Shqipëri

Sërish tërmet në Shqipëri, dridhjet ndjehen edhe në Kosovë

Lëkundje
toke
janë
ndier

veri

Shqip

Lëkundje
toke
janë
ndier

veri

Shqipërisë

premten

mbrëmje.

Sipas
Qendrës
Sizmologjike
për
Evropë
dhe
Mesdhe
tërmeti
ka
ndodhur

zonën
e
Pukës
rreth
orës
22:37.
Tërmeti
ishte
me
magnitudë
4.3
shkallë

Rihterit.

Dridhje
toke
ka
pasur
edhe
para
disa
ditëve

Shqipëri,
ku
dridhjet
ishin
dëgjuar
edhe

Kosovë.