l^ �݃��~����^���7Kfٟ�c�LJ�B�-xO߀M�}�|�p��ܧ�-�}���Hr5˱ӕT�@�<�����p<���� �U�S��o�?��CWΨ���i>���l���)�w���b�G d�N���Eإ”:��ǥ� 8���� �RnI�9���&q���t�/t�� �ǥE5��������-�v�ZX���� B���˚���Q���h�# �o%Y֦��׺4)�@�C� S�_嫥%�� �Y_��Z�^�ZDh��F�e�_<~"?�/��>i��x�:��� �u��`۬#ϲ��Dm�/e�I��GDd�A��hf-��6֑{ 2;q<��pz����X`~H��v=��:��P �М|OO��_�@��z�]���b T�nف�`���Ґ�]�fB�����HO������7g(u� ��n�T�;�[������i;�2��:cC=� �DZ��W<FV�bg?�o�#���Z�g�ޔF�6.@�ru��uH6P��]��6L4�lP�A����Q�71���lۤ^MVtB'�DZ���&�Dug��V��k��k[i7���ժ��D�a��� �j��/���� �ݯ�n�q�v��,'���elD�"���o̒��>�V[PT�4�3��*�4�.��:�GMb�GR�:���kY��Y��S(�$y� |5��������*�FE6��,�~��+�W����w�’�[�’�F9�(�Vaǻ�Z������ܕ�%�)��S��q�U���ɵ����۶!�Z��O� �C�5�07`��^p��D��d�*6� �F�%���l� [�R�1����Ed����L� !WM^��D�pC�6[��1�|�s�m+�nیQG�H� >}x?�%��� ��+[���]�����)/�ǹA����e׭� 7jKւ�/�c��GĮ���ܖ�Z��);�?_V”�;GAn&zD@ ז�ή��U���”#��5u>�|Ě6B��p?�?��D[wv/X�樏�,Sn���:Qh��M`�n�qJ� �����rO3v��Ɔ,��R������y�q��Ʈ�07�7�/�W�;Xi_[�’����0��,�Y �?O[�Jb�kF@�j��Hc(�J�X ��_.�/[0��{����0� ʗ��hR�O{�{�߲iȽ�s�+��M�����_�ޮ������{~��’��ӴH�F�C��~st��r��ˏZ �$9</q></p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/shendet/" rel="tag">Shëndet</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/wwinstant/" rel="tag">wwinstant</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fshurupi-i-trendafilit-antioksidanti-i-fuqishem-qe-do-tju-largoje-stresin%2F&t=Shurupi%20i%20tr%C3%ABndafilit%2C%20antioksidanti%20i%20fuqish%C3%ABm%20q%C3%AB%20do%20t%E2%80%99ju%20largoj%C3%AB%20stresin"><span>Facebook</span></a><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fshurupi-i-trendafilit-antioksidanti-i-fuqishem-qe-do-tju-largoje-stresin%2F&text=Shurupi%20i%20tr%C3%ABndafilit%2C%20antioksidanti%20i%20fuqish%C3%ABm%20q%C3%AB%20do%20t%E2%80%99ju%20largoj%C3%AB%20stresin"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Shurupi%20i%20tr%C3%ABndafilit%2C%20antioksidanti%20i%20fuqish%C3%ABm%20q%C3%AB%20do%20t%E2%80%99ju%20largoj%C3%AB%20stresin https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fshurupi-i-trendafilit-antioksidanti-i-fuqishem-qe-do-tju-largoje-stresin%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Shurupi%20i%20tr%C3%ABndafilit%2C%20antioksidanti%20i%20fuqish%C3%ABm%20q%C3%AB%20do%20t%E2%80%99ju%20largoj%C3%AB%20stresin&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fshurupi-i-trendafilit-antioksidanti-i-fuqishem-qe-do-tju-largoje-stresin%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg" alt="" width="300" height="169"/></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-237318 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-shendetesi"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/shba-autorizon-vaksinat-perforcuese-te-covid-it-per-femijet-5-deri-ne-11-vjec/" title="SHBA autorizon vaksinat përforcuese të Covid-it për fëmijët 5 deri në 11 vjeç"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-219.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/shendetesi/" class="category-53">Shëndetësi</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/shba-autorizon-vaksinat-perforcuese-te-covid-it-per-femijet-5-deri-ne-11-vjec/" title="SHBA autorizon vaksinat përforcuese të Covid-it për fëmijët 5 deri në 11 vjeç">SHBA autorizon vaksinat përforcuese të Covid-it për fëmijët 5 deri në 11 vjeç</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-237236 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-shendetesi"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/mbivleresojne-shpeshtesine-njerezit-ne-marredhenie-romantike-e-perceptojne-refuzimin-seksual-me-shume-se-tjeret-studimi/" title="“Mbivlerësojnë shpeshtësinë!”- Njerëzit në marrëdhënie romantike e perceptojnë refuzimin seksual më shumë se tjerët (STUDIMI)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-218.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/shendetesi/" class="category-53">Shëndetësi</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/mbivleresojne-shpeshtesine-njerezit-ne-marredhenie-romantike-e-perceptojne-refuzimin-seksual-me-shume-se-tjeret-studimi/" title="“Mbivlerësojnë shpeshtësinë!”- Njerëzit në marrëdhënie romantike e perceptojnë refuzimin seksual më shumë se tjerët (STUDIMI)">“Mbivlerësojnë shpeshtësinë!”- Njerëzit në marrëdhënie romantike e perceptojnë refuzimin seksual më shumë se tjerët (STUDIMI)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-237099 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-shendetesi"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/rriten-te-semuret-me-zemer-dhe-trajtimet-me-radioterapi-mjeket-parashikojne-shtim-te-rasteve/" title="Rriten të sëmurët me zemër dhe trajtimet me radioterapi/ Mjekët parashikojnë shtim të rasteve"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-206.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/shendetesi/" class="category-53">Shëndetësi</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/rriten-te-semuret-me-zemer-dhe-trajtimet-me-radioterapi-mjeket-parashikojne-shtim-te-rasteve/" title="Rriten të sëmurët me zemër dhe trajtimet me radioterapi/ Mjekët parashikojnë shtim të rasteve">Rriten të sëmurët me zemër dhe trajtimet me radioterapi/ Mjekët parashikojnë shtim të rasteve</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-237030 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-shendetesi"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/zhduket-koronavirusi-ministria-e-shendetesise-vetem-6-infektime-dhe-asnje-humbje-jete/" title="“Zhduket” koronavirusi/ Ministria e Shëndetësisë: Vetëm 6 infektime dhe asnjë humbje jete"> <img width="145" height="100" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/spitali-infektiv-covid-te-burgosur-ambulance-18-145x100.jpg.pagespeed.ce.PpIhbkuvDc.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/spitali-infektiv-covid-te-burgosur-ambulance-18-145x100.jpg.pagespeed.ce.PpIhbkuvDc.jpg 145w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xspitali-infektiv-covid-te-burgosur-ambulance-18-300x204.jpg.pagespeed.ic.qWy0D3Z5wI.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xspitali-infektiv-covid-te-burgosur-ambulance-18-1024x697.jpg.pagespeed.ic.9ofodaQm8W.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xspitali-infektiv-covid-te-burgosur-ambulance-18-768x523.jpg.pagespeed.ic.k8BkeUyXt1.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xspitali-infektiv-covid-te-burgosur-ambulance-18-810x551.jpg.pagespeed.ic.r6suwPkkOh.jpg 810w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xspitali-infektiv-covid-te-burgosur-ambulance-18-1140x776.jpg.pagespeed.ic.B38Z4wtQYS.jpg 1140w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xspitali-infektiv-covid-te-burgosur-ambulance-18-380x260.jpg.pagespeed.ic.CIntWyDOca.jpg 380w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/spitali-infektiv-covid-te-burgosur-ambulance-18.jpg.pagespeed.ce.sBX7fMzRLk.jpg 1280w" sizes="(max-width: 145px) 100vw, 145px"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/shendetesi/" class="category-53">Shëndetësi</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/zhduket-koronavirusi-ministria-e-shendetesise-vetem-6-infektime-dhe-asnje-humbje-jete/" title="“Zhduket” koronavirusi/ Ministria e Shëndetësisë: Vetëm 6 infektime dhe asnjë humbje jete">“Zhduket” koronavirusi/ Ministria e Shëndetësisë: Vetëm 6 infektime dhe asnjë humbje jete</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg.pagespeed.ic.ZbwGpQHCXj.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg.pagespeed.ce.9qyKDA5e96.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg.pagespeed.ce.VZrsHz1X6V.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px"/></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/shba-autorizon-vaksinat-perforcuese-te-covid-it-per-femijet-5-deri-ne-11-vjec/" class="featured_image_sidebar" title="SHBA autorizon vaksinat përforcuese të Covid-it për fëmijët 5 deri në 11 vjeç"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-219.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/shba-autorizon-vaksinat-perforcuese-te-covid-it-per-femijet-5-deri-ne-11-vjec/" title="SHBA autorizon vaksinat përforcuese të Covid-it për fëmijët 5 deri në 11 vjeç" class="vce-post-link">SHBA autorizon vaksinat përforcuese të Covid-it për...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/mbivleresojne-shpeshtesine-njerezit-ne-marredhenie-romantike-e-perceptojne-refuzimin-seksual-me-shume-se-tjeret-studimi/" class="featured_image_sidebar" title="“Mbivlerësojnë shpeshtësinë!”- Njerëzit në marrëdhënie romantike e perceptojnë refuzimin seksual më shumë se tjerët (STUDIMI)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-218.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/mbivleresojne-shpeshtesine-njerezit-ne-marredhenie-romantike-e-perceptojne-refuzimin-seksual-me-shume-se-tjeret-studimi/" title="“Mbivlerësojnë shpeshtësinë!”- Njerëzit në marrëdhënie romantike e perceptojnë refuzimin seksual më shumë se tjerët (STUDIMI)" class="vce-post-link">“Mbivlerësojnë shpeshtësinë!”- Njerëzit në...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/rriten-te-semuret-me-zemer-dhe-trajtimet-me-radioterapi-mjeket-parashikojne-shtim-te-rasteve/" class="featured_image_sidebar" title="Rriten të sëmurët me zemër dhe trajtimet me radioterapi/ Mjekët parashikojnë shtim të rasteve"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-206.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/rriten-te-semuret-me-zemer-dhe-trajtimet-me-radioterapi-mjeket-parashikojne-shtim-te-rasteve/" title="Rriten të sëmurët me zemër dhe trajtimet me radioterapi/ Mjekët parashikojnë shtim të rasteve" class="vce-post-link">Rriten të sëmurët me zemër dhe trajtimet me...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/zhduket-koronavirusi-ministria-e-shendetesise-vetem-6-infektime-dhe-asnje-humbje-jete/" class="featured_image_sidebar" title="“Zhduket” koronavirusi/ Ministria e Shëndetësisë: Vetëm 6 infektime dhe asnjë humbje jete"><span class="vce-post-img"><img width="145" height="100" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/spitali-infektiv-covid-te-burgosur-ambulance-18-145x100.jpg.pagespeed.ce.PpIhbkuvDc.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/spitali-infektiv-covid-te-burgosur-ambulance-18-145x100.jpg.pagespeed.ce.PpIhbkuvDc.jpg 145w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xspitali-infektiv-covid-te-burgosur-ambulance-18-300x204.jpg.pagespeed.ic.qWy0D3Z5wI.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xspitali-infektiv-covid-te-burgosur-ambulance-18-1024x697.jpg.pagespeed.ic.9ofodaQm8W.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xspitali-infektiv-covid-te-burgosur-ambulance-18-768x523.jpg.pagespeed.ic.k8BkeUyXt1.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xspitali-infektiv-covid-te-burgosur-ambulance-18-810x551.jpg.pagespeed.ic.r6suwPkkOh.jpg 810w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xspitali-infektiv-covid-te-burgosur-ambulance-18-1140x776.jpg.pagespeed.ic.B38Z4wtQYS.jpg 1140w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xspitali-infektiv-covid-te-burgosur-ambulance-18-380x260.jpg.pagespeed.ic.CIntWyDOca.jpg 380w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/spitali-infektiv-covid-te-burgosur-ambulance-18.jpg.pagespeed.ce.sBX7fMzRLk.jpg 1280w" sizes="(max-width: 145px) 100vw, 145px"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/zhduket-koronavirusi-ministria-e-shendetesise-vetem-6-infektime-dhe-asnje-humbje-jete/" title="“Zhduket” koronavirusi/ Ministria e Shëndetësisë: Vetëm 6 infektime dhe asnjë humbje jete" class="vce-post-link">“Zhduket” koronavirusi/ Ministria e Shëndetësisë:...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/njihet-si-bima-e-lumturise-kjo-lule-lehteson-depresionin-dhe-emocionet-negative/" class="featured_image_sidebar" title="Njihet si “bima e lumturisë”/ Kjo lule lehtëson depresionin dhe emocionet negative"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-196.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/njihet-si-bima-e-lumturise-kjo-lule-lehteson-depresionin-dhe-emocionet-negative/" title="Njihet si “bima e lumturisë”/ Kjo lule lehtëson depresionin dhe emocionet negative" class="vce-post-link">Njihet si “bima e lumturisë”/ Kjo lule lehtëson...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript">//<![CDATA[ document.oncontextmenu=function(){return false;};document.onselectstart=function(){if(event.srcElement.type!="text"&&event.srcElement.type!="textarea"&&event.srcElement.type!="password"){return false;}else{return true;}};if(window.sidebar){document.onmousedown=function(e){var obj=e.target;if(obj.tagName.toUpperCase()=='SELECT'||obj.tagName.toUpperCase()=="INPUT"||obj.tagName.toUpperCase()=="TEXTAREA"||obj.tagName.toUpperCase()=="PASSWORD"){return true;}else{return false;}};}document.ondragstart=function(){return false;}; //]]></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-flexible-shortcodes,_js,_main.js,qver==1+wp-includes,_js,_imagesloaded.min.js,qver==4.1.4.pagespeed.jc.nffKE9a7ud.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_ry$qd0yTOQ);</script> <script>eval(mod_pagespeed_wa0XxGETnw);</script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'>//<![CDATA[ var vce_js_settings={"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; //]]></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js,qver=2.9.1.pagespeed.ce.Dhx4f2kzoD.js' id='vce-main-js'></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-easy-social-share,_assets,_js,_main.js,qver==1.2.7+wp-includes,_js,_wp-embed.min.js,qver==5.8.4.pagespeed.jc.31AzNLfW6y.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_FyhvWwV6T3);</script> <script>eval(mod_pagespeed_7yfPDZkhaw);</script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->