Lajme

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Personave të Moshuar, Zemaj viziton Shtëpinë e Pleqve në Prishtinë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka shënuar sot Ditën Ndërkombëtare të Personave të Moshuar.

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Armend Reçica dhe drejtori i IKShPK-së, me rastin e shënimit të kësaj dite ka vizituar Shtëpinë për Persona të Moshuar dhe pa Përkujdesje Familjare në Prishtinë.

Me këtë rast, nga ana e IKSHPK-së u mbajt një sesion këshillimor, si dhe u shpërndanë materiale këshilluese për të moshuarit.