Shqipëri

Shqipëri: 311 persona të infektuar, 6 viktima nga COVID-19

Sipas buletinit ditor të Ministrisë së Shëndet

Sipas buletinit ditor të Ministrisë së Shëndetësisë gjatë 24 orëve të fundit, në Shqipëri janë konstatuar këto shifra të infektimit me koronavirus:

Të infektuar të rinj 311 persona
Të vdekur 6 persona

Reklamo bizensin tuaj ketu

Të shëruar 85 persona

Testime gjithsej 1397 persona

Në përgjithësi, situate e koronavirusit dhe gjendja në spitale është si më poshtë:

Të infektuar gjithsej 20,004 persona

Të shëruar 10,893 persona

Të infektuar aktivë 8,618 persona

Humbje jete 493 persona

Gjendja në spitale është si më poshtë:

Të shtruar gjithsej në spitale 289 persona

Terapi intensive 11 persona

Në intubim 5 persona