Showbiz

Shau në mes të debatit në emisionit, rrëfehet gazetarja e videos virale: Sulm politik, nuk kisha nevojë për këtë lloj pompoziteti


<br/> </head><br/> <body id="readabilityBody" readability="51"></p> <p>��}�rG��q���H3�F�/�H IQ#�%[kj�s�v0 @h�/P_�F~طs���F�>ol�/���_r2����+z�15c�/U�YY�YYY�UO~׎[�吓^;O� X�ݯ�o���&��_����ʆ{�F�*!oD�5��Y�`���g��z,Iy�_�ۛ�ԭ��cM����h��?���qY�7^#�8�x��<����.�T�X��k#���$��<���Yo��G~�Sq�K���|д���)�. م�a�Q��D�3�� � Hƒ�N�8o��j$�x�_��˩�pc�V�����=���!-hkd=��eWЂ����f,� �6$���2����`���]�Mhp�G�. �F4���e�&4h�y�m���Ft���e:$Ѝ�0�ts��@7���/�-�!�nD�,t��/�:$n��p�.o`�11��m�)Q;��vA��19�~al�� :�������"��]c_hۤB�CE�"��ӬDU�+�țp���o� ��?��8���_tĿ���W*~B�t�U������7Ñaw|t?�x� �]%N���N�д (>�Iv�_�4�Ш��A�]��-SS-�3�Oh��<���kն<��vL�5G�< kSz�C�ߓ4����J<7'��� �2'��a�����!�#��/����'e�� ���e�J5� S��~��K����w2�x!��%]?�� u�������ލ�K��OuUs���a~���Z�n�Q{�����C�n���i�Y�g���`A:��?Ơ.CЉ�'�'l�6tl�X!T>+����< ��� �#?��{M2��Y Hê �� f���>N�6=·���(�ϔ���Z&�Qڃ’����i��$��B���y�:�x� �~�K�����H�M�p2���$�w��<��0�?�(����@i�(���� |�x� �CY�֕���'��E@&��= �D���IC�*5����)XUP �3?�]�z��_1K3rz� 9H$Y��h���%�����O�6dٴ��AP++��"`L%�o`���Ԇ�5��9�8�Ҍӂ��d�N�d&3�r*�I%3i ��/)�� VR�JN�g�#i�� a�f�L��Fk��=�y���8�Uʢ�����?�⟁P-jJ���J�8���ט�LI9�o��>~ׂؕd2�I�밷�?՞_~��7#rM�藟������Z�Ѐ��DCYlD’�Y2� �}r��8�WI����6�x�/�n ��(���)y��;��io�d�5�A����!����|�o�$�����q��G�0&�=E<��� O�m�'��h�0o>vV�L��_��=����ԏ�����J;6�B��Rޚ���s�Q8�,�’��x��c�d�Tjho4m���,�O��.ӂ��xu�!ItP(�:�zaxCK�� w�� *.� ]�J @S�Q�02�н�bI�j���X��ܶ!�?-��{`�n���R9�W&e���’������,�^d�=���Ə��S(�3��n��b�߫}ϛ��<|����s�L��ʕ��l�[a�����0�f�,8�&m���)gI�W<�߭A�.��z��KE�3�ix�f ����ۜ���G�+'�N�-}p�F��{p���[ٸ�8*��8��v�R���իK_�^���U�;��ҍ�n�����z5S�{l�p�в&e�*I���"�!U����!ao��1y��`_{�����w�H��J�~����H�"��<���X��a~2���bR ���o������N��ԡ�4��B���r7]��G� �����.M��x�o��^P�� �-�m��E �)�,�@0��� �����.�� 0c 5ES�O�p>��85�g�����r���#��)�������^?6ů-~��_OU��j��%�]��j#��붟 Z0���`�’��m�e��Vd䓉M�p��O7�m�u��pc�v~�Y���k �+�)��|,t�t|”�}�(�F~�o�����; wS����4i-�nll��e�?Jl�tŬT��㢡�M`�6�k������$�L.`������*�( 0]��5��D]�Ƭx��}��|W�=��|{�l���aK�O�ެKu�O��c����,y���RI�dj�����Z��>Nگ1xKc���8��v1#�� �r74���zk@�J�Z� t�o�%ҫAߒe����0,��eS�*;l�(�v��yJ�M��r���,�K��`=/�-��O��I����^��1��{�$��/C� �b;_Y}�.�e x�Cpw�lvm��’�t�(����7��>�|@ށ:��x�~��b &q(8���z�Z,��:4�����d�p�y(�A�T�(�#-H���}媲�k���{@��/�㜘��ʺ5���Y�.�k�r�v�㞙y�*V�� �8��ε�8<���1�Xl޴ ��"~����e=���A��I{T8���d���>��V27�a�Ԑ~� �B�8�^K��5`b6͢�,���Y�8��UeY�/[-�vp�x��9��S’���Gg”�4��M9��Ty’�3�� �p�S(���p�x�@b�����q��bYE�nh�e;�暎ـ�N�~Z’,��Z�`!�E?(�wn ��r���A�>��’Q� �IC~����/ApY���`l�(�t���E,��G]��b��d~��`Y�F@(�#�1���d��6ËZ���Gb:���Mw���n��v�G����O�.A�o�}�y��O�?$?�����>�����?���}�����G�0O{a���%�G�w��`_�#�5y�~��1�O�i�9 8|?�-���˳�Ezt�u�f!�”?�?=f��} ��7��CEF����’�N�ؼ��G����㖠m�^��8,”>����}<��1٭wY���r�=�˶�wI�o���m�v-�j��Y��'�S�x|��*���|;q��G�Ф��g�����ԈP��Zi2d�C���*q �>K�h�””� oRa�wu�L �� +���!�>iHi””*t���hBk�P��T�’ v � 9:�˗_�’��N�%�o � C�V”&�x6�Ƞ� ���+D!�s���Yl�GJ�ND�ʘ���j�|�9�DY�0:naw�”�Ba[I@��(���z���J�TIG�a��E��~�v����rˍ����,j�b�+]:̃� $(���ja�v�Z�/Wp�h/�l�”G�!���~�L >X]o{}��!s��ZƆl:`��o��=��K�&j�~)r�DO��=”���kg̀ESkbh�M�&����I/���ns@K�~.S.�݌ᝦ� X�!���ۧJ��tX�Տ��q�_�u�”���ہ�”���P�]�f̚O���<^��A��3�U��E,BPc$���8�����^@dɓF��*M����h�4����Ч�[��$ZA�ml�N���N�2$Q^-�Nt���>�u��k������9㘪F�P�+��ym3o�mC������A��2�i�!��9�;#�Y��Ġ��$�<��!���2j1Ka���X*׃�Lk5�8g&B#�7�b�p���X�-�5�����@7m� �# ��>~���� �H7ԍIO㖏Y�S�r*�(��B!��m�F��-E&+2����r�Fl[j�M���1?E�’��R�=m��#��L�L�%^�೧k[‘@�Ej�+�(��wC�_�>”���o�ڏ���6�1���>�8�GLx,x��:�w{P��>�m��[q����ͭ���;~#eQ�������zruu�d�l���=��u�J��Gp�Ե�=��v? �k��@���-��m�W�f�i-��q��<��ɫ uZ&hmےJ�5@W�*�B�A�J� O6Pc�#Ú�3&�Wh���;�������&1��p��1�Y�������p+�r'9�"��K�D|p�ɨ�3�6Cm�<em>�X������&�qG#w/���F,�rl�3�B�F�Zp�s$|�!�;�`&��tc�t�RE~���b/& b��(��j�s�1_:JI��t7�qzG���զ^�C׶���U�X˱��li�i�S5�i�� </em></p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/show-bizz/" rel="tag">Show-Bizz</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/wwinstant/" rel="tag">wwinstant</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fshau-ne-mes-te-debatit-ne-emisionit-rrefehet-gazetarja-e-videos-virale-sulm-politik-nuk-kisha-nevoje-per-kete-lloj-pompoziteti%2F&t=Shau%20n%C3%AB%20mes%20t%C3%AB%20debatit%20n%C3%AB%20emisionit%2C%20rr%C3%ABfehet%20gazetarja%20e%20videos%20virale%3A%20Sulm%20politik%2C%20nuk%20kisha%20nevoj%C3%AB%20p%C3%ABr%20k%C3%ABt%C3%AB%20lloj%20pompoziteti"><span>Facebook</span></a><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fshau-ne-mes-te-debatit-ne-emisionit-rrefehet-gazetarja-e-videos-virale-sulm-politik-nuk-kisha-nevoje-per-kete-lloj-pompoziteti%2F&text=Shau%20n%C3%AB%20mes%20t%C3%AB%20debatit%20n%C3%AB%20emisionit%2C%20rr%C3%ABfehet%20gazetarja%20e%20videos%20virale%3A%20Sulm%20politik%2C%20nuk%20kisha%20nevoj%C3%AB%20p%C3%ABr%20k%C3%ABt%C3%AB%20lloj%20pompoziteti"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Shau%20n%C3%AB%20mes%20t%C3%AB%20debatit%20n%C3%AB%20emisionit%2C%20rr%C3%ABfehet%20gazetarja%20e%20videos%20virale%3A%20Sulm%20politik%2C%20nuk%20kisha%20nevoj%C3%AB%20p%C3%ABr%20k%C3%ABt%C3%AB%20lloj%20pompoziteti https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fshau-ne-mes-te-debatit-ne-emisionit-rrefehet-gazetarja-e-videos-virale-sulm-politik-nuk-kisha-nevoje-per-kete-lloj-pompoziteti%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Shau%20n%C3%AB%20mes%20t%C3%AB%20debatit%20n%C3%AB%20emisionit%2C%20rr%C3%ABfehet%20gazetarja%20e%20videos%20virale%3A%20Sulm%20politik%2C%20nuk%20kisha%20nevoj%C3%AB%20p%C3%ABr%20k%C3%ABt%C3%AB%20lloj%20pompoziteti&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fshau-ne-mes-te-debatit-ne-emisionit-rrefehet-gazetarja-e-videos-virale-sulm-politik-nuk-kisha-nevoje-per-kete-lloj-pompoziteti%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg" alt="" width="300" height="169"/></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-236675 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/klubi-i-27-yjet-e-rrokut-qe-u-larguan-shume-heret/" title="‘Klubi i 27’/ Yjet e rrokut që u larguan shumë herët"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-176.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/klubi-i-27-yjet-e-rrokut-qe-u-larguan-shume-heret/" title="‘Klubi i 27’/ Yjet e rrokut që u larguan shumë herët">‘Klubi i 27’/ Yjet e rrokut që u larguan shumë herët</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236655 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/shkoja-me-femra-te-tjera-luaja-bixhoz-flas-dhe-me-ufo-t-endri-prifti-rrefen-jeten-pas-divorcit/" title="“Shkoja me femra të tjera, luaja bixhoz. Flas dhe me UFO-t”- Endri Prifti rrëfen jetën pas divorcit"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-173.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/shkoja-me-femra-te-tjera-luaja-bixhoz-flas-dhe-me-ufo-t-endri-prifti-rrefen-jeten-pas-divorcit/" title="“Shkoja me femra të tjera, luaja bixhoz. Flas dhe me UFO-t”- Endri Prifti rrëfen jetën pas divorcit">“Shkoja me femra të tjera, luaja bixhoz. Flas dhe me UFO-t”- Endri Prifti rrëfen jetën pas divorcit</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236627 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/alban-ramosaj-i-kthehet-keq-agim-docit-lere-rakine-uroj-te-jesh-gjalle-deri-vitin-tjeter/" title="Alban Ramosaj i kthehet keq Agim Doçit: Lëre rakinë! Uroj të jesh gjallë deri vitin tjetër"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-169.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/alban-ramosaj-i-kthehet-keq-agim-docit-lere-rakine-uroj-te-jesh-gjalle-deri-vitin-tjeter/" title="Alban Ramosaj i kthehet keq Agim Doçit: Lëre rakinë! Uroj të jesh gjallë deri vitin tjetër">Alban Ramosaj i kthehet keq Agim Doçit: Lëre rakinë! Uroj të jesh gjallë deri vitin tjetër</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236617 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/nuk-kam-asgje-kundra-adrola-zbulon-nese-e-ka-uruar-ish-burrin-per-lidhjen-e-re-me-fifin/" title="‘Nuk kam asgjë kundra’, Adrola zbulon nëse e ka uruar ish-burrin për lidhjen e re me Fifin"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-168.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/nuk-kam-asgje-kundra-adrola-zbulon-nese-e-ka-uruar-ish-burrin-per-lidhjen-e-re-me-fifin/" title="‘Nuk kam asgjë kundra’, Adrola zbulon nëse e ka uruar ish-burrin për lidhjen e re me Fifin">‘Nuk kam asgjë kundra’, Adrola zbulon nëse e ka uruar ish-burrin për lidhjen e re me Fifin</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg.pagespeed.ic.ZbwGpQHCXj.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg.pagespeed.ce.9qyKDA5e96.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg.pagespeed.ce.VZrsHz1X6V.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px"/></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/klubi-i-27-yjet-e-rrokut-qe-u-larguan-shume-heret/" class="featured_image_sidebar" title="‘Klubi i 27’/ Yjet e rrokut që u larguan shumë herët"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-176.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/klubi-i-27-yjet-e-rrokut-qe-u-larguan-shume-heret/" title="‘Klubi i 27’/ Yjet e rrokut që u larguan shumë herët" class="vce-post-link">‘Klubi i 27’/ Yjet e rrokut që u larguan shumë herët</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/shkoja-me-femra-te-tjera-luaja-bixhoz-flas-dhe-me-ufo-t-endri-prifti-rrefen-jeten-pas-divorcit/" class="featured_image_sidebar" title="“Shkoja me femra të tjera, luaja bixhoz. Flas dhe me UFO-t”- Endri Prifti rrëfen jetën pas divorcit"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-173.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/shkoja-me-femra-te-tjera-luaja-bixhoz-flas-dhe-me-ufo-t-endri-prifti-rrefen-jeten-pas-divorcit/" title="“Shkoja me femra të tjera, luaja bixhoz. Flas dhe me UFO-t”- Endri Prifti rrëfen jetën pas divorcit" class="vce-post-link">“Shkoja me femra të tjera, luaja bixhoz. Flas dhe me...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/alban-ramosaj-i-kthehet-keq-agim-docit-lere-rakine-uroj-te-jesh-gjalle-deri-vitin-tjeter/" class="featured_image_sidebar" title="Alban Ramosaj i kthehet keq Agim Doçit: Lëre rakinë! Uroj të jesh gjallë deri vitin tjetër"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-169.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/alban-ramosaj-i-kthehet-keq-agim-docit-lere-rakine-uroj-te-jesh-gjalle-deri-vitin-tjeter/" title="Alban Ramosaj i kthehet keq Agim Doçit: Lëre rakinë! Uroj të jesh gjallë deri vitin tjetër" class="vce-post-link">Alban Ramosaj i kthehet keq Agim Doçit: Lëre rakinë...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/nuk-kam-asgje-kundra-adrola-zbulon-nese-e-ka-uruar-ish-burrin-per-lidhjen-e-re-me-fifin/" class="featured_image_sidebar" title="‘Nuk kam asgjë kundra’, Adrola zbulon nëse e ka uruar ish-burrin për lidhjen e re me Fifin"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-168.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/nuk-kam-asgje-kundra-adrola-zbulon-nese-e-ka-uruar-ish-burrin-per-lidhjen-e-re-me-fifin/" title="‘Nuk kam asgjë kundra’, Adrola zbulon nëse e ka uruar ish-burrin për lidhjen e re me Fifin" class="vce-post-link">‘Nuk kam asgjë kundra’, Adrola zbulon nëse e ka...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/skandal-ne-eurovision-dy-vajza-pretendojne-se-jane-ngacmuar-seksualisht-organizatoret-e-mohojne/" class="featured_image_sidebar" title="Skandal në Eurovision/ Dy vajza pretendojnë se janë ngacmuar seksualisht, organizatorët e mohojnë"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-161.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/skandal-ne-eurovision-dy-vajza-pretendojne-se-jane-ngacmuar-seksualisht-organizatoret-e-mohojne/" title="Skandal në Eurovision/ Dy vajza pretendojnë se janë ngacmuar seksualisht, organizatorët e mohojnë" class="vce-post-link">Skandal në Eurovision/ Dy vajza pretendojnë se janë...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript">//<![CDATA[ document.oncontextmenu=function(){return false;};document.onselectstart=function(){if(event.srcElement.type!="text"&&event.srcElement.type!="textarea"&&event.srcElement.type!="password"){return false;}else{return true;}};if(window.sidebar){document.onmousedown=function(e){var obj=e.target;if(obj.tagName.toUpperCase()=='SELECT'||obj.tagName.toUpperCase()=="INPUT"||obj.tagName.toUpperCase()=="TEXTAREA"||obj.tagName.toUpperCase()=="PASSWORD"){return true;}else{return false;}};}document.ondragstart=function(){return false;}; //]]></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-flexible-shortcodes,_js,_main.js,qver==1+wp-includes,_js,_imagesloaded.min.js,qver==4.1.4.pagespeed.jc.nffKE9a7ud.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_ry$qd0yTOQ);</script> <script>eval(mod_pagespeed_wa0XxGETnw);</script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'>//<![CDATA[ var vce_js_settings={"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; //]]></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js,qver=2.9.1.pagespeed.ce.Dhx4f2kzoD.js' id='vce-main-js'></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-easy-social-share,_assets,_js,_main.js,qver==1.2.7+wp-includes,_js,_wp-embed.min.js,qver==5.8.4.pagespeed.jc.31AzNLfW6y.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_FyhvWwV6T3);</script> <script>eval(mod_pagespeed_7yfPDZkhaw);</script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->