Showbiz

Shumë zhurmë për asgjë! Atdheu i bie larg e larg raportit me Borën, por në fund…

Atdhe
Xharavina
është
përfolur
shume
per
marrë

Atdhe
Xharavina
është
përfolur
shume
per
marrëdhenien
e
tij
me
prezantusen
Bora
Zemani
.

intervistën
e
fundit
për
mediat,
ka
publikuar
disa
mesazhe

cilat
shkaktuan
zhurmë

rrjet
menjëherë
pas
publikimit

promos

emisionit.


Moderatorja
i
kërkoi
Atdheut

tregonte
për
publikun
disa
mesazhe
me
Borën,
gjë

cilën
ai
e
ka
bërë
për
t`i
shpëtuar
specit
djegës.

mesazhet
e
publikuara,
Atdheu
tregon
se
si
shkëmbenin
zemra
ata

dy.

Por

fakt
mesazhet

ai
publikoi
ai
ishin
me
shoqen
e
ngushtë
Sibora
dhe
jo
me
moderatoren
Bora
Zemani.
Përgjatë
gjithë
emisionit
ai
mohoi
lidhjen
me
Borën,
duke
hedhur
poshtë
edhe
foto

ndryshme

kanë
qarkulluar

rrjetet
sociale
mes
tij
dhe
moderatores.

Atdheu
sqaroi
dhe
një
foto

Borës

kishte
publikuar

Instagramin
e
tij,
ku
shkruante
se
i
mungonte
shumë.
Sipas
tij
dedikimi
nuk
ishte
për
moderatoren,
por
për
vetë
programin,
ku
dhe
ai
ishte
pjesë
gjatë
sezonit

parë.


”Ishte
boomerang,
jo
foto,
po
njerëzit
e
kanë
bërë
screenshoot,
me
fytyrën
e
gocës
(Borës)
dhe
me
mbishkrimin
tim.
Por

ta
shohësh
atë
boomerang,
kupton

kam
kapur
edhe
opinionistin
,
edhe
emisionin,
sepse
ishte
puntata
e
parë
e
sezonit

ri.
Dhe
thash
që:
‘Tani

po

shoh
nga
ekrani,
po
kuptoj
sa

mungon’,
e
kisha
për
Përputhen”,
 tha
Atdheu.


këtë
mënyrë,
herë
duke
përdorur
Borën,
herë

tjera
hijeshinë
e
tij,
Atdheu
ia
ka
dalë


jetë

qendër

vëmendjes

mediave
rozë.