Lajme

Shteti që ka më shumë shqiptarë se sa vetë Shqipëria dhe Kosova

Edhe pse të gjithë mendojmë që në Shqipëri jetojnë më së shumti shqiptarë në botë, atëher jemi gabim.

Në një video të publikuar ditë më parë në rrjetet social, ku shfaqë 28 shtetet e botës me më shumë shqiptarë, doli të jetë Turqia me mbi 5 milionë shqiptarë, gjë që lë në vendin e dytë Shqipërinë me mbi 2.8 Milion shqiptarë.

Ju ftojmë ta ndiqni videon më poshtë me 28 shtetet me më së shumti shqiptarë në botë: