Kronika e Zezë Lajme

Shqiptarit i vlonë gjaku, përleshje me armë dhe sopat në mes të rrugës në Veternik

Gazeta Insajderi, ka gjiruar përleshjen e këtyre dy personave, ku në duar ata mbanin armë zjarri dhe sopat.

Mirëpo me të ardhur policia në vend të ngjarjes të personat kanë ikur nga vendi i ngjarjes. Insajderi ka kontaktuar edhe policinë mirëpo ende nuk ka marr një përgjigje lidhur me rastin.

Më poshtë mund të shihni pamje nga kjo përleshje: