Lajme

Shkëlzen Gashi: Pse për 20 vjet shteti i Kosovës nuk i regjistroi sa civilë shqiptarë janë vrarë nga forcat serbe?

Pse për 20 vjet shteti i Kosovës nuk i regjistroi sa civilë shqiptarë janë vrarë nga forcat policore e ushtarake sërbo-jugosllave më 1998-1999? Ku ishin dhe çfarë bënë ata që e udhëhoqën Kosovën për këto 20 vjet?“, ka shkruar analisti Shkëlzen Gashi në rrjetin e tij social, duke sjellë në vëmendje krimet serbe të kryera nga forcat serbe të cilat nuk trajtohen nga Gjykata Speciale e cila ka ngritur aktakuza ndaj disa prej themeluesve të UÇK-së.