Maqedoni

“Shuplakat”, Gruevski shpallet fajtor dhe dënohet me një vjet e 6 muaj burg

Gruevski dhe Janakieski shpallen fajtorë për r

Gruevski dhe Janakieski shpallen fajtorë për rastin “Shuplakat”. Gruevski dënohet me një vjet e gjysmë burg, derisa ish ministri Mile Janakieski dënohet më një vjet burg me kusht. Një vjet burg me kusht në rast se në katër vitet e ardhshme nuk e përsërti veprën.