Lajme

Shtatë kandidatë për deputetë të PDK’së nga Vushtrria

Dega e PDK-së në Vushtrri ka bërë zgjedhjen e kandidatëve për deputetë nga dega e PDK-së në Vushtrri.

7 kandidatë nga Vushtrria që do t’i hyjnë garës deputetë nga radhët e Degës së PDK-së në Vushtrri.

Listën e ka bërë të ditur shefi i asamblistëve të PDK-së në Vushtrri, Ilmi Azemi, përmes një njoftimi në Facebook.

Ai ka thënë se nga Partia Demokratike e Kosovës, dega në Vushtrri, ka propozuar,. Kurtan Kajtazi, Xhevahire Izmaku, Ferit Idrizi, Isa Hajrizi,  Jeton Salihu, Bajram Beqiri dhe Menduh Abazi.