Showbiz

Shërohet nga coronavirusi kreu i AKK-së

Kreu i Autoritetit Kosovar i Konkurrencës(AKK),

Kreu i Autoritetit Kosovar i Konkurrencës(AKK), Valon Prestreshi ka shkruar në Facebook se është shëruar plotësisht nga coronavirusi.

“Të dashur familjar dhe miq, Sot, pas testimit të tretë për Covid 19, kam dalur Negativ. Nga e hëna, Autoriteti i Konkurrencës zgjohet nga gjumi”, ka shkruar Patreshi në Facebook.

Ka disa figura publike që janë infektuar me coronavirus në Kosoë pas numrit të madh të rasteve të të infektuarëve. /Insajderi.com/