Kosovë

Shpend Ahmeti ka një shpjegim për rrugën me kalldrëm në Prishtinë që u tha se u mbulua me asfalt

Dje ka qarkulluar një fotografi ku shihej duke u mbuluar me asfalt një rrugë me kalldërm, në zonën “Prishtina e vjetër”.

Pas kësaj kishte reagime të shumta, e vetë kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, theksoi se nuk janë mbuluar kalldërmat.

Por, edhe përkundër kësaj u insistua të ketë ndodhur një gjë e tillë, por Ahmeti ka ardhur me një tjetër shpejgim.

Ahmeti tha në këtë rrugë ka qenë asfalt qe plotë vite dhe gjatë gërryerjes kanë hasur në kalldërm, gjë që më vonë e kanë ndërruar projektin për ta rikthyer përsëri kalldërmin.

Pash disa statuse që insistojnë që kemi mbuluat një pjesë me asfalt. Në fakt ka qenë asfalt qe plotë vite. Kur e kanë gryer për asfaltim e kemi parë që ka kalldërm përfundi. Kemi insistuar dhe kemi ndërruar projektin për ta kthyer kalldërmen. Pra jo që kemi mbuluar, por kemi shpluar kalldërmen“, ka shkruar Ahmeti në Facebook.